BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.444,20

Direniyor iddiasına cevap: Melih Gökçek istifa edecek

Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in yönettiği Beyaz TV ekranlarında program yapan Tahir Sarıkaya, Melih Gökçek'in direnmediğini, önümüzdeki günlerde istifasını vereceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Feridun:Beraber öle bilirsiniz isterseniz.

aslan payı

Son anlaşmalar yapılıyor,son çıkar mekanizmaları görüşülüyor.Böyle yağlı,ballı,bereketli kapıyı bırakmak kolay değil.

seconeco

Bu AKP kadar ikiyüzlü bir siyasi anlayış ben hayatımda ne duydum ne okudum. hani halkın seçtiğini halk indirirdi. Bence bu erdoğana yapılan bir tuzak. yarın onuda derin güçler oradan indirecekler. Ve bu yaptıklarından sonra tek söz söyleme lüksü yok..

Ömer

Seçim ile gelen seçim ile gitmeli.ben olsam istifa etmem

Feridun

Halk Tayyibin yanında, ölümüne seviyoruz Erdoğan'ı

Misafir

Viskiyeler onsuz ne yapacak? Atatürk ismini kasten kullandirmadi metro da.Gitsin zaten Ankaralı da bıktı çeyrek asır oldu,70 yaşında gitsin Tweet atsın evinden.

Misafir

FLASH___________________ FLACH____________ Recep Altepe, istifası ile ilgili bilgi almak isteyen DHA muhabirine, “Hayırdır? Yooo! Yok öyle bir şey yok! Hayırlı Akşamlar” diyerek makam aracına binip ayrıldı.

Davetsiz Misafir

Artık Kim seçimlerde Tayyip icin yırtınır?... Kim çalışır!.. Kim seçilmeye çabalar?... Topbaş’a, Gökçek’e ya da öncesinde Davutoğlu’na filan baktığınızda kim Tayyip'in Peşine Takılır ...

Misafir

Pılık pırtık toplama telaşındadır. Birkaç güne toplayabilirse ne âlâ. Sn. Arınç'ın konu ile ilgili demecini yabana atmamakta fayda var.

Misafir

ettti,ediyor,edecek,ha etti,etmek üzere,ettirilecek,etmezze kendi bilir,direndigi yok,bu ne be.zorla mi kardesim hani milli iradeydi?hani sandikla gelen sandikla gitcekti?

Misafir

AKP artık bir tabela partisi.......

  • 1