BIST 10.219
DOLAR 32,19
EURO 34,71
ALTIN 2.447,74

Erdoğan'ı kim yenecek?

Seçim kapıya dayandı ama CHP henüz Cumhurbaşkanı adayını açıklamadı. Bir aksilik olmazsa; yarın, yani cuma günü bu gizemli ve sihirli ismi öğrenebileceğiz.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 50 Adet Yorum
Misafir

O sadece bi kadın hepsi o kadar. insanlara gaz vermeyin boşyere

Misafir

Söylediğinize inanıyormusunuz. Siz bi doktora gidin. Biz çölde serap görüyoruz bu nedir acaba diyin.

Misafir

___ İLKEL ÇAĞ DÜŞÜNCESİNİ,BİR TÜRK KADINI YENECEK...!__ YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

Erol Baron

Her seçim öncesi verilen vaatlere bakılığında, Türkiye'de dürüst çalışan ve vergisini aksatmadan veren insanların cezalandırıldığı görülür ve maalesef bunu sadece AKP yapmıyor. Ve buna bu ülkede HAK deniyor.

hakkı

akp den ayrılanlara çöp diye hitap ediyor. bu nasıl söylemdir süleyman özışık

Misafir

o zaman erdoğanın karşına kimse çıkmasın :)))))

Erol Baron

Ben EGE bölgesinde yaşayan bir emekliyim ve seçimlerde benim bütçeme katkı sağlayacak ve fabrikalar kurarak dış ticaret açığını dizginleyebilecek bir partiye OY VERİRİM.... Ara sıra veya belki de hiç gelmeyeceğim MARMARA bölgesinde YİD (Yap İşlet Devret) ile yapılmış ve borç ödemesi hala devam eden köprü, tünel vb. gibi TİCARET işleri oy sandığında beni etkilemez.

Misafir

sen,tam bir cumhuriyet düşmanısın.

Misafir

AFRİN ve MÜNBİÇ haberleri ve ÖLÜ SAYISI seçim kararından sonra verilmiyor.Süleyman bey bu konuyu yaz .Neden acaba."Sinsi ve hunharca gülmek" hangi kişilik belirtisidir.

Misafir

dün gece tv'de izledim süleyman özışık beyefendiyi, sağlam tutuşmuş belli ki; inanın beyefendi adına üzüldüm; ama korkunun ecele faydası yok, ama beyefendi sıvılar gibi bulundugu kabın seklini alabilecek birine benziyor, yine yolunu bulur bir şekilde

Erol Baron

Avrupa'da son 16 yılını bir iş adamı olarak geçiren biri olarak, iş adamlığı o ülkenin dilini konuşmak, yazılanları anlamak ve onlara cevap vermenin yanında akıl ile beraber çok matematik gerektirdiğini çok iyi bilir ve bunun dini kullanarak insanları aldatanların beceremeyeceğini çok rahat söyleyebilirim... Tekrar söylüyorum, 10-15 duadan başka bir şey bilmeyen ve FETÖ tarafından kandırılan din tacirleri bu işleri be-ce-re-mez-ler..... O halde, imam hatipliler ülke için en yararlı kişilerdir düşüncesinde OLMAMALIYIZ.... Bir de soru soruyorum; ihracat rakamlarını verirken ağzı kulaklarına varan AKP hükumetini, ithalat rakamlarını verirken hiç gördünüz mü? Görmediyseniz, bunun nedenini hiç düşündünüz mü eyy AKP'ye oy verenler?

sarıların vedat

chp aday olarak halkın seçeceği birini değil, kendi çürük kafası ile beğendiği birini getirmek istiyor. Bu kafa ile çoook yol aşındırırsınız...

Misafir

meralin nesi varsa ona yapıştınız iyice acizler...chp de adam yokmu ??? sahi mecliste chp liler ne diye bağırıyordu "bize adam diyemezsin" :)))

murad

chp sayesinde komik günler ve gümbürtülü bir fiyasko finali bizi bekliyor :))

kundemacı

Madem ki Erdoğan karşısına çıkacak hiç kimse başarılı olamayacak diye düşünüyorsun, neden her tarafınız ateş aldı. Belki CHP oy alamayacak aday çıkarıp ikinci tur a Meral Hanımın kalmasını ve Cumhurbaşkanlığını Meral Hanım' ın kazanmasını sağlayacak. Ama bunlara sizin küçük beyinleriniz ve dar kafalarınız işlemez. Siz kafasını kuma gömmüş devekuşusunuz.

