BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.451,59

Dolar kaç TL 31.01.2017 dolar yorumları oyun tutmadı!

Dolar kaç TL sorusunun yanıtı 31 Ocak 2017 tarihli canlı dolar kuru verileriyle derledik. Dolar ne olur, dolar düşer mi çıkar mı sorularının yanıtları bugünkü dolar tahminlerinde. Öte yandan dolar yorumlarına göre kredi notu oyunu ters tepti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Farabi

Dolar 2 TL,Euro 2,50 falan olmali.Fazlasi haram

Hakan

dolar 3,75 TL olmuş, daha önce 3,98 TL oldu. Şimdi ne olacağı belirsiz?Daha oyun tutmadı diyorlar. Matematik mi bilmiyorsunuz?Milleti saf mı sanıyorsunuz?

Misafir

Öyle bir başlık atmışsınız ki zannedersin dolar 3 tl civarına indi.Dolar bir ayda yaklaşık yüzde otuz değer kazanmış,dün yüzde bir değer kaybetmişteneymiş oyun tutmamış.15 yıldır ekonomimizi şöyle uçurduk,böyle kaçırdık diyenler en küçük bir rüzgarda tepetaklak olupta gerçekler ortaya çıkınca hemen suçlu başkası.

ali kara

türk lirasi zirveye oturdu.. walla yalan dolan haberlerden biktik artik.. ayrica bu kurumlar size arti puan zil takip oynuyordunuz.

bir basit vatandaş

NE OLDU DA DOLAR VE KUR DÜŞMEYE BAŞLADI? ÜLKEYE BİR YERLERDEN SICAK PARA MI GİRDİ? ACABA BUNUN REFERANDUM İLE BİR İLİŞKİSİ VARMIDIR?

kerkenez

Çok komik 3 ayda memlekette yüzde 30 devalüasyon oldu yandaş medya hala nelerin peşinde geri tepmiş. 2012 de bu hükümet doları 1300 lerden aldı 4000 e yaklaştı utanmadan hala iyi diyenleri havale ediyorum yüce yaradana. Dalaverelerle sepetleri nasılda karıştırdınız enflasyon hiç hız kesmedi ki memleket 15 yıl öncesine göre iflas etmiş durumda hala neyin peşindesiniz siz kişi başı gelir 2000 dolar bile değil hepsi palavra.

Misafir

HA HA HA ZÜGÜRT TESELLISI MI BU YOKSA NE

ali gül

Haberin başlığı eksik... Türkiye üstü kapalı faiz yükseltiği için kurlar düşme eğilimi var..

ihsan

bunlar Yahudi kuruluşları ç.ıkmalıyız bunlardan bak japon finans kuruluşu var girelim pentagon emir veriyor yalandan düşürüyor ulen keriz biz senin oyuncağınmıyız

  • 1