BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.444,76

Hastalardan 20 bin lira 'bıçak parası' alan profesör tutuklandı

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Feridun Acar, tedavi ettiği hastalardan bıçak parası aldığı iddiasıyla eski sekreteriyle birlikte tutuklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
Misafir

Bu olay bana 2009 yılında yapılan ALTIN OMURGA operasyonunu hatırlattı.Dava sonucu ne oldu bilmiyorum .Ama 20000 TL orada dönen paranın yanında yemek parası bile olmaz.Devleti 5 milyon TL zarara uğratıp 2 milyon TL sini rüşvet olarak dağıtmışlardı.(Şimdi haberlere baktım hepsi beraat etmiş)3.270.000 USD gitmiş.zarar.

Misafir

Ey emekli Dr Allah gözünüzü doyursun Allah dan korkun 20 bin veremeyen olsünmü sizler bu devlet bu Halk sayesinden okudunuz yurtdışı Dr bıçak parası yok aldığı maaş da o ülke ekonomisiyle alakalı

Misafir

Yorum yapayım bizim canımızı bize sagsalim iyi ederek teslim etti.ege universitesinde sıra alamadik disarida ise 150000/200000 istediler egeye kalsak cok gec kalıp canimizı kaybedecektik.cok iyi bir doktordu cok uzuldum.basina gelmeyen bilmez atip tutmayinnn.

Misafir

Boyle doktorlarin isine son verilsin . Benim esim icinde yuksek paralar aldilar ve esimi sakat biraktilar aldiklari paralar doktorlarin vucudlarina dermasiz hastalim olarak girsin insallah

Emekli doktor

Avrupa'da bıçak parası mı var demiş çok bilmiş bir vatandaş. Avrupa veya Amerika'da cerrahlar ne kadar ücret alıyorlar bir zahmet öğrensin. Ayrıca o ülkelerde sağlık hizmeti almanın veya ameliyat olmanin bedeli kaç para ona da bi bakiversin bi zahmet. Sağlık hizmeti bedava değildir. Bedelini hastsnin ozel sigorta şirketi veya sosyal güvenlik kurumu öder. Devlet ya da üniversite hastanelerinde ceplerinden para çıkmadığı için aldıkları hizmeti bedava zannediyor bu aklievveller. Sen doktorundan en mükemmel saglik hizmeti istiyorsan bedelini de ona göre vereceksin.

Misafir

kusura bakmayın ama herkesin 20.000 lirası yok malesef. İnsanlar keyiflerinden günlerce sırada beklemiyorlar.

Burçin

2011 de bizde vermiştik bıçak parası 10.000 TL. Sonradan pil değişimi için yapılacak ameliyatta bize de söylendi eğer feridun acar ın yapmasını isterseniz hastaneye para ödemeniz lazım diye. ki aslında ameliyatı asistanlarda yapsa profesörün kontrolü altında oluyormuş. biz sonradan öğrendik. 'yeter ki hastamız iyi olsun da' diye birçok hastası bizim gibi para ödemiştir. Ama adalet işte.

Misafir

Bana Ameliyatımın Riskli olduğunu Asistanlarımda yapar ama ben yaparsam Riskin çok Düşük olduğunu söyledi ve para aldı. Suan İyiyim Eğer boşu boşuna aldıysa haram zıkkım olsun.

Misafir

hay sizin fulbolcu. mankeninize

Misafir

çok komik ücretler. 3500 dolara beyin ameliyatı mı olur.

Misafir

al bi karaktersiz daha... ceza evinde yesin artık milyarları

Misafir

Al iste memleketim insanin IQ seviyesine bir örnek daha. Futbolcular ile bunu kiyasliyor. Yani diyor ki baska bir deyisle siradan sarkici bir sahneden 40 bin TL alirken profesorün aldigi cok mu? Olaya bakis acisina bak...Ayni mantik ve IQ seviyesiyle yaklasacak olursak, bir banka müdürünün zimmetine gecirdigi para ile bankadaki müsteri temsilcisinin tirnakladigi para ayni olmayacak tabi. Biri okumus kariyer yapmis müdür olmus digeri müsteri temsilcisi. Müdüre haksizlik edilmesin...Lütfen!!!

Misafir

bu işin bir fiyat listesi takibi yokki herkes kafasına göre ücret alıyor özelde zaten hastahanede gönülsüz bakıyorlar randevü bile alamıyorsun bir çark var o dönüyor

Misafir

BÜYÜK KONUŞMA ELİNE DÜŞERSEN ARABANI SATIP ÖNÜNE KOYARSIN SONRA ÖMÜR BOYU DUA EDERSİN.ARABANIN ÖN TAKIMINI SÖKMEYE 500 TL İSTİYORLAR PARÇA HARİÇ DİKKATİNİ ÇEKERİM

Oku-Anla-Anlat

Sağ ayağını yada sol ayağını her iki ayağını da aynı nispette topa vurmak için kullanamayan bir Futbolcunun Aylık Maaşı BİRMİLYON TL ise,bir profesörün hem de Tıp profesörünün Aylık Maaşı BİNTRİLYON TL olması gerekir.Can söz konusu burada.Futbolcunun derdi top ve gol.Akıllı olun.

Misafir

devlet o profa maaş vermiyormu bu yaptığı suç değil mi?

tkarabudak

Üniversitede muayeneye gidiyorsun kanser hastasına 2 ay sonrasına gün veriyorlar. Profesörün özel muayenehanesine gidiyorsun "özel ücretle tabi" ertesi güne randevu alıyorsun.

Misafir

şuç sa cezasını eşşek gibi çekecek...

Misafir

suçmu suç o zaman haksız kazanç....

Misafir

devlet akadamik kariyer farkı veriyor zaten...

cemal

bir arabanın 150bin olduğu yerde beyin ameliyatı 20binmi. yanlış anlaşılmasın ama vallahi bedava.

saenes

gözü doymayan meslektir. doktorluk bir yere not edin bunu. daha neler cıkacak.

Misafir

Kendine hastane kursun gitsin orada yapsin ameliyatlarini. Ne demek devletin hastanesinde bicak parasi gibi rüsvet almak. Dingonun ahiri mi orasi yoksa babasinin mali mi? Sen de cok mantikli bir elestiri yapiyormus gibi görünüp IQ seviyeni aciga cikarma!!!

Misafir

bıçak parası el emeği ise,bu doktorların aldıkları maaşlar nedir?o maaşları, hastaların tedavi edilmesi için almıyorlar mı?

Misafir

zaten ücreti farklı hesaplanıyor döner sermayeden ayrıca vatandaştan almasına gerek yok..