BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.436,26

Fatma Betül Sayan Kaya Gülse Birsel'in okul arkadaşı çıkınca...

Yeni kabineni en çok konuşulan ismi kuşkusuz yeni Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya oldu. Fatma Betül Sayan Kaya, Hürriyet gazetesi yazarı Gülse Birsel'le aynı okuldan mezun olunca bugünkü köşenin de konusu oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
misafir

Yorumlara bakınca ülkemin zeka ve kültür seviyesi yerlerde. Türkiyenin neden bu hale geldiği ortada. sevgili Gülse, boşuna yazma, akşama kadar evlilik programı ve sorvauver izlenen ülkede kadınlar ve onların yetiştirdikleri yazmış burada . Acınası durumdayız vesselam

la tahzen

sen biraz oynadığın dizilerde ahlaksal içeriği düzgün olan işler yapsan, insanlara doğru örnek olsan. acaba sizin gibilerin yaptıkları dizilerle deformasyona uğrayan ahkal yapısını toparlamaya çalıştıklarında ise ''kürtaj'a karşıçıktınız, benim bedenim dediniz,doğrururum doğurmam dediniz,içki belli bir saatten sonra yasak olunca ki uygulanmıyor kıyamet kopardınız. şimdi kadına şiddet diyorsunuz.Allahın erkeğe emnati olan kadına müslüman zaten şiddet uygulamaz. emanete hıyanet etmez. edende müslümanlık sıfatlarından birini kaybeder.

Komiksin

İlahi Gülse! Her zamanki gibi çok komiksin.

Misafir

Onlar ahlak bozbilir sorun yok çağdaşlık sayılır. Konu AKP iktidarındakilerin milim hatalı bir sözü ağızlarından çıkarmamaları. Bu saydığın sorunlar için hanımefendi soruyorum sen hangi çözümleri ürettin? Bakanın elinde zannettiğin sihirli değneğin alası senin elinde var. Hadi anlat bakalım bu sorunlar için hangi adımları attın?

ehza

Bunlari söyleyen kisiye neden ahlak bozucu diziler yapiyorsun sen kendini düzel diye soran yokmu

GÖZLÜK

Her dinin AYDINLIKTAN anladığı farklı. Hep bana diyenlerin dünyasında İslam zaten önce diğerlerini düşünür. Bir çift sözü de TEPESİNE URANYUM, FOSFOR BOMBALARI YİYEN, itilen, kakılan, işkence gören, evinden, yurdundan, evladından olan kadınlar için söyle.

Edebiyat Türü

Emin ol senden daha çok biliyordur bu ülkenin kadınlarının sorunlarını! Sen bu ülkede yaşıyorsun ama belliki halkın içinde yaşamıyorsun!

Misafir

Aslında akla da ihtiyacınız yok... Nasıl olsa birileri sizin adınıza akıl yoracak diye ekonomik davranıp aklınızı kullanmaktan kaçınıyorsunuz!

Vatan

Şu hayranı olduğun İngilizlerin yaşadığımız bölgede ve Dünya' nın geri kalanında insanlığa, kardeşliğe verdiği zararı tahmin bile edemezsin. Bunlar sana okutulan kitaplarda yazmıyor değil mi? Doğru kitapları okuman lazım. Ya da doğru ülkenin vatandaşı olmak lazım, tabi olabilirsen.

06

gülse birsel, sen komiklik yap, böyle zeka gerektiren işlere bir halttan anlıyormuş gibi karışma. senin bu işlere titrin yetmez. anca öyle köşelerde möşelerde yazar durursun. yazarsın

Adnan

Ben bakan olsam bana akil veriyor diye memleketten kovdururum. Yiyorsa bir ingiliz bakan ingiltere kralicesine bu yazisiyi gazateden yazsin. memleketten aninada atarlar, Turkiyeyi samar oglanina cevirdi bu gulse birseller. sonra kalkip hukumeti suclarlar, ulan senin gibilerin, senden beterlerin duzelmeye niyeti yoksa hukumet ne yapsin, onune gelene hapse mi atsin.

mim mim

sen git cihangirdeki devşirme çömezlerine akıl ver. senin aklına akplinin ihtiyacı yok.

salhor

Gülse Birsel, "Kızın, tecavüzcüsüyle evlendirilmesi" gibi bir saçmalığa, nasıl hak bir söz gibi kabullenip inanmış ki? 17-18 yaşındaki kız bir oğlanla kaçtıysa ve olanlar olduysa, bu veledi, elbette kaçtığı dürzüyle evlendirmeli. Yoksa 50'lik, 40'lık şerefsiz 15 yaşındaki kızı iğfal ettiyse, onu kazığa oturtmak lazım. Ne evliliği? AKP'ye bu tarz iftira etmek, solun namusunun gereği.

metin

bırak ablalıgı ikinizde aynı okuldan mezun oldunuz ama sen insanları güldürüyorsun sayın bakanda devlet idaresinde görev yapıyor yani boynuz kulagı fersah fersah geçmiş hoşgeldin bakanım başarılar

çaça

gülse birsel her zaman ki gibi ukala önce kendinizle bir barışın bir düzeltin de kendinizi bakan sizin aklınıza da önerilerinize de ihtiyacı yokkk

tuncay

(Fatma Betül Sayan Kaya) simdi bu bir kisimi yoksa bir kisiden fazladir. Normal isme benzemiyorda

timur

Gülse Birsel tatava yapma.

  • 1