BIST 10.295
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.402,18

Katar Emiri mesaj verdi Erdoğan paylaştı

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, "Ümmetin sorunları ve Katar'ın yanında duran Türkiye'nin ve oradaki kardeşlerimizin yanındayız." dedi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ise Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüşmesine ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

CB görev süresi dolduğunda bu ülkeyi en uzun süre yönetmiş lider olacak. Acaba R.T. Erdoğan üstüne tarafsız, bilimsel, ciddi bir çalışma yapıldı mı doktora ya da doçentlik tezi gibi? Yurt içinde ve yurt dışında isminin marka değeri etkisi, etkinliği veya etkisizliğine ilişkin bir araştırma var mı? Bence, yaptıkları yapmadıkları, başardıkları başaramadıkları, fikri ve ilkesel dönüşümleri içerde ve dışarda sevenleri sevmeyenleri, algılanması, gerçeği, liderliği, düşünceleri, uygulamaları, hataları doğruları ile tarafsız (yalakalık ya da düşmanlık yapmadan) ve bilimsel gerçekler ışığında siyaset bilimi, sosyoloji, psikoloji, iletişim, sevk ve idare, gerçeklik ve algılama hususlarında bir çok doktora çalışması yapılmalıdır. Böyle bir çalışma var mı bilmiyorum, ama en azından şimdilik sadece yurt dışı odaklı "yıllar, milletler ve gruplar içinde ERDOĞAN algısı" şeklinde tarafsız ve bilimsel çalışma yapılması elzemdir.

Misafir

sızıntı yapıyor çatlak bakıyorumda....

Misafir

Şeriatcı Devlet Katar Emiri'nden Türkçe paylaşım 'Ümmetin sorunları var.............. Türkiye’nin yayınındayız' dedi.

Akif

Turkiye'yi yalniz sananlar duysun, Biz 1.700 milyar Musluman kardesiz, Kurt,Arap,Pakistan,Azerbaycan,Endonezya... Siz dovunup durun, Turkiye'yi seyrediyoruz diyorlar, iyi takip edin. Atalarim soyle derdi; Dengilesi ABD.

A

Helal sana Katar. Türkiye’yi zor günlerde yalnız bırakmadı

Cumalı

İşte dostluk bu. Emir iyi insan. Para veren ltun bulsun.

Misafir

Çatlak oluşturanlar sızıntı yapmaya başlamıştır bu haberi görünce... Disko disko hea öylemi.. Alın size disko ezin hadi şimdi dolarcıklarınızı yoksa çöpemi atın desem ki ?

  • 1