BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.436,26

İnce o görüşmede Erdoğan'a bakın ne demiş

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, AK Parti ziyaretinde Erdoğan ile olan diyaloğunu anlattı. İnce, Kılıçdaroğlu'nun adaylıkla birlikte kendisini değil Erdoğan'ı harcadığını ileri sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

Ak Parti başkanı Erdoğan daha 2. soruda kaçacak delik arayacağı için katılamıyor.

ruhi

Vurrr Muharrem bunların beline belineee...Tir tir titresinler.Bütün mitinglerinde,bunların bütün alavere dalaverelerini,fetöye güzellemelerini övgülerini dev ekranlarda göstermeye devam et.Kandırıldık demekle kurtulamayacaklarını anlasınn millet.

erdoğan yılmaz

Kılıçdaroğlu seçilebileceğine inansaydı adaylığı sana bırakırmıydı sanıyorsun ince bey. parti başkanlığı için çevirmediği dolap kalmayan adam sana cumhurbaşkanlığını bırakacak. git onu külahıma anlat.

NOKTA!...

LİDERLERİ BERABER TV LERDE TARTIŞIRKEN GÖRMEK İTERİZ.KENDİNE GÜVENEN İNSAN TARTIŞMALARDAN ÇEKİNMEZ...

Rafet

Burada inceyi savunanlar, adamın kendisinden yardım isteyen bir bayana sarkıntılık ettiği gazete haberlerine çıktı bir kaç yıl önce. Bundan haberiniz yok mu? Yani adamınız çok muteber bir adam.

MİSAFİR

ERDOĞANA SALDIRANLAR. SİZ ERDOĞANA NAMUSLU ONURLU İMANLI ADALETLİ MERHAMETLİ ŞEFKATLİ VATAN MİLLET SEVDALISI İNSANLIK DOSTU OLDUĞU İÇİN SALDIRIYONUZ BUNUN BAŞKA AÇIKLAMASI YOK DEMEKKİ SİZ SIFIRLANMIŞSINIZ HEÇ BİŞE KALMAMIŞ YANİ

Misafir

Gazetelerin yazdığı ve TV’lerde anlatılanlar hep aynı dile, söyleme, rejimin “resmi diskuruna” uygun, tekrar üstüne tekrar. Zulmü arttıkça iktidarını büyük bir hazla konsolide eden bir rejim – içinde kimler var ve hangi karar alma mekanizmaları mevcut bilmiyoruz. Görünen Erdoğan da, görünmeyen kim? Bu görünmeyen gücün mevcut yapıda belirleyici olduğunu ortaya koyan onlarca yazı yazdım. Bu türden bir rejimin ordu desteksiz yürütülmesi olanaksız.

Misafir

Seçim Kurulu’nca seçimlere hile karıştırılan, mühürsüz oy pusulalarının (1,5 milyon kadar!) mühürlü ve yasal oylara karıştırıldığı bir ülke! İstediğini hapse atıyor, istediğini çıkartıyor. Almanya bastırınca Deniz Yücel’i içerden çıkartıyor, ABD’ye “ver papazı, al papazı” diyerek “takas” teklif ediyor. 160 bin kişiyi kamu görevinden uyduruk KHK’larla atmış, onları hain olarak damgalamış bir rejim. Bu gözdağının ardından tüm devlet karşılarında hazırola geçmiş. Sıkıysa bir itiraz eden veya hatta bir “ama” diyen olsun! “İşte FETÖ’cü” diye yeri-göğü çınlatarak bağırmaya hazır milyonlar var nasıl olsa.

