BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Gerilimin ardından Rusya'dan ilk hamle geldi!

Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Operasyon Dairesi Başkan Yardımcısı Korgenaral Viktor Poznihir; Rus askeri polisinin, kimyasal saldırı iddialarının merkezindeki Doğu Guta'nın Duma ilçesine yarın gireceğini duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Dövizlerdeki hızlı tırmanış Borsa İstanbul’a da satış olarak yansıdı günlük yüzde 1.32 düşüşle 109 bin 253 puandan bitirdi.

Misafir

Suudi Arabistana akıl sır ermiyor, yahu sen kutsal mekandasın oranın himayesini ve sorumluluğunu üstlenmişsin gavurlarla işbirliği yapmak nedir? çok değişik bir ülke gerçi Trump avucunun içine aldı adamları beyin yokki ..

kırçıl

Her ikiside suçludur!!! Katili koruyan kimse katille eşdeğer suçludur. putin esed ile işbirliği yaparak, tramp pkk, pyd ile işbirliği yaparak suç işlemişlerdir. Yargılanmalılar!!! Her iki ülke de müslüman kanı içmekten zevk alıyor. Islam ülkelerinin sözde liderleri de bu vahşeti seyretmekle kalmıyorlar, katkıda bulunuyorlar. Allah cc akıl ve izan versin.

kırçıl

Her ikiside suçludur!!! Katili koruyan kimse katille eşdeğer suçludur. Putin esed ile işbirliği yaparak, tramp pkk, pyd ile işbirliği yaparak suç işlemişlerdir. Yargılanmalılar!!! Her ikiside Islam düşmanıdır. Gafil müslümanlar bu çirkefliği görmek istemiyorlar.

kırçıl

Her ikiside suçludur!!! Katili koruyan kimse katille eşdeğer suçludur. Putin esed ile işbirliği yaparak, tramp pkk, pyd ile işbirliği yaparak suç işlemişlerdir. Yargılanmalılar!!! Milyonlarca masumun kanı yerde kalmamalıdır.

kırçıl

Her ikiside suçludur!!! Katili koruyan kimse katille eşdeğer suçludur. Putin esed ile işbirliği yaparak, tramp pkk, pyd ile işbirliği yaparak suç işlemişlerdir. Yargılanmalılar!!!

kırçıl

Her ikiside suçludur!!! Katili koruyan kimse katille eşdeğer suçludur. Putin esed ile işbirliği yaparak, tramp pkk, pyd ile işbirliği yaparak suç işlemişlerdir. Yargılanmalılar!!!

kırçıl

Katili koruyan kimse katille eşdeğer suçludur. Putin esed ile işbirliği yaparak, tramp pkk, pyd ile işbirliği yaparak suç işlemişlerdir. Yargılanmalılar!!!

EEE............????

BİZDEN NİYE SES ÇIKMIYOR,RUSYA OLDUĞU İÇİN Mİ??

BM Yİ ENGELLİYORLAR

DELİLLERİ YOK MU EDECEKLER

Misafir

Kaide'nin Suriye kolu Nusra Cephesi terketti!...............Rus askeri polisi, kimyasal saldırı iddialarının merkezindeki Duma'ya giriyor..........

  • 1