BIST 9.943
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.441,51

Kemal Kılıçdaroğlu: Olay papaz olayı değil

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, rahip Bronson meselesinin sadece yaşanacak krizi öncelediğini iddia ederek, "Olay daha derin ve köklü" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 68 Adet Yorum
Misafir

Dışarıdakiler bile bunun kadar sevinmemistir anlamadim gitti sayin kilictaroglu hem guzel.hem insanoğlu yeter git evde dinlen emekliligin keyfini cikar.Yeter valla

İbrahim

Sen biliyorsun, meselenin aslını, anlaşılan işleri yoluna koydun ligde kalmayı başardın,

şükrü nail ünlü

İnanılırlığını kaybetmiş bir kişinin sözleri değer taşımaz. İddia ettiklerini ispat etmek zorunda.

Misafir

ne yapalım kafayımı koparalım asıp keselim mi ne önlem alacaz ? Allah Allah tuhaf tuhaf yazmıssınız vesselam..

demokrasi gelecek.😉

Once parti ici demokrasisi kurulsun sn.Kilicdaroglu.neticede delege iradesini hice saydinz.biz secmenler once kendi partimize demokrasi getirecegiz ki konusmaya hakkimiz olsun.😞😞

Hasan Kadıoğlu

Kemal Bey bir hesap açtır ben artık tiyatroya gitmiyorum seni görmek dinlemek yetiyor. sahi seçime ne kadar var yeni nakavut olmanıza o renge girmenize az kaldı her halde

Hasan Kadıoğlu

Ya bu kemal harbiden çok komik beni çok güldürüyor. Filozofların bir sözü var saçmalamak kolay değildir diye. Kemal Bey bunu beceriyor Yalnız bir defa da bu memleketin yararına bir laf et ya

Misafir

Kese birileri seni tc vatandaşlığından çılarsa

Hataylı

Sen de 10 yıldır meçlistesin ülkeyi yönetiyorsun. Sende en büyük suçu işliyorsun. Vatandaşın yanında olmak gerekiyor iken saldırı yapanların safına geçiyorsun. Bir türk millet vekilisin ama ülkesine TC ne Hainlik yapıyorsun.Halk birlik beraberlik mesajları verirken sen olumsuz mesajlarla ortamı dahada gerdiriyorsun.sana konuşma ve medysya çıkma yasağı getirilmeli savcılar harekete geçmeli.

Misafir

Sen partinde demokratik değilsin. Muhalefeti disipline gönder Sonra hukuk de. Tamam adamı sevmiyorsun da bir sefer ülkenin yanında ol. Seni oraya getirenlerin değil.

Demokrasi mi dedi o :)

Misafir

adam ilkdefa doğru söylüyor

Misafir

Kılıçdaroğlu önemsiz biri falan değil. Malesef önemli bir muhalif kesim bu adamın dediklerine önem veriyor ve ona göre hareket ediyor. Bunun söyledikleri önemli ve oldukça etkili. Zamanlaması ve söyledikleri de rastgele değil, tam da bütün ülke tek yürek olmuşken surlarda gedik açacak tahrip gücü yüksek füzeler atıyor. Efendilerinin emrini yerine getiriyor. TC devleti buna bir önlem almazsa iç savaş çıkartma potansiyeli var.

Harun

YA SEN BİTMİŞSİN KEMAL GERÇEKTEN ÇOK UZAKSIN HER MEVZUYA

Misafir

Yumurtaya can veren rabbim, buna niye akıl vermemiş

F.U

Abicim böyle sakat beyinli biri yok daha dünya üstünde yaa evladım senin anan taşırken kafa üstü 90 metreden aşağı falanmı düşürdü derdin sıkıntın ne lan senin.. Arkadaş bir sus ya olum toplumu germe daha fazla.!!!

salla

kemal sana sinir oluyorum ama gercekten sen o koltuktan gitme :))

GEÇMİŞ OLA.....????

SİZ MAALESEF KURULTAYINI KASTEN TOPLAMAMIŞ C.BAŞKANI ADAYI OLAMAMIŞ,BİR LİDER OLARAK NE DESENİZ BOŞ,KAALE ALINMIYORSUNUZ,SEÇMENİNİ HİÇE SAYAN LİDER CEVABINI ALACAKTIR.

Misafir

Kılıçdaroğlu artık çok büyük bir milli güvenlik tehdidi haline gelmiştir. Bu muhalefet falan değil, düpedüz ülkenin bütünlüğüne ve bağımsızlığına dinamit döşemektir. Bunun lamı cimi yoktur. Türkiye Cumhuriyeti kendini her türlü tehditlerden koruma hakkına sahiptir ve bunu kararlılıkla yapmaya devam edecektir.

Misafir

madem öyle kılıçdaroğlu şimdide seçim iste galip gelen kim olacak rte mi chpkk mı? yapmadığın şakrabanlık kalmadı hala yok şöyle yok böyle diye kelime yapıyorsun imza toplayalım bu adamı trt çocukta flan yayınlkasınlar ne işi var buralarda

Misafir

bu ne diyor Allah aşkına bilen varmı..

Misafir

Kılıçdaroğlu artık çok büyük bir milli güvenlik tehdidi haline gelmiştir. Bu muhalefet falan değil, düpedüz ülkenin bütünlüğüne ve bağımsızlığına dinamit döşemektir. Bunun lamı cimi yoktur. Türkiye Cumhuriyeti kendini her türlü tehditlerden koruma hakkına sahiptir ve bunu kararlılıkla yapmaya devam edecektir.

mim cim

sanki devlet siyasetinden anlarmış gibi konuşmuş; zurnanın son deliği.

MİSAFİR

AMERİKAN SENARYOSU CHPKK HİÇ BİR ZAMAN MİLLİ OLMADILAR MİLLİ OLAN BAŞBAKANI ASTILAR ÖZALI ÖLDÜRDÜLER .İMANLI NAMUSLU ERBAKANI HIRSIZ DİYE 80 YAŞINDA MAHKEMELERE GETİRDİLER ,ŞİMDİ ERDOĞANA SALDIRIYORLAR,ESKİDEN HU-GUG YARGI ÜNİVERSİTELER ORDU BAŞINDAKİLER ABD YE CHPKK DA ÜLKEYİ YIKMAYA DEVLETİMİZE DEVLET BAŞKANIMIZA SALDIRIYLA GÖREVLİYDİ,ABD BİR EMİR GÖNDERİYORDU DARBE OLUYORDU MİLLETİN SEÇMEDİĞİ CHPKK HÜKÜMET OLUYORDU, BUNLAR YERLİ BRUNSONLARDIR DEVLET BUNLARA DİKKAT ETSİN BUNLAR MECLİSTEN KAPIDIŞARI EDİLMEDEN ÜLKEMİZE HUZUR DEMOKRASİ ADALET GELMEZ TERÖR ASLA BİTMEZ

Eray Zunbul

Yahu söylediklerin dogru diyelim, dogru bile olsa böyle bir durumda söylenecek seymi senin yaptigin ülkenin birligini bütünlügünü tek vücut olusuna balta vurmak. Toplumun böyle bir krizde kenetlenmesine balta vurmak. Bunu hazmedememek. Yani Erdogan bu kirizide firsata cevirdi demek ve hasetinden catlayip ülkeyi bu hadet ugtuna bölebilecek kadar suursuzca fesat yapmak. Seni orada tutanda da sana kocaö diyen kadindada senin elini sikan parti üyülerinde de ne seref ne haysiyet nede bir gram akil yok vesselam.