BIST 9.890
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.448,12

FOX'un ağır topu İsmail Küçükkaya dobra dobra konuştu

Fox TV ekranlarında hafta içi her gün 3 saat 15 dakika izleyiciler ile buluşan İsmail Küçükkaya, Hande Aydemir'in sorularına tüm samimiyetiyle yanıt verdi. İşte Küçükkaya röportajından dikkat çeken satırlar...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
erdal dadaş

Art niyetli aynlış yapana kadar, yani sonuna kadar R.T.ERDOĞAN,cıyım. genelde muhalif yazar çizerleri takip eder dinlerim, fakat bu fox,un ağır TOP,unu ne kadar sabretsem de 3 dakikadan fazla sabredemiyorum. zira yorumları çok omurgasız, ve çok bariz acemice ümmet düşmanı yönlendirmeleri var. anne gibi kutsal varlığın arkasına gizlenip, kini ni sempatik olmaya çalışarak sunması beynini az kullanan bir insan bile anlayacağı şekilde açık.. çok şükür eski TÜRKİYE yok artık. bunlarada prim yok.

mehmet

ZARRABI'IN İRAN'A ARACILIK YAPTIĞININ BELGESİ VAR Belgelerde, İranlı bir ticaret şirketinin, Çin merkezli Bank of Kunlun'nda bulunan 5 milyar euro parasını alamadığı ve Halk Bankası'nın aynı bankadan 5 milyar euro transferi için aracı olduğu belirtildi. YASALARA AYKIRI Belgelere göre İranlı şirketin, 2006-2015 yılları arasında Çin'e maden, kimyasal ve inşaat malzemeleri sattığı ve bunun karşılığında hesaplarında bulunan toplam 5 milyar euroyu geri istediği ifade ediliyor. Temmuz 2012'den beri, Bank of Kunlun'daki 5 milyar euroyu alamadıklarını belirten İranlı şirket, bu durumun uluslararası yasalara aykırı olduğunu savunuyor.

gizliarşiv

fox amerikan kanalı türkiyenin hayrına bir yayın yapmasını beklemek saflık olur

fetres

Kim ne derse desin, İsmail Küçükkaya'nın tarafsızlığını güveniyoruz. Çamur Atan AKP liler efendilerine yağ çekmeği için ismail beyi sevmiyorlar. FOX TV eğer yabancı sermaye olmasa onuda anında kapatırlardı zaten. oysa bu AKP liler satmadık yer bırakmadı, yaptıkları ne yol. yol yapmak yolunu bulmaktır.

realite

sen kitabi lügata göre güzel konuştuğunu düşünüyor ve ona inandığını zannediyorsun. pirimsel ve gündemci konuştuğunu sanıyorsun. ancak ben bugüne kadar hiçbir alanda veya platformda AAA! bi dakka sen ALEVİSİN... SEN KÜRTSÜN... SEN ŞUSUN... SEN BUSUN... diye bir şey duymadım. tüm bunlar senin gibi burjuvazi olduğuna inanan kişilerin bayat kokuşmuş şeyleri ısıtıp ısıtıp piyasaya sürdüğü ve bu durumun sırtından pirim yaptığını zannedenlerin söylemleri... zavallı proleterya...

öncevatan

İso 1 kasımda portakal kankinle beraber ekranlara verdiğiniz mor desenli poz hala hafızalarda tabi uşağın olduğun amerikalı müslüman düşmanı patronunun dediklerini yapacaksınız.

Misafir

Ne kadar çok -de, -ki, -mi hatası var. Gazeteci bunu yaparsa vay halimize.

www

Fox ve özgürlük ABD NİN müslüman ülkelere getirdiği özgürlük kadardır.....))

Doğrucu_Davut

Fox %100 özgür mü? Sıkıyorsa yahudi patronun Murdock'un hoşuna gitmeyen bir haber yapta göreyim.

Misafir

Hayırdır ! Memleket düşmanı bir adamın reklamını PR'ını yaptınız. Haber içeriğine bakınca zannedersin demokrasi havarisi. Söylediği bir çok yalan var. Fox'un sahibi " Murdoch " un sadece Amerika'da kaç tane şirketi olduğunu, hangi alanlarda faaliyet gösterdiğini niye sormadınız? Rize yayınını izlemiştim; belirttiği gibi provokatör değildi yayını apar topar kapatmasına sebep olanlar, Erdoğan'ı eleştirmediler icraatlarını dile getirdiler sizinki de baktı ki programı formatın dışına çıkacak, hükümeti ve Erdoğan'ı eleştirme vazifesini yerine getirmeyecek kapattı. Birkaç konuda daha yalanları var, uzatmak istemiyorum buna, yalanlarına neden çanak tutuyorsunuz? Son dönemdeki yayın politikanızı da beğenmiyorum.

Harbimi

KÜÇÜKKAYA MILLIYETÇI KIŞILIKTIR.Çok başarılı gazetci ve televizyoncu..Umut ümit vaadediyor.Türkiyenin gelecek medya dünyasın da olacak ve ses getirecektir.Kendisini Türk milliyetçileri adına kutluyorum.Işşallah MERKEZSAĞ yayın yapan bir gazetenin başına gelir.Bir zamanların TERCÜMAN GAZETESI gibi.

memet

hep sol görüşlü haberler yapar.türkiye karışssında nemalanalım çinsinden haber sunar.komist kanal hayatta seyretmem.

Misafir

ORTADOĞUYU TERK EDELİM ARAPLARLA CALIŞMAYALIM ARAP SERMAYESİ PARALAR İNGİLTEREYE GİTSİN

adam

bir eksiğin var..Türkiyenin değil de amerikanın ve patronun çıkarlarına hizmet ettiğini atlamışsın..senin eski halini de biliriz kkaya..

Hakaangle

Başlığı sevdim "Fox'un ağır topu"

abdulhamit

geç sen o FOX un ağır topu ayağını..Emperyalistlere hırsı aklının önünde adam lazım..ne yapmış bu ağır top..memlekete ne hizmeti var..AKP ye saldırmadan başka biz gördük onların yüzünü seçim akşamı...Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler aslanım...

ahmet

siyonistlerin türkiye temsilcileri

hakan

baştan aşağı siyaset yapıyorsun ama fiilen siyasete girmiyorsun. sonra da gelmiş fiilen cumhurbaşkanı olmuş birisine oturduğun yerden siyaset yaptırmamaya çalışıyorsun. senin milli iradeye saygından şüpheliyim...

Misafir

Sayın KÜÇÜKKAYA ülkenin senin gibi lidere ihtiyacı var. Kır zincirleri

dış güçlerin işleri.

ismail küçükkaya hiç bir zaman pokerde kazanamaz.en büyük kusuru hiç bir şeyi önceden planlamadan yapamıyor.yapacağının bilinciyle konuşurken lafın kimleri kıracağını kimleri sevindireceğini biliyor ve bunu çok açık belli ederek yapıyor.hiç bir zaman tarafsız olamaz.yalan söylüyor.

Dogubey sela

Cenesini bosuna yoran ipleri disarda adam , biz doguluyuz neden yonumuzu batiya donelimki ! Bati mertlikten anlamiyor tipki sizler misali..

  • 1