BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.435,08

Erdoğan'dan çok sert sözler! Her tarafı mezar ederiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'nin kuzeyinde sözde Kürt devleti iddialarına tepki gösterdi.Böyle bir devlete izin vermeyeceklerini söyleyen Erdoğan Türkiye'ye yönelik tehditlere karşı ''Bu vatanı bölmeyi gayret edenlere biz her tarafı mezar ederiz'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

Kukla kurt devleti olmak istiyorlar.yedirmezler Abd usakligini yapacaklar.

vatandas emre

hem Kürt,e kin,nefret kusacaksin sonrada kardeslikten bahs edeceksin..YEMEZLER...yesenizde yemesenizde suriyede birseyler olacak..mide hapi kullanin hazimsizliga iyi gelir.

see6zkuxdınfkg

Sayın Başkanım, Zulmü yokedeceğiz dediniz yaptınız ama sizin adınıza millete zulmeden ve FETÖ misali devletin her makamını sizdenmişçesine işgal eden siyasi davrananlar var. BU ADALET Mİ? 2010 KPSS misali devlete mülakat ile seçmeler yapılıyor. Seçen de seçilenle aynı kulvarda ise adil olabilecek mi? Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Müfettişi Seçmeleri yapıldı ADİL Mİ YAPILDI? Liseteler ile mi? Milli Eğitim Bakanlığında şube müdürü seçmeleri yapıldı danıştay dava daireleri birliği iptal etti şimdi de bakanlık maarif müfettişi seçmeleri de mi iptal edilecek? ADALET HERKESE GEREK.

şerafettin

Tamam da;Amerika bu ypg denen terör örgütüne 1200 tır agır silah verdi.Biz se "Eyyy Kılıçtaroğlu"diye her meydanda "meydan " okuduk.

Devletim şahlansın

İnşallah herşey çok daha güzel olacak milletimiz ve ülkemiz için. Mücadelemiz herdaim devam edecek taki hainler, zalimler ve cellatlar kahru perişan olana dek. Allah var gam yok. Sefer bizden zafer Allah'tan

Misafir

adın ne mülayim. her tarafın sert olsa ne yazar. geç bunları sayın reis

eziyet

muhtar muhtar olalı böyle eziyet görmedi. bunların en az %10 da koca sarayda kaybolmuştur kesin, temizlik yaparken bulurlar garipleri.

kul ahmet

kibirlenme insanoğlu senden büyük yaradan var.... ne güzel bir türküdür bu..

GENE MUHTARLARA SIZLANMIŞIZ

Çok sert de kime?Muhtarlara...Kim duydu yurt dışından?Hiç kimse.

GENE MUHTARLARA SIZLANMIŞIZ

Muhtarların ne çekisi varmış kardeşim.ABD ye Almanyaya Avrupaya diyemediklerimizi muhtarlara diyoruz.

Misafir

O değil de hani Şamda cuma namazı kıılacaktık ama Süleyman Şah Türbesini alıp zor kaçtık.Abd de bizden kalan boşluğa üs kurdu.Şu ABD ye de bi fırça atabilsek de bütün dünya görse.

adil

konusacak mevzu kalmadi,almanyaya kafa tuttu cok sert ekonomik yaptirim aldi,simdi kaset basa sardi...

adam

neyi bekliyorsunuz? hergün sehit haberi geliyor...

turgut25

yol yaptikkk baraj yaptik :)

Misafir

-Yalnız ve yalnızca "Türk Ordusu" ve onun kahraman askerlerinden gazi ve şehit olamayı bilenler- PKK ve PYD ye her tarafı mezar eder!

  • 1