Misafir

Kardes bu hükümetin kusuru degil..Dünya kartellerin türkiye ekonomisine oynadigi oyundur! Bir alman siyasetci bile cikip bunu acik acik söyledi. Erdogan boyun egmedikce TR ekonomisine darbe vurulmaya calisilacak!!

Erol Baron

Yıl 2016 ocak ayı 1 € = 3.21 TL. AKP emekliye aylık 100 TL (31.15 €) yıllık 373.80 € seyyanen zam veriyor.... Yıl 2018 1 € = 5 TL AKP hükumeti emekliye yıllık 1000x2 bayram ikramiyesi veriyor 2000 TL = 400 €... Arada sadece 26.20 € fark var (400.00-373.80) ...Benim önceki yorumuma 7 olumsuz not veren kişiler bu hesaptan utanırlar mı acaba?

Misafir

bunların hepsi döner ve tayyip erdoğanı sırtından vururlar...

azerioğlu

bazı yorumcularımız muhalefet 2 ikramiye ile ilgili olumsuzluklar yazıyor.derdi sadece para olanlara sormak lazım.derdiniz sadece paramı hayır.bir arkadaşım memurlara bu hükümet 3+3 zam verirken hopluyordu.kendisi koyu chp liydi.vay efendim 3 lük zammı olur.ona dedimki gerçekten derdiniz paramı ideolojimi.tabi para dedi o zaman ona dedimki derdin paraysa git haydar baş a ver.5000 vereceğim diyor.ama oy vermiyor neden.inanmıyor 5000 liraya birde ideolojik bakıyor.ona yine dedim madem derdiniz paraydı bugün allayıp pulladığınız dün ise hakaret,suçlama,partisini kapattığınız erbakan hoca yüzde 50 verdi kaç defa oy verdin veya sahip çıktınız.tabi cevap yok.bugün temeli neden allıyorsunuz dün madımaktan dolayı katil dediğiniz temeli hemde milli görüşcü sadece erdoğan düşmanlığı için yalanmı.bugün temele sahip çıktığınızın zerresini erbaka gösterseniz ülkemiz daha iyi olurdu.ama sizin derdiniz para pul değil tamamen ideoloji.chp liler bu ülkeyi babalarının malı sanıyor da ondan.

Misafir

Kimin elinde ne olduğunu sen nereden biliyorsun bre misafir?Erdoğanı istemeyenlerin elinde kadeh var yani öyemi?Sende de Kur an var o zaman tamam.Oldu.Kadeh le Kuranla olmuyor bu işler.Bak ülke ne halde.60 senedir elinde Kur an olanlar yönetti bu ülkeyi.Sonuç ortada.

Misafir

Aynaya bak muhabbeti süpperdi.Yü,z kalbi ve iç dünyayı yansıtır.

ali usta

akp nin çöplüğü büyük sizde birgün ordaki yerinizi alırsınız çöplüktekileri sayayımmı hepsi geçmişte dava arkadaşınızdı

Vatan

Pensilvanya köpekleri yine saldırmaya çalışıyor. PKK ve diğer örgütler hep birlikte halkın iradesine karşı birleşme peşinde. Haziran çemkirmelerinizin kesileceği ay olur İNŞALLAH.

Cakici

Kesinlikle katiliyorum. Bu gun Erdogan varsa bu Kilicdaroglu ve ekibi sayisinde. Yani CHP bugun oy verilecek bir parti yapisina sahip degil. Yani yonetim degismedikce Erdogan bir 20 yil daha rahat bir sekilde gorevine devam eder.

HALIKN SESİ

İALHA KESİCİ MEYDANLARI AKP YE DAR EDER. HEM SOLDAN HEM SAĞDAN HEM KÜRTLERDEN OY ALIR. AKP LİLERİN KESİCİ ADAY OLUR DİYE ÖDLERİ PATLIYOR. İNCE OLSUN KOLAY LOKMA YERİZ NASILSA SAĞDAN OY ALAMAZ HESABINDALAR.