BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,26

Erdoğan ile Davutoğlu 3 saat görüştü! Ne konuştular?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Beştepe'de kabul etti. 3 saatlik görüşmede gündem Afrin operasyonu ve 2019 seçimleriydi...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Hayrettin

Davutoğlu Nezaket göstermiş ve eski dost ve yolarkadaşını ziyaret etmişdir. Bunun altından malzeme (dedikodu) lütfen çıkarmayalım.

Misafir

davutoğlu başkan yardımcısı olursa şaşmayın

Misafir

Kabiliyetli insanların çökmeye ihtiyacı yoktur; haysiyetleri de var ise, en azından saygı gösterirler

Misafir

Herhalde Afrin'de Cuma namazı kılacaklar.

Misafir

siz taraflı mısınız? işinize gelmeyen yazıları yayınlamıyorsunuz.

Payitaht 1453

Emevi Camisinde Cuma Namazı kılmak için ŞAM'a gidiyorlardır...!

Misafir

turgay,manukyanın çocuğu bile olsan seni bile düşündüklerinden,devlet meselesi..ne yaparız da turgay gibiler olmaz mesele bu

MÜTHİŞ İKİLİ(DAVUTOĞLU-BABACAN)

Kim ne derse desin DAVUTOĞLU bence Dünya siyasetini iyi bilen iyi bir AKADEMİSYEN. DAVUTOĞLU dışişlerinde, BABACAN da ekonomide çok başarılıydılar. Bu nedenle DAVUTOĞLU başbakan BABACAN Ekonomi bakanı olursa oyumu tekrar AK Partiye hiç düşünmeden veririm.

Turgay

Suriye'de Türkiye'nin başını nasıl belaya soktuğunuzu mu görüştünüz.

Misafir

2)erdoğan,''sen yorululdun.biraz dinlen.'' dediği davutoğlu nu acaba tekrar başbakan olarak atayacak mı?bunun hazırlığı mı var?tabiki,aynı gerekçeleri binali için de söyleyecek,''binali sen yoryldun,dinlen.''diyecektir.partide değişim ve görev aşkı masalları gündeme getirilecektir.eğer böyle bir durum varsa suriye de barış hiç gelmeyecek;kan, kaos,savaş,oterite boşluğu sürecektir.erdoğan ın misak ı milli işgal projesi zaten açığa çıktı.bu şablon üzerinden inceleyin,sonuç:barış değil savaş,toprak bütünlüğü değil gasp ve istilaya devam taktiği ortaya çıkıyor.aklıselimlere saygılar.

Misafir

1)3 saatlik erdoğan-davutoğlu görüşmesi bana şüpheli geldi.durup duruken ne görüşmesi?çok tuhaf!gelin bunu sesli olarak naliz edelim.afrin oprerasyonu ile birlikte türkiye deki muhalif,iktidar yanlıları,askeri ve siyasi kanadın youmcularnın birleştiği bir nokta var:suriye deki çözüm esad ile görüşmekten geçiyor.evet bu konuda hemfikirler.hemfikir olanalrın içinde başbakab binali de var.suriye de bozulan oteritenin tesis edilmesi,suriye devletinin güçlendirilmesi,esad ile anlaşmaya varılması konualrında binali de onalrla hemfikir olduğunu basına açıkladı.bu duruma karşı olan ,erdoğan ve davutoğlu'dur.bu kişiler,türkiye deki toplumu mezhep ve dini faktör ve eksen üzerine oturttular,asla vazgeçmiyorlar.

Misafir

Öyle olursa kul hakkı ve haram olmuyormu. Haram yiyenin de amel ve duası kabül olmaz. Birileri yerken birileri niye günaha girsin. Bu konuları galiba bilemiyorum.

Misafir

ADAMIN DİBİ AHMET ABİ, ÖZLEDİK SENİ, SENDEN NEFRET EDENLER DE OLSA ÖZLEDİK SENİ

önemlideğil

Davutoğlu'na övgüler başlarsa şaşmayalım.

Misafir

he bizde yedik

Emre

Reis'ten biraz LİDERLİK öğrenebilseydin keşke... Akademisyenlik yetmiyor, felsefi yazıların da okunmuyor ve anlaşılmıyor. Kusura bakma!

  • 1