BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Erdoğan Bayraktar: İnan bunu diyenler haindir

Türkiye'nin inşaat sektöründe sınıf atlamasında pay sahibi isimlerden biri olan Erdoğan Bayraktar'dan çarpıcı açıklamalar.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
SANAYİCİ

birisi farklı bir görüş beyan etsin anında hain ilan ediliyor, konu da rant haline gelen bir gecede köşeyi dönen zihniyete muhalif olmak yazık..

ömer faruk

bu adam konuşacak yüzü nerden buluyor be

abdulhamit

İnsanlara soru soracaksanız.onlara apışıp kalacakları,cevap veremeyeceği sorular sorun.Türkiye Cumhuriyetinin Merkez Bankasında resmi döviz rezervi.100 milyar dolar..Tüm şirketlerin ihracatı 150 milyar dolar..Ama dandik! bir APPLE şirketinin kasasında ki nakit para ..tamı tamına 230 milyar dolar..Bu nasıl oluyor?..Bunun cevabını bulmadığımız sürece..değişen birşey de olmaz..

Fikirtepeli Fkrinin Fikri

Bu arada Ülke topraklarının ne kadarının yabancılara satıldığını da açıklasalar....

adem

hayirdir dün egemen bugun bu adam,gündeme niye geliyorlar aceba..

Misafir

INSAAT SEKTÖRÜ GAZLA GIDIYORDU ISTANBULDA EN DANDIK DAIRELER BILE 500 BIN TL CIVARINDAYDI EEEE INSAAT SEKTÖRÜ ÖZELLIKLE PARALI ARAPLAR SAYESINDE HAREKETLIYDI SAVASTAN KACAN ARAPLAR PARALARINI INSAATA YATIRDIKLARI ICIN EV FIYATLARI HEM FIYATLAR PATLADI HEM SATISLAR HAAA BIDE TOKI OLAYI VAR MILLETE GÖYA DAIRE VERIP AMAN HA ISTIKRAR VAR BOZULURSA EVLERINIZ ELLERINIZDEN GIDER ONA GÖRE AKEPEYI SECIN DEDILER MESELE BU KADAR BASIT

Misafir

TARIM ÜLKESIYIZ DERSIN AMA DOMATESIN TOHUMUNU ISRAILDEN ALIYORUZ

Misafir

INSAAT ÖNEMLIDIR TABI BOL BOL AMELE VAR KAZMA VAR KÜREK VAR VER KAZSINLAR VE YAPSINLAR BIN TL.YE CALISTIR ONDAN SONRA GIDERLER AKEPEYI SECERLER DURMAK YOK KAZMAYA DEVAM

Erol Baron

Her 50 yılda yıkılıp yenilenen binalar olduğu sürece Türkiye'de inşaat bitmez ama Avrupa'daki 4-6 asırlık binalar gibi hiç biri turistlerin fotoğraf makinesine girmez.

Erol Baron

Her 50 yılda yıkılıp yenilenen binalar olduğu sürece Türkiye'de inşaat bitmez ama Avrupa'daki 4-6 asırlık binalar gibi hiç biri turistlerin fotoğraf makinesine girmez.

Misafir

Ben ne yaptıysam imar planlarıyla ilgi sayın Başbakan Tayip Erdoğanın bilgisi dahilinde yaptım sözünü unutmadı bu millet..!

Misafir

eyyyyy ERDOGAN BAYRAKTAR SEN DEGILMIYDIN ; BEN NE YAPTIMSA TAYYIBLE BERABER YAPTIM BEN ISTIFA EDIYORSAM TAYYIBTE ISTIFA ETSIN DIYEN!!!!!!!

erolk

Turizm'e çakmış aklı sıra, inşaat bir kere gelir getirirse, turizm her yıl ülkeye döviz girdise sağlar. Tabi turizmi canlandırabilirsen. İnşaat alanı kalmayınca ne yapacaksın? Ha aynı inşaat alanını her yıl başkasına satmak gibi bir fikri varsa o ayrı :) (jet fadıl gibi)

dogru diyor

adam haklı ! niye haklı ? elde ki imkan olanaklarla katma değer olarak en karlı iş inşaat ! bu devlet politikasıdır , devlet aklının aldığı bir karardır ve yeni alınmış bir karar değil belki 50-60 yıllık mazisi vardır. herif 3-5 gram slikondan plastikten yaptığı 50 kuruş maliyeti olmayan bellekleri sana 5-10-20 dolara çakıyor ? sen ne satabiliyorsun tarım ürününden başka ? ne üretiyorsun ? inşaat buradan 1 e 3-5-10 getiriyor , yurtdışında yaparsan 1 e 10-20-(petrol zengini ülkelerde 30-50-100 ) getiriyor. bir tek aselsan mke roketsan havelsan gibi firmalar yüksek katma değeri olan ürünler üretebiliyor. diğerleri montaj ! parçaları topla burada birleştir tırttt.

Ali Karatay

Ben o usulsüzlükleri başbakanın emriyle yaptım, o da istifa etsin, demiştin bir zamanlar. Niye dut yemiş bülbüle döndün sonra, biriniz de mertçe lafına sahip çıksın be!

Farklı Bakış

Boş laflar. İnşaat sektörü bir canlanma katar ama getirisi ne kadardır. İnşaat yaparak bir ülkede ekonomiyi ne kadar ayakta tutarsın yıkıp yapmak bile 15-20 yıl sonra durmak zorunda kalır üstelik vatandaşını borçlandırmış olursun. EĞER BİR ÜLKEDE EKONOMİYİ ÜRETİM İLE KALKINDIRAMIYOR İSEN SEN BU İŞİ YAPAMIYORSUNDUR BUNUN ACILARINI DA İLERLİYEN YILLARDA ÇEKECEKSİNDİR.

m

17-25 aralik cabuk unutmus...

aktay00

BU MİLLET AÇ KALINCA 1 MİLYON DOLARLIK DAİRENİN KOLONLARINIMI KEMİRECEK... SERMAYE SAHİPLERİNE PARA KAZANDIRMAK ÇABASINA GİRMEYİN. PARANIN BETON DUVARLARA DEĞİL SANAYİYE ÜRETİME AKMASI LAZIM. ÇOK İNŞAAT YAPMAK İSTİYORSANIZ FABRİKA BİNASI YAPIN...

Duayen

Aman ha, Ben betonlaşmayı durdurun diyorum. Vatanım için canımı veririm. PKK faaliyeti olan topraklarda 4 yıl canım burnumda yaşadım. Devlet görevlisiyim. Veee, Bakan dediği için hain oldum... "Şehir planları üzerinden çeşitli oyunlar ile rant sağlayanlar HAİNDİR" diyebilir miyiz? seçim öncesinde 5 kat sınırlaması olan yerler nasıl oluyor da bir anda 10 kata çıkabiliyor. Bu kime hizmet? Kimden ne rant kazanılmış ki verilmiş.. Akşam bir haber. "İstanbul'da deprem için belirlenmiş acil toplanma yerleri 1/3 kalmış" yani 2/3 deprem acil toplanma noktasına bina diktirenler kim? Buradan kimler rant sağladı kimlere bu rantlar kimler tarafından verildi... Evet ben hainmişim. Varsın olsun ülkemin betonlaşmasına karşı fikir ürettiğim için hain damgası da yemiş olayım. Ancak tarih hainleri kendi dilenden de açıklayacaktır.

Misafir

karşı görüşü ne kadar kolay hain ilan ediyoruz

  • 1