BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,73
ALTIN 2.438,11

Fethullah Gülen : Vebalim büyük! Ben ettim sen etme"

Narsist kişiliği ile dikkat çeken Fethullah Gülen yaşananlardan sonra ilk kez kendi suçunu kabullendi. 'Ben ettim sen etme' diyen Gülen hainler örgütüne yönelik vaazında itiraflarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 45 Adet Yorum
neşter

tam bir hergele bu muşmula...

Mustafa Mat-Emekli öğretmen

Bu şahıs üstelik birde Din adamı! öylemi. ABD'de ne arıyor önce onu sormak gerekir. ABD menfaati olmayan güneşe dahi dönüp tanımaz. Bunca insanın günahına girdi bu yapı. Çok vebal altındalar. Acaba öbür tarafta nasıl hesap verecekler? Yazıklar olsun bunlara birde güzelim dinimiz İslamı alet ediyorlar. Allah belanızı tezelden versin. Sayın Cumhurbaşkanımız sonuna kadar bunlarla mücadelede desteklenmelidir.

YKenan

Bu Dünya senden hainini tanımadı, eyyy aşağılık adam.Sen Allah dedikçe, sinirden Milletin tüyleri diken diken oluyor ve yüzüne tükürmek istiyor.

cekimhatasi

Mümin ve mert olan delillere göre konuşur. Evet büyük ölçüde deliller bu adamın suçlu olduğunu gösteriyor. Ama havuz medyasının bu kadar yalana ihtiyaç duyması da beni şaşırtıyor. Eğer bir şeyden eminseniz neden yalana ihtiyacınız olsun. Bu tuhaf değilmi?

AntiRacist

Daha çoook ezileceksin.

Misafir

Meşakkat ölçüsünde mükâfat elde edilir; insan, ÖTELER hesabına ne kadar sıkıntıya katlanıyorsa, ALLAH da ona o kadar terakkî ihsan eder.

Misafir

"CARPITIYORSUN SADAKATI ALLAH´Á ISTIYOR" GÜLEN KENDISINE ISTEMIYOR..sözde vaazlarına devam eden Gülen,gözaltına alınanlardan 'sadakat' istedi.

BEN BILMEM

Kurani kerimde "Münafıklar hakkında 10 sayfa" kafirler "hakkında 2 sayfa" Kafirlermi daha tehlikeli Münafıklar´mi? Siz yorum yaparken Neden pesin yargiliyorsunuz? HZ ÖMER Kendisinden korkmus? Bizler HERKES KENDISINI BILIYORMU? HZ ÖMER GIBI KENDISINI SORGULUYORMU?

Misafir

alçak megaloman sapık! masum insanların ölmesine ve yaralanmasına sebep oldun...ve peşine takılan bu kadar insanın sürünmesine sebep olduktan sonra pişman olduğunu söylemen bir iğrençlik!

misafir

edoğana yardım etmeseydim diye anlıyorum.. başka bir şey varsa yazalım arkadaşlar.

Fatma

bu hainin peşinden giden menfaatçi(para için, iş için, güç için)lerin hepsinin Allah, ölümünü ders verir nitelikte yapar inşallah.

kosovalı

soysuz şarlatan.vatikan papazı feto..yolun sonu göründü feto

TRABZONLU !!!!!!!!

Yahu sen zavallisin senin sucun yok $uc senin ipini tutanlarda bence !!!!!!!

Misafir

neden başkası zalim,neden başkası münafık,sen nesin,sen kendini ne zannediyorsun,salaklara kendini efendi yaparken iyiydi ya,kaybedince mi öyle oldu be şarlatan,defol gelme cennet ülkemize,senin yerin orası senin yerin cehennemin yedi kat dibi,geber de belki salakların hidayete erişirler...

Mustafa Kemal

Ulan Fetoş! Senin gibi bir kallavi münafık daha gelir mi bu dünyaya, yoksa münafıkların en büyüğü olarak tarih hep seni mi yazar.

canyoldas

Münafığın büyüğü F. Gülen,in kendisi ama hiç merak etmeyin bunu kendi taraftarları asla anlamayacaktır. Hala ona güvenmeye devam edecekler. Yani anlayacağınız batı yakasında değişen bir şey yok. Münafık, pişmanlık adı altında hala zehir enjekte etmeye devam ediyor. Anlayana.

keti

gel teslim ol o zaman

osman

özrü kabahatınden büyük.. hala kibir, hala kibir...

zafer

Vebalin büyük. Teslim ol. Bu pişmanlıklarını mahkemede de tekrar et ve sebep olduklarından af dile. Eğer vicdanın var ise. Şöyle bir bak, ne geçti eline. Binlerce gelecek senin sebebinle heba oldu gitti. Sen kendi tabirinle gerçekten "güç zehirlenmesi" yaşadın. insanların samimiyetini kendi ihtiraslarına kurban ettin. Gaye vasıtayı meşru kılar dedin ve Müslümana yakışmayan her işe cevaz verdin.Bu, nasıl şeytanın oyuncağı olmakmış yahu.

İlhan

Fetönün yapmadığı hainlik kalmadı. Yine de benim yüzümdense diyor.Utanma da yok bu hainde.

Hakan chpli

Madem öyle diyorsun. Gel cezanı çek ..

okkes

bu terör örgütünün gizli propagandaları neden yayınlanır? yine allı şallı kelli felli güzellemeler basında

NADİM HATİPOĞLU

BIRAK HOCA OLMAYI İNSAN OLSAN SENİN YÜZÜNDEN BUNCA İNSAN SENİN DEDİĞİN GİBİ SIKINTIDA GELİRSİN VATANA BENİ BAHANE EDİP BUNCA İNSANA BENİM YÜZÜMDEN ZÜLÜM ETMEYİN DERSİNİZ HERKES HAK ETTİĞİNİ İKİ CİHANDADA GÖRECEK

şahin

bakıyorum şair de olmuş günahlarında boğulursun inşaALLAH

Misafir

Hadi oradan seversiniz veya sevmezsiniz bu adamı. Tarihimizdeki en dik duruşlardan birisini ortaya koydu. Bir Erdoğan'a ve problem yaşadığı ülke liderleriyle olan geldiği duruma bakın bir de Fethullah Gülen'e.