BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.451,99

Hüseyin Çelik'ten MHP açıklaması: Şaşırtmadı!

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, dün yapılan Meclis Başkanlığı Seçimi ve MHP'nin geçersiz oy kararını değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
Vatandaş

MHP sizi niye şaşırtsınki akp yi kuran abd İsrail ve İngiltere siz sıkıştığınızda size koltuk değneği olması için bahçeliyi MHP nin başına getirmiş baykalıda chp nin.

memet

şu adam yüzünden akp soğudum.ıspartaya geldi sayın demireli kötüledi.kendine baksın.yakında dengir mir denen gibi hdp ye geçer.sonra demedi demeyin.kardeşini ığdır il milli eğitim müd.yaptı.onunda nasıl olduğunu batıdan giden öğretmenlere sorun.kimlere hizmet etmiş.akp nin dışında

vedat

sende çok dürüst bir insansın ya hey allahım

bir vatandas

cahil cocuk.senin adayin 4.cü tura kalamadiki laf ebeligi yapiyorsun.hüseyin celigi dinle.

Kasetçi

Bahçeli kaseti olan yardımcılarını dahi partiden kovmuş kasetçi Baykala mı oy verdirecekti akıl var mantık var?

harbimi muratlı

Ülkücü ismet Yılmaz kazandı.Baykala mhp oy verseydi,erken seçimde görün siz goygoyu...mhp milliyetçi ülkücü isimi desteklemedi de kaşar solcu Baykalı destekledi diye, Bahçeli ve mhp bu oyunu gördü..

Bayburtlum

mhp ye oy vermiş arkadaşlar mhp baykala oy verseydi şimdi akp aynı eleştirileri yapıyor olacaklardı bu üç partininde ortak hedefi mhp yi yıpratmak mümkünse siyaset sahnesinden silip atmak. onuniçin uyanık olalım mhp bizans oyununu bozmuştur.devlet bahçeli doğru yoldasın arkandayız.

Ata bozkurt

Bizde 30 yillik ulkucuyuz ama ben senin gibi dusunmuyom. Senin gibi dusunenler MHP. nin tabani degil olsa olsa Akp nin gizli tabani olur.

ÖMER

MHP'NİN KİTABINI YAZMIŞLAR.

Ülkücü

tebrik ederiz, bizim adayimiz olmuyorsa akpnin olsun demistik, tabanin sesini dinledi vekillerimiz.

hamido

mhp ye göre diğer üç partide aynı .onun için kendi adayını desdekledi.mhp açılıma karşı duran tek parti.mhp nin adayını niye desdeklemediler acaba.

WWWW

MHP ARTIL M HARFİNİ KALDIRSIN MİLLİYETCİLİK RUHLARINI AKP YE OLAN AŞKLARI YÜZÜNDEN KAYBETTİLER..

hdemirel@mail.ru

Bu Hüseyin Çelik, tam 5 yıl boyunca MEB' e cemaatçi olmayan bir tek hademe bile almadı.Bu tip adamlar AKP de durduğu müddetçe, ben oy vermem AKP ye

Mesut D. Edep...Edep...

MHP'li bir seçmen olarak bizi çok şaşırttı, şuna emin olabilirler ki ilk seçimde MHP de çok şaşıracak, verdiğimiz oyla ona buna payanda olmayı bizde kendilerine göstereceğiz elbette...

Soru?........

Tarihin en vahşi katliamlarından biri olan Sivas Madımak Katliamı'na internethaberde Yayın Yasağı mı Var?. .

sami

Baykalamı seçmeliydi MHP.

Küskün

Bu mübarek günlerde fazla yüzünü gösterir oldun. Gariban emeklinin hakkını sgdp ni memleketine harcattın teröristler palazlandı. Lütfen daha fazla zarar vermeyin.

coşku

Ver coşkuyu ırkcı dediniz kanla beslenenler dediniz milliyetciligi ayaklar altına aldınız tabikii siz bunların daha fazlasını hakketiniz..

MHP li

MHP her zaman AKP nin can simidi olmuştur.MHP nin sayesinde AKP liler rahat nefes aldılar.

yazıklar olsun

nede olsa 13 yıldır MHP akpnin sitepnesini yapıyor onun için akpyi şaşırtmıyor desteğe devam nede olsa kankalar

görüşüm

R.T.Erdoğan ın görüşme imajını yalnış yorumlayan meclis başkanlığına çok hevesli Baykal ile baykala ona yol açan klıçdar oğlunu çok şaşırttı. Akıllı olsalardı ilk önce isimde anlaşırlardı fakat baykal buna imkan tanımadı.ille ben dedi . olsun iş olacağına varır. Bu günkü durumda erken seçim i R.T.Erdoğan istiyor baykalı kullanarak buna imkan tanıdı. bu günkü ortamda ki savaş ortamı ekonomi bozulması bütün sorumluluk meclis çalışamayacağından R.T.Erdoğan da olacak. erken seçim sebebiyle mutazarrır olacak seçilen vekillerin masrafını da Bahçeliye ödetsinler

Alp AKKURT

Devlet Bahçeli AKP ile hükümet kursun ve namusunu temizlesin artık.

Bahçeliyi niye kızgınsınıuz ya

EEEE MHP için chp nin ve akp nin adayları çokmu önemli. Kendi adayı Ekmelettin bey varken başkasını destek vermesi zaten düşünülemez ya. Hele hele chp nin adayını hiç desteklemez, desteklese zaten MHP yi oy vermem.

öküz öğrenci

türkiyede eğitimin anasını öpen herif budur

Geçersiz oycu Bahçeli

MHP’li vekiller, kendi maaşları ya da özlük hakları söz konusu olduğunda pekâlâ Meclis’teki BDP’lilerle aynı yönde oy kullanmışlardı… Hem de defalarca!........................... Demek ki neymiş? Devlet malı deniz, yemeyen… Her Neyse!