BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,62

İHH'dan Cem Küçük için flaş hamle

Gazeteci Cem Küçük'ün Mavi Marmara'ya yönelik ifadeleri büyük tepki çekti. İHH da Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Ali

Mavimarmara olayını hepimiz sahipleniyoruz ve zamanında destekledik, yine destekliyoruz. Ancak İHH'nın bu gazeteci ile ilgili suç duyurusu dava ikamesi doğruysa, bu isabetli olmamıştır, doğru olmamıştır diye düşünüyorum. Gazetecinin maksadını izah etmesi istense, maksadını aşan algıya sebep sözünden dolayı özür de dilediği halde, mavimarmara şehitlerine veya gemide bulunan Müslümanlara hakaret etmeyecek bir insan olduğunun anlaşılabileceğini düşünmekteyim. Hem mavimarmara'nın tazminat kazanmak gibi bir amacı mı var ki, bu yolu tercih ettiler, şaşırıyorum. Müslümanlan hatalarını aralarında konuşamıyorlarsa, tağutla mı baskı kurulması gerekir? Asla!. İHH da bu usulü tercih ettiği için hatasını idrak etmelidir. Bülent bey böyle bir hatayı yapması beklenmez.

mevhibe inal

İsrail'den önce.. Dünyanın Medya-Enerji-Finans-Gıda ilaç-Güvenlik sistemine sahip, cebinde her ülkenin pasaportu, Herkesle ortaklığı olan Siyonizm tehlikeli olan. Bunlar bir taraftan Tekelleşip, sömürürken, bir taraftan sözde karşıt gurupları da kurarak bütün kontrolü ellerinde tutmak isterler. Elemanları ülkeler, partiler, kurumlar, yurttaşlar, insanların arasını bozmaya, İsrail'i şirin göstermeye çabalar.

KAFKASLI

CEM küçük sonuna kadar haklıdır.

Misafir

erdoğan,mavi marmara eylemcileri için ;bana mı sordular da eylem yaptılar.demişti.erdoğan a da suç duyurusu yok mu?

ADAM ÖZÜR DİLEDİ,DAHA NE İSTİYORSUNUZ

CEM KÜÇÜK HATASINI ANLADI HEMEN ÖZÜR DİLEDİ.İHH ANLAMADAN DİNLEMEDEN ADAMI LİNÇ ETMEYE KALKIYOR.BU MÜSLÜMANLIĞA SIĞMAZ.İÇERDE O KADAR İSLAM VE TÜRKİYE DÜŞMANI VARKEN,BU BİZE YAKIŞMAZ.İHH BU HATASINDAN DERHAL VAZGEÇMELİDİR.

adam

misafir diye yazan zavallı cem küçük hiç bir zaman RTE nin yanına yaklaşamadı bile.burdan medet mi umuyorsun yok.

İHH DELİRMİŞ OLMALI

İHH LILARA SESLENİYORUM.SÜREKLİ OLARAK İHH YA MADDİ VE MANEVİ DESTEK VEREN BİR VATANDAŞ OLARAK,CEM KÜÇÜKE TOPYEKÜN SAVAŞ AÇMAK,KÖTÜ BELLEMEK, İSRAİL YANLISI DİYE SALDIRMAK TEK KELİMEYLE DELİLİKTİR.ADAMIN BUNCA YILDIR VERDİĞİ MÜCADELE ORTA İKEN SİZİN YAPTIĞINIZ NE DEMEK.AKLINIZI BAŞINIZA ALIN.SİYONİSTLERE SALDIRIN.CEM KÜÇÜKE DEĞİL.

Misafir

Önce senin gibilerle yolların ayrılması lazım

bir basit vatandaş

Mavi Marmara gemisi çok uzun bir zamandır İstanbul / Haydarpaşa limanında boş boş duruyor. Durduk yerde boşuna masraf yapıyor. Bir yardım kuruluşunun böyle savurganlık yapmaya hakkı olamaz.

adam

cem küçük israile düşman olmayana yazıklar olsun. birkaç proğramda çıkınca kendini kaybettin yazıklar olsun.konuşurken adam sandık seni ama temelden yoksunmuşsun.

gencoglu

bu saatten sonra ihh benim için bitmiştir fitneye sebep olup işi uzatmanın manası yok adam yanlış yaptığının farkına vardı özür diledi daha ne istiyorsunuz

vatanımsın

İHH İnsani Yardım Vakfı kuruluşu aslen fetö örgütüne ait olduğunu biliyor musunuz?

misafir

cem küçük israil dostu diye yazmışlar erdoğanın sağ kolu gazetecilerden biri değilmiydi...

  • 1