BIST 10.219
DOLAR 32,19
EURO 34,71
ALTIN 2.447,74

İhsanoğlu'nun şansı ikinci turda yükselir

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Deniz ülke Arıboğan İnternethaber'e konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 61 Adet Yorum
le tahzen

ya acaba senin tipolojin neye kime uygun? hala algı yaratma dertleri var. bu gün haberleri göz attığınızda zaten chp ye yakın şirketin anketinde olay çıkmış meydana. Hala algı yaratma dertlri var. Birde kaldı ki chp millet vekillerinin ekmeleddin in cıa mossad ve amerika projesi olduğu söyleniyor. tabi taşeron belli cımaaat:) hadi hayırlısı..

bay bay tayyibe

bu ulkenin halki fakir di dahada fakirlesti televizyon haberlerinden ulkenin durumunu izliyorlar camfistigi kilosu 50 lira badem desen 50 findik desen 40 milletin kafasi calisacak diye kuruyemis yedirmiyorlar kimseye fakiriz arkadas fakir emeklinin yasi 65 olmus ve adam emekli olduktan sonra tekrar calisiyor gerizekali bir ulkeyi avrupayi örnek aliyoz ama kötu yonlerini iyi yönlerini almiyoruz nedense

İdealler

Partilere bakın. Birinin idealleri var. Birilerininde sen gelmede ne olursa olsun. (ukrayna gibi. olanda oldu zaten) Soru şu: memleketi hangisi düşünüyor?

Haydiyin vatansever Müslümanlar Secime

2023 'e kadar Ak Parti devam etsin bu ülkenin sirti bir daha kolay kolay yere gelmez .

Sami buda lafmi yani

Vah yavruuum sen ozaman zavalli fakir ve hic calmayan , yalan söylemeyen , bes vakit namaz kilanlarin partisi Chp'ye oy vermeye devam et .

:)))

Kac secimdir kimseden korktugumuz yok cok sükür , biz rahatiz sizde rahat olun , artik alismis olmaniz lazim , ama nerdeee artik gerdegede elalemin seyi ile girecek duruma geldiniz .

Chp sol part degil

"SOLUN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ KENDİSİYLE MÜCADELE ETMESİDİR" , la oglum okadar okumussunda Chp'nin sol parti olmadigini hala anlamamissin , kemalist bir parti oldugunu sana benmi ögreticem .

ali yavuz

iyi de birinci turda ak partinin adayı zaten kazanacak ne ikinci turu ? ikinci tur olsa ben de iddiada kazanırım.

SEMRA

sen tahmin et dur...ikinci turda daha heyecanli olacak,BDP ikici turda aday gösterecek...

MYK

Hatırlatma İhsanoğlu'nu Erdoğan'ın kendisi överek ve övünerek İslam işbirliği teşkilatına genel sekreterliğine aday gösterilmemişmiydi yanılıyorsam lütfen düzeltin?

yakup

ihsanoğlunun cumhurbaşkanlığı adaylığı birilerini çok korkuttu. madem ihsanoğlu seçilemez diyorsunuz acaba bu telaşın korkunun sebebi nedir. ihsanoğlu kesin seçilecektir. bu makama da yakışır.

haydar

ülkeye ihsanoğlu gibi birinin cumhurbaşkanı olması lazım. hiç bir partiyle bağı olmayan ,sicili temiz,adı yolsuzluğa karışmamış,kültürlü,dünyaca saygınlığı olan,herkese eşit mesafede olacak birine ihtiyaç vardı, buda ihsanoğludur.

Sami

Verildigi Icin youtube ve Twitter kapatildi.bakanin kolundaki Saat belge istemiyo,gemicikler sira sira dizilmis daha ne belgesi istiyorsun.

kosovalı

ablacım seni baban mahir kaynak canının istediğini söyle diyemi profesör yaptırrtı?? akademık insan dediğin aklından geçeni canının istediğini değill.realiteyi konuşur algı opersayonu yapmaz.yaparsa eğer diploma sadece cahilliği almış olur.baki kalanlar seni bir ömür boyu her seçim sonrası rezil eder ,durur.

