BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Dolar yeniden yükselişte! Bugün ne kadar işte son fiyatlar

Dolar kuru erken seçimin 24 Haziran'da yapılacağının açıklanmasının ardından, 5-10 kuruş dolayında düşmeye başlamıştı. Dolar bu sabah bir miktar artışla güne başladı. Euro 5 lira sınırında hareket ediyor. dün biraz daha toparlanan Borsa ise 111 bin seviyesinde.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

Yok böyle bir Şey ,,,,,,,,, ,,,,,,,,, ,,,,,

Misafir

Gıybet,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Misafir

Yooooook öyleee bir śeyyyyyyyyy ,,,,,, ,,

kundemacı

Döviz, altın ve zamlar ekonomimizin iyiye gittiğinin göstergesidir. Ancak 24 Haziranda iktidara gelecek olanlar bir enkaz ile karşılaşacaklar.

Misafir

enkaza dönmüş bir ekonomi. Bu durumun en büyük sebebi yozlaşmış bir Ak Parti iktidarıdır ve başındaki kişi. Tekrar seçilirlerse hiçbir değişim olmayacağı gibi daha da kötü ve karanlık günler bekliyor. Bir enkaz bırakacak ona yanarım.

çekemiyolar bizi

Yok canım.Spekülatiftir o.Düşer gene 3.00 lere 2.70 lere.Kur lobisi kur.

ar

ekranınızda düşüş, haberinizde yükseliş... akp ye zarar vermeye mi çalışıyorsunuz...

Misafir

Demin de başka haber siteleri dolar tepetaklak oldu diye haber yapıyorlar. Baktım, 4.05 TL idi. Yani bizi şuna zorluyorlar. 5 gol yiyoruz 1 gol atıyoruz ona sevinir hale geldik. Sonuçta mağlubiyet var ama olsun bir gol attık ya

Murat

Referandumda "evet" çıkarsa şehit gelmeyecek, benzin, mazot düşecek, zam olmayacak, vergi artmayacak, döviz yerinde sayacak, herkes kendi evinde oturacak, araba alacak, elektrik çarpmayacak demelerini de unutma..... Suriyeliler misafirimiz, Afganlılar kardeşimiz..... Sen sırada beklersin, onlar otobüse metroya bedava binsin. Vatandaş yapılınca göçmen, oldu mu sana seçmen? Sen seyret, bak keyfine...

osman

Bekir Bozdağ, seçimi piyasalar iyi karşıladı demişti. Yersen

Misafir

Hazine boş. İflas etmişiz. Herkes parasını dışarıya kaçırıyor. Seçimde Ak Parti kazanması durumunda bu kötü gidişatta bir değişiklik olmayacak. Ak Parti bir enkaz bırakarak bu ülkeyi mahvetti. bundan Ak Partiye kananlar da sorumludur.

sorun yok

herşey çooooooook güzel. bizi kıskandıkları için olan şeyler olup sorun yok.

  • 1