BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.444,20

Devlet Bahçeli'den olay Reza Zarrab açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, Güneydoğu'da PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar, yeni anayasa çalışmaları ve Reza Zarrab'ın ABD'de tutuklanmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
AK MÜDÜR

SAYIN BAHÇELİ ÜLKEMİZE EKONOMİK KATKIDA BULUNAN REZA BEYE ŞARLATAN DİYEMEZSİNİZ.ŞARLATAN GÖRMEK İSTİYORSAN AYNAYA BAK ŞARLATAN KİMMİŞ GÖRÜRSÜN.

kundemacı