BIST 9.923
DOLAR 32,44
EURO 34,81
ALTIN 2.446,94

'HDP'nin birçok kararı tartışma konusudur!'

HDP 24'üncü dönem Hakkari milletvekili Adil Zozani HDP'nin dokunulmazlıklarının kaldırılması için dilekçe vermesinin doğru olmadığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
ÇiçekAbbas

tabi tabi , baronlar hdp'ye milyarlık servet veriyor , satın alıyor demek :))

ÇiçekAbbas

tabi tabi , baronlar hdp'ye milyarlık servet veriyor , satın alıyor demek :))

İlker

Hdp bu yükü taşıyamamıştır, baronların, derin yapıların esiri olmuş, onların oyununa gelmiştir ve kürtlere ihanet etmiştir. Barışı bozarak bölgeyi de ateşe atmıştır.

HDP LI VATANDAS

ADIL EFENDI HDP IKTIDARA HEDEFLEMELI DIYEREK ICINDEKI IKTIDAR ÒZLEMINIDE DILENDIRMISTINIZ.IKTIDAR ICIN ZALIMIN ZÙLMÙNE BOYUN EYMIYEN BI GELENEKTEN GELIYORUZ.YERINDE BI KARAR DESTEKLIYORUZ.

vah okyanus ah

OKYANUSTAN BAŞINIZA TAŞMI DÜŞÜYOR,YOKSA BAŞINIZI OKYANUSUN SUYUMU ISLATIYOR. vah okyanus vah, vah pensilvanya vah. şu hüzünlü günde gülmemek elde değil.

ARSIZLIĞIN DORUĞUNDA

Üst akıl emir verince her türlü karar çıkar onlardan... ÜST AKILIN PARALELLE BAĞLANTISI VAR DESEK ŞİMDİ ÇOĞU KİŞİ OKYANUS ÖTESİNDEKİ GİBİ ZIPLAR AMA YİNE HATIRLATAYIM DEDİM Dİ... "YARGIYA KİM ÇOK GÜVENİYOR?" DİYE SORU SORULSA NE DENİRDİ? 17-25 Aralık birileri kesmedi gibi...

hesap verilsin

Herkezin kaldırılsın mecliste,kürsü dokunulmazlığı dışında saçma zaten,c.başkanıda dahil aççık ve net olunsun.

şakir

Bu adam nereye konuşmuş? İki defadır İnternetHaber bu adamı böyle habere çıkarıyor da, ben anlamadım, bu adam demeç mi veriyor? Yoksa makale midir, roportaj mı vermiş, hiç belli değil. Bu nasıl gazeteciliktir anlamadım. Türkten gazeteci çıkmaz bence.

abuzer

var mı hukuk bu ülkedesen inaniyormusun.yoksa sırf muhalefet olsun diye mi tepki koyuyon..hukuk tosun paşanın çantasında. meyva bıçağı gibi lazım oldukça sallar.nereye gitse artık.eliine bağlı.

kktcuce

manyaklaşmayın açın okuyun bireysel birşey yapamazlar iç tüzükde yok öyle dilekçe ver dokunulmaz ol:))) hepsi şov aldanmayın

yanımıza bir elma düştü.

hdp milletvekillerinden eline silah almamış olanlar muhatap olabilir..diğerlerinin dokunulmazlığı kaldırılmalı...emniyet raporları belirleyici olmalı...emniyete yetki verilmeli bu konuda..............

MİM

ZOZANİ,SEN İŞİN İÇİNDESİN 1994 OLAYI GİBİ OLMAZ BELKİ AMA HDP KENDİSİNE ÇEKİ DÜZEN VERMESİ GEREKMEZ Mİ?

abbas yolcu

offfffffffffffffffffffff, aksılsızın ceremesini ayaklar çeker. o partide yaklaşık 10 tane professör var lise mezünü adil zozanı prezentasyon yapiyor. nekadar da tuhaf. konuştukça batıyor hdp. lanet gelsin.keşke oyumu vermeseydım size.sizden bir cacık olmaz.

zülküf akarsu

HDP milletvekilleri adil kurt gibi değildir.

ne mutlu türküm diyene

ama dilekce verir kendiniz dokunulmazlığınızı kaldırırsınız , ama bunu hukuk yapar her iki türlüde bu ülke için hayırlı olur.

Murti

Şimdi haber başlığını okuyan sazanlar atlayacaklar..

beyler beyi

sıkıyosa verin veremezsiniz sizi apoda kurtaramaz kanunun elinden

  • 1