Misafir

Cemaat üyesi olmanın bir yazılı belgeye veya kimlik kartına dayandığını sanmıyorum. Bu “kimin Cemaat’ten olduğu” konusunu çok karmaşıklaştırıyor. Yani Bank Asya’ya para yatıran, ya da çocuğunu Cemaat okuluna yazdıran mı Cemaat’ten? Yoksa Zaman gazetesinde fotoğraf çeken muhabir ya da arada yazı yayınlayan yazar mı? Yoksa Fethullah Gülen’le görüşmek mi buna kanıt? Hangisi? En kambur hukuk nizamlarında bile birine uygulanan hukuksal yaptırım, diğerlerine de uygulanmak zorundadır. Yani hukuk devleti olmayan bazı kanun devletlerinde bile, hukuk önünde eşitlik, otoriteryan ve hukuksuz rejimlerin ceberutluğunda bile belli seviyede bir adaleti beraberinde getirir. Mesela Fethullah Gülen’le görüşmek A kişisi için “suç teşkil ediyorsa”, B, C ve N kişileri için de aynı kıstas uygulanmalı, tüm Gülen’le görüşen bireyler için aynı “yasal işlem” yapılmalıdır.

Misafir

Devletle bizim aramızda tek sınırın hukuk olduğunu bu süreç bize öğretmediyse, neyi öğretti o zaman! Bu devlet, düşman ilan ettiğini ezer. Ona hukuk uygulamaz. Hukukun haricine çıkartır. Onu izole eder, sonra yok eder.

Misafir

Hollanda Temsilciler Meclisi’ne girerken turnikede kahvesini yere döken Başbakan Mark Rutte, eline aldığı paspas ile yeri temizdi.

Gerçek

Kendini çok ileri zekalı sanıyorsun ama 1 cm önünü göremiyorsun.Görsen bu görevi kabul etmezdin

Misafir

Sen neyin peşindesin adam seçilemeyeceğini bildiğiniz için seni sürdü muharrem anlarsın artık muharrem GEL BAKALIM MUHARREM

ALİ

Gel bakalım muharrem ADAM dediki ülkeçırağa emanet edilmez sen çırakmısın:))))

Misafir

Gülenden icazet alıyorsun ayağına getirtecekmiş. Ah ah herseyi yok edecek bi yıkım ekibine oy vermeyen solcular çok olurmu? Amerika'dan bunu ancak Fetöculer arar. Meral'in ne olduğunu bilmeyen kaldımı bilemem. Çirkin vekil satısı herseyi anlatıyor. Sol kesim seçmenin çoğu İslam'dan uzak olduğundan Erdoğan'ın karşısında. Bizim serefsiz bir servisci vardı. CHP'li, hemde koyusu ve darbeyi destekledi ama, gercegi görünce; "abi bunu ancak Erdoğan engel olurdu" dedi. Kılıçdarogluna beş para etmez diyor ama oyum onun diyordu.

mehmet

ince ince hala algı peşinde. sanki ince eleştirilince alkışlandı apoletli tarafından. bumu mantık, akıl izan. işleri güçleri fitne fesatlık. Allah bizleri bunların eline düşürmesin.

Iso

Muerrrremmm,muerrreeeemmm

ehza

HER KES BAL GIBI BILIYOR HARCANDIN SAYIN MUHARREM INCE SANA GEL BURAYA MUHARREM DIYEN YARIN SANA CUMHURBASKANIM DIYECEGINI BILSE SENI ALAYLI BIR SEKILDE LANSE ETMEZDI KILICTAROGLU KENDISI KAYBEDIP YOK OLACAGINA SENI SÜRDÜ ORTAYA BIR PIYON GIBI

Anti Fetoşist

Gel bakayım Muharrem:)))

Misafir

Recebe karşı birleşik millet ittifakı kazanacak.ulkemize aydınlık günler gelecek.

Misafir

herkes 'gel bakalım buraya muharrem' diyor. ne iş bu ya..

Misafir

Herkese inci boncuk dağıtıyor.cumhurbaşkanlığı çocuk işi değil.muharrem gel burayaaaaaaa

Türkiyem

Muharrem Înce HAYALDÜNYASINDA

Misafir

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR.MUHARREM İNCEEEEE

  • 1