BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,75
ALTIN 2.435,77

FETÖ ile kapışan müezzin memurluktan atıldı

FETÖ ile sosyal medyada mücadele ederken uyarı alan Şirinevler Ulu Camisi müezzini Ahmet Korkmaz, savunması alınmadan memurluktan ihraç edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Ahmet korkmaz

Yorum yapan herkese teşekkür ederim 2 sene sonra pardon yanlış oldu denilip göreve iade edildim süreç sıkıntılı ve zor geçti. Gerçekten bu ülkeye ihanet edip suyu bulandıran insanlar yüzünden bizler kendimizi anlatana kadar akla karayı seçtik. Sadece şunu söylemek yeterlidir. Ben devletime küsmedim kızgınım çünkü devleti yanıltmaya çalişan kişi kuruluş be şahısları iyi analiz edemediler. Bize inanan be destek veren herkese teşekkür ediyorum

Selami KASAP

Ülkemizde yüz nakli yapan doktorlar içerde. Ne adaleti..

mazlum

iyi olmus... Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste.. Bu hapse girenler hep suclumu sanki...

veysi

2014 yılına ait yorumlarını göstermiş...aradan çok su geçmiş

BUMUDUR MÜCADELE

HAKSIZLIK DİZ BOYU FIRSATÇILIK BAŞLADI HATTA SUÇLULAR SUÇSUZLARI İÇERİ ALIYOR.NE KADAR GICIK OLDUKLARI VARSA HEDEFLERİNDE.!!!KADİR BEY DE DOLANIYOR ELAN.

Ali Yavz

daha derin inceleme yapılmalı... teröristlere ve sempatizana göz açtırmıyım derken hala deşifre olmamış fetocular vb. yüzünden masumlar zarar görmemeli.

Y.S.BAYRAK

Suçsuz insanların mazlumların Ahı Alemi Sarmadan. Bu Hatadan Kesinlikle Hemen Dönülmeli.

dobra

Ahmet Korkmaz ın görevine iadesini istiyoruz. Böyle adamlara her zaman ihtiyaç duyulur. Harcanması adil olmaz.

OLMUYOR

HİÇ SEBEPSİZ İHRAÇLAR VAR,FETÖ İLE İLİŞKSİK,MÜTHİŞ BİR FIRSATÇILIK BAŞLADI BUNLARI DURDURMAK LAZIM,KİM YAPACAK,???

adalet

Çok fazla Haksızlık var. Taraf olduğum Ak parti bu vebali almamalı. Sorgusuz sualsiz olmaz bu işler. Hata ediliyor.

hasret şarkısı

şu an memuriyetten atılanların büyük çoğunluğu zaten fetö ile her zaman mücadele eden ve akp ye oy vermiş kişiler. kısaca akp ye oy verenlerin sonu budur deniliyor ve akp bunu göremiyorsa işin içinde iş var demektir.

Zeynep

Ek = ( Önemli !!) Korkmaz 'ın son twit'ini okuyunca durumun hiç de sizin söylediginiz gibi olmadıgı anlaşılıyor , dikkatli ve iyi okuyun , adam çok açık olarak fetönün dershanelerine destek veriyor . Bu münferit bir olay ,demek ki bu olayda devlet haklı !!

Zeynep

Artık bütün ümidimi kaybettim çünkü fetöcüler hala , halen heryerdeler ...üstelik bu kez artık gizli ,saklı da degiller , sadece ''Milat '' dolayısıyla inkarlar ve ''Ben yapmadım , o yaptı''lar havada uçuşuyor , hepsi hala para bol , yan gel yat-larda , hiç birşey temizlenmedigi gibi asıl temizligi onlar yapmakla meşgul , örnegin belediyeler ohhh ne ala durumunda hala ...örnegin siyasiler hakikaten dokunulmazlıgın keyfinde dokunulmazlıkları olmasa da resmen ...bu iş tavsadı bence !!

Uygur Kara

evimiz şirinevler ulu camiye çok yakın, bizzat şahidiyim hiç aralıksız sela okumuş darbeye karşı durmaya çağırmıştır

divani

Anlaşılıyor ki kripto paraleller iş başında, kendilerini gizleyip kendilerinden olmayanları fişleyerek işlem yapıyorlar. Bunu ayıklamak zor ama imkansız değil

khan

Bu adam doğru söylüyor..iadei itibar yapılmak zorunda.

gül

iyice sulandırdılar fetocu diye kendilerine ters düşenleri atıyorlar dürüstlerse kendilerinden başlasınlar bakalım kaç tane akp miletvekili bakan başbakan kalır hükümette ftoyla konuşmayan fotoğraf çektirtmiyenimi var

ihsan

diyanet yanlış haksızlık yapma bu müezzini dinle suçu varsa cezalandır yoksa zulüm olur

Misafir

'Suriye' kayıtlarını sızdıran askerlere soruşturma açıldı: Peki, kayıtta konuşulanlara?.. Savaş suçu işleyenlere de bir soruşturma açılması gerekmiyor mu?

Misafir

bu ne şimdi? bu adam fetocuysa millete açık ve şeffaf olarak gösterin...değilse neden atıldığını açıklayın... kafalarda soru işareti olmasın?

  • 1