BIST 9.884
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.445,71

İYİ Parti'den bomba rapor! FETÖ eylem hazırlığında

İYİ Parti FETÖ'yle ilgili çok konuşulacak bir rapor hazırladı. FETÖ ile Acil Eylem Planı raporunda örgütün saklı kadrolarının muhtemel bir eylem hazırlığında olduğuna” dikkat çekildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 73 Adet Yorum
MISAFIR

NE DIYON ? milletimiz tabiri caizse devleti sokaklardan toplamıştır.mesuliyetin büyük bölümünün mevcut iktidara ait MILLET DEVLETI IKTIDARI TOBLADI "IKTIDAR SUCLU"

kurt

neden bu haber iyi partiden geliyo-pensilvanyadan emir direk iyi partiye mi yoksa-millet uyandi hanimlar beyler..

Misafir

en iyi parti .ikncisi chp....geri kalanlarda atatürke, lozan antlaşmasına, türklükten rahatsız olanlar, islam dininni kendi çıkarlarına göre güncelleyenlerve ne acıdır ki istiklal marşımıza bile lanet dillerini uzatacak kadar tehlikeli olanlardır

Misafir

15 Temmuz demiyor yalaka 15 mayıs diyor. Çamur atma

Orhun

İçerde olup durumu çözenler yavaş yavaş istifa etmeye başladı . Özet nafile çabalar.

hakkı

aynaya bakııııııııııııııp bakıp, gördüklerini söyleyip demeç veriyor. 15 TEMMUZDA BEN BAŞBAKAN OLACAĞIM diyen kimdi?

hasan

çillerden ben fetoş için ricada bulundum ve vekil yaptı.diyen verenkten sonra agzınla kuş tutsan unutulmaz "başbakan olacagım" diye bagırdıgın günleri..peki neye göre kime göre idi o günki feryadın ?

ali yavuz

ortada seçim yokken 6 ay sonra başbakanım diyen feto mensubuna da bakın hele...

TACETTİN

NE DARBESİ BE BU SEFER GİDER FETOYU DAR AĞACINA ASARLAR ABD DE KURTARAMAZ İNŞAALLAH BIRAK BU İŞLERİ MERAL TEYZEEE

shuzuzat

hikaye güzel de son pargrafta Erdoğan'ın iktidarda kalması lazımmış vs. saçmalamış, yazının tamamının arkasında FETÖ olduğu yine ortaya çıkmış

kundemacı

"Örgütün en büyük mesafeyi 2003-2013 arasında aldığı düşünülürse mesuliyetin büyük bölümünün mevcut iktidara ait olduğu açıkça görülecektir." Bu görüş güzel olmakla birlikte, eksik; mesuliyetin büyük bir bölümü değil tamamı o zamanın iktidarına ait. "NE İSTEDİLERDE VERMEDİK, ALNI SEYE GİDENDEN ZARAR GELMEZ" eğer bunlar doğru olsaydı, 15 Temmuzdan bahsediyor olmazdık. Y da bu sözleri söyleyenler 15 Temmuzdan memnun.

Misafir

gel oltaya paralel seni

Misafir

şimdiden seçimi kaybetme korkusu sardı bunları önce chp seçim boykot açıklaması şimdide iyi parti raporları sizin tek aglayacak yeriniz var o da israil

Misafir

FETOYU BESLEYEN BÜYÜTEN DESTEKLEYEN GÜZEL ÜLKEMİZİN BAŞINA BELA EDEN HER KİM İSE ALLAH BELASINI VERSİN

uyar

Başbakan olacaktın hani. İnanma her fısıltıya.

Misafir

hem başbakan olacak hem de cumbaba.. ALLAH akıl fikir versin.

yorum

...yine başbakan olacak mısın onuda açıkla bari...

gaba dokyalı

hadi ordan leeennnn. şimdi de algı muhabbetleri. feto= ip

Misafir

Bunlar son çırpınışlar. Devlet ne yapacağını iyi biliyor. Teker teker değil, sürüyle gelin Devletimiz yoluna devam edecek tabiki. Askerimize polisimize Rabbim güç versin.

Misafir

chp den bahsediyor gayri meşru yollarla devleti ele geçirme istegi

Misafir

Bu raporu siyaset kurumları yayuınlamadı ancak bazı üzerlerinde fetö damgası taşıyanlar raporla aklanma gayretindeler.MHP ÜLKÜCÜLERİN müracaatlarını değerlendirmekte ve gewreğinğ Hukuk cercevesinde de yapmaktadır Ancak Ülkücü gecinerek makamı fetöden alanların işine bakarsa bakana ben 45 Yıllık ÜLKÜCÜ hayatımdaki haklarımı helal etmiyorum.15 Temmuzdan sonra Başbakan olacaklar bunun sebep ve sonuc ilişkilerini kamuoyuna acıklamaluıdır.Ali BAYRAK

AZERİOĞLU

Meral Akşener 15 Mayıs 2016 tarihli MHP kurultayı için sarf ettiği bu konuşmasında şöyle diyor; "15 Temmuz'dan sonra herşey değişecek. İktidar Partisi'nden kurtuluyorsunuz muhteremler." Ancak bu konuşmasına konu olan esas konu MHP kurultayı olsa da bu sözlerinde "İktidar Partisi" demesi veya ağzından kaçırması zaten öteden beri Fethullah Gülen çizgisinde olan ve Gülen'i destekleyen konuşmalar yapan Akşener hakkında şüpheler uyandırdı.

çetin

fetö diyor ya fetöcülere kendinizi gizlemek için bana bile küfredebilirsiniz, İYİ parti de aynı işlemi yapar. etrafınızdaki fetöcülere bakın iyi parti iktidara gelse göbek atarlar, iyi partinin iktidara gelmesi fetönün şu an en çok istediği bir durumdur.

kurt-ay

yaw 15 tmmuzdan önce bu abla demiyormuydu herşey çok güzel olacak 15 ni bekleyin bunlar daha meclise girmedi bu istihbaratı nası aldılarda fetö hakkında rapor hazırlıyorlar.

atıf

yani iyi parti biz kayp edeceğiz sebebi feto nun iktarın tekrar secilmesini istediği için diye şimdiye kadar fetoyla edilemeyen mucadeleyi eden iktidarı çamurlayarak itiraf ediyot