BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.437,11

Dolar, Euro ve İhanette tarihi yükseliş

Asıl mesele şu; muhalefetin biz ekonomiyi düzeltiriz, korumasız gezeriz vaatleri birer itiraf değil midir? Biz Amerika'nın içimizdeki masum yavrularıyla mis gibi geçinir, düşmanla işbirliği yaparız demek değil midir bu sorarım?!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
misafir

Yazılarınızı takip ediyorum, Tebrikler. Bu ülkenin sizin gibi vatansever insanlara ihtiyacı var.. Allah razı olsun.

Misafir

En büyük ihanet,' Liderim sen her zaman doğru yaparsın, hiç yanlış yapmazsın'demektir...

Misafir

sorunun ne olduğunu bu duruma nasıl geldiğimizi bu durumlara bizi hangi adımların ilmek ilmek getirdiğini irdelemezsek günah keçisi arar dururuz suçu ona buna yıkarız. vatanı herkes seviyor ama bu ülkede birileri yanlış yapıyor yanlışı halk ödüyor yanlışların faturası halka yüklenecektir aha buraya yazıyorum hem de ilmek ilmek

Erol Baron

"ya ölür ya uzvu kesilir der gibi bekleyen çakalların hesabını, millet olarak sandıkta kestik, keseceğiz." gibi ilerine kendimizi utandıracak laflar etmemek lazım çünkü, özelleştirme adı altında satışlar kalmayınca işler zorlaşır/ANAP olur, işler zorlaşınca taraftar azalır ve siz azalan/ANAP tarafta bulunuyorsunuz.

Misafir

ASIL MESELE!___________________ 2005 Türkiyesi’nde yabancı sermaye girişleri, üretimin ithalata bağımlılığını tırmandırdı...Erdoğan Ak Saray'a yerleşince !..............Adalet, Hukuk Devleti ve yargının bağımsızlığı endişesi ile Dış kaynak girişlerinde tersine dönüş başladı…....... Baskın seçim de Kriz getirdi!

Doğan

Amerika 1. dünya savaşından da anlaşılacağı üzere dünyanın kaderini belirleyen stratejik , ekonomik güçtür. Zaten sizinkilerde 1. dünya savaşında ingilizleri destekliyordu... Neyse söylettirmeyin bana açın tarihi okuyun.

sen sus

haini görmek için aynaya bakmanız yeterli. Yalakalık için bazıları her yalanı söylüyor

Misafir

Ecevit e saldiriyordu yobazlar,buyurun dolar oldu 6.50...

Tugo

Çıkarımınız çok derin. O sözlerden bu çıkarımı yapabilmek için, günümüzün derrriiinnnn gazetecisi olmanız yeterliydi... Aferin Size..

ysf

Sen ona ey merkel buna ey tranp şuna ey holan dersen..Ekonomi ve maliyenin başınada damadını getirsen olacagı buydu ne bekliyorsun bu ülkeden

eşref ılgaz

Ne ihaneti ..9 milyon suriyeliyi alıp onlara 60 milyar dolar harcar ve onları birinci sınıf yaparsan olacağı bu .niye ihanet oldun

Misafir

Bu kadin surekli tarafli ve bilmeden yaziyor.

Erol Baron

Ağustos 1945 te ABD Hiroşima'ya atom, 73 yıl sonra 2018 ve yine bir ağustos ayında Türkiye'ye dolar bombası attı desek yeridir ve er veya geç Yankeeler bunun bedelini ödemelidir diyor Erol Baron gelirinin %90 ı € olmasına rağmen.

Vatandaş

Bir gecede marketteki raflarını doldurduğumuz devletlerden açık açık destek görmek iyi olurdu

gencoglu

helal olsun eline sağlık sayın hanımefendi

Misafir

YA EDITOR SENIN PROBLEMIN MI VAR KARDESIM???OTURUP ZAMAN AYIRIP EMEK EDIP YORUM YAZIYORUZ KEYFINE GORE YAYINLAMIYORSUN.SENIN KEYFIN ICIN MI ZAMAN AYIRIYORUZ,YAPTIGINIZ AYIP!!!!!!!!!!!!

Misafir

Hanımefendi siz ne yiyip ne içiyorsunuz ya da biz farklı Türkiyeler de mi yaşıyoruz. Yazık...

  • 1