West

Hic bir secimde yaptiginiz kainlik tutmadi. Eliniz hep bos. Bos degilse de molotof yoksa sahte evrak. Ak partinin ampulu hep yaniyor. Cunku o ampulu halk yakti. Daha hala anlayamadiniz mi ?

belcikadan

yaww bu herif kim yaaaaa taniyan varmi ben sahsen bu herifin adini hic duymadim k,k demeki bosuna demiyordu aylarca ismi uzerinde calisiyoruz diye cumhurbasakani RECEP TAYYIP ERDOGAN olacaktir

TURGAYCIM DİLİN KAHVERENGİ OLMUŞ YALAMAKTAN

SENİN ABD VE ULUSLAR ARASI HOCANIN NELER YAPTIĞINI BU ÜLKE ÇOK İYİ BİLİYOR SEN MERAK ETME...1BU MİLLET 12 SENEDİR TÜM HAİNLERİ SANDIKLARA GÖMDÜ..!30 MARTTA SİZLERİ GÖMDÜK 10 AĞUSTOSTA YİNE GÖMECEĞİZ...AMA ŞUNU UNUTMA BU COĞRAFYA VATAN HAİNLERİNİ GÖMER...1

Nesrin Yılmaz Salağı!!kaldır bunu..

Üçkafadarlar'a ve bu zırıltıyı haber diye yapan yayınlayan Nesrin Yılmaz salağına NASİHAT!!!...İyi dinleyin!! Ekmelettin İhsanoğlu ile başarılı olamayacaksınız!!..Durum bunu gösteriyor..Sahil kenarların da ikamet eden CHP li seçmen ile basında ve CHP içinde yer alan takoz solcular İhsanoğluna oy vermeyecektir...hesaplarınızı yeniden gözden geçirin ve İKİNCİ STEPNE ADAYINIZI PİYASAYA SÜRÜN- AÇIKLAYIN!!(2.Adayı açıklarsanız kamuoyu sizleri ayıplamaz bir şey olmaz..siz böyle şeylere alışıksınız.. iki gün sonra unutulur gider..Yol yakınken 2.yi piyasaya sürün!!))

bir dost

demek ki Yusuf yusuf

recber

önce bu milletin kanından canından meclisinden olan birini cumurbaşkanlıgına getirinki sizin temizliğinize hırsız olmadığınıza inanalım önce kendinize arkadaşınıza seçmeninize güvenin.çakma ekmeleddine degil

insallah merkez bankasinda 125 milyar vardir orasi bile beni dusunduruyor dostlar

Yusuf

Yil 2016......Bahceli ve Kilicdaroglu, Ekmel'e "Nankor kedi" diye bagirirlar. Ekmel de onlara anayasa kitapcigi atar, dolar ayni anda 5 YTL olur! Birileri koseyi iyice doner, olan yine halka olur! Bunlar tanidik geliyor degilmi? O zaman niye tekrar ettirelimki!?

Yusuf

Yil 2016......Bahceli ve Kilicdaroglu, Ekmel'e "Nankor kedi" diye bagirirlar. Ekmel de onlara anayasa kitapcigi atar, dolar ayni anda 5 YTL olur! Birileri koseyi iyice doner, olan yine halka olur! Bunlar tanidik geliyor degilmi? O zaman niye tekrar ettirelimki!?

savci vekili

Umut nasrettin hoca hesabi ya tutarsa muhafazakarlardan oy alicakmis ihsanoglu once solculardan oy alsin solcular once ihsanoglunu içlerine sindirsin bakalim yillardir irtica hortladi gericileri oraya suraya yolluyup duruyordunuz buyrun iste sizin adayinizda hem irticaci hemde gerici neoldu sizin ilkeleriniz ha neoldu degerleriniz neoldu ugrunda mucadele ettiginiz davaniz HIKAYE menfaatiniz ugruna bukalemun gibi kiliktan kiliga giriyorsunuz utanmiyorsunuz bile yuzde yokki sizde kizarsinAPTALCA OYNADIGINIZ ORTA OYUNUNA INSANLARIN INANABILECEGINI DUSUNEBILMENIZ BILE UNIVERSITELERDE TEZ KONUSU OLUR

çagatay

belge varsa verin halk tv ye yayınlasın. kapatılmaktanmı korkuyorlar. verin sözcüye görelim. verin şimdi youtube a görelim. bizden yana sıkıntı yok.