BIST 9.890
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.450,03

Hükümetten flaş faiz açıklaması! 'Bankalarla konuşacağız ve...'

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kredi faizlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
erolk

Merkez Bankasının imkanı kısıtlı da, özel bankanın sınırsız mı?. Adamlar kâr üzerine kurulmuş. Senin bir "çalışma yapılması lazım" sözünü mü dinlerler?. İş dünyasına karşı yapılmış, sonucu olmayacak bir açıklama.

vatandaş

hükümet faizleri indirtsinde görelim bakalım sözü geçecekmi

Misafir

bankalarla yıllardır konuşuyorsunuz.sonuç ne?onlara her fırsatı verdikten sonra konuşma ile ne çozeceksiniz?

Nadir Dereli

Bankalar teftiş kökenli piyasadan habersizlerle yönetildiğinden liyakat olmadığından piyasaya fon vermiyorlar. KGFyi bile yine kendi müşterilerine verdiler.

recep

safız ya biz la emirle, ricayla faiz düşecek

Misafir

Faiz indirimi bankalarin indirmesiyle olmuyor.serbest piyasa. Faiz paranin fiyatıdır. Piyasada sizce yeterli para varmi. Az olan mal pahalı olur .

Misafir

işçinin sırtında ki vergi yükünü azaltın. 1 aydır %27 vergi dilimindeyiz ve yeni yıla kadar devam edecek. böyle bir vergiyi hangi çalışan kesim veriyor.

Kasım

Yine laf kalabalığı. Ne yapılacaksa 17 yıl oldu yapın artık. İşiniz gücünüz laf.

karalokler

Hükümet ve erdoğan sadece türbinlere oynuyor.Eğer samimi iseniz.Devlete yani kendilerine bağlı Ziraat Bankası,Halk Bank ve Vakıf Banka talimat versinler faizleri indirsinler.Eğer sözle ve talimatla oluyorsa bu işler.

vatan

bankalar neden faiz indirmiyor

beyler beyi

faiz indirimine önce devlet bankalarından başlayın.devlet bankaları bakıyorsun özel bankalardan bile fazla faizle para veriyor.

Yusuf ATEŞ

Ne faizmiş yav. Bi düşmedi gitti. Koca Merkez Bankası Başkanları düştü. O düşmedi.Ya düşmesi istenmiyor millet kandırılıyor ya da ülkenin en yetkili isimlerinin gücü yetmiyor. Yani hala iktidarla muktedir ayrı!

vatandaş

hadi konuşun hemen faizler insin artık yeter

  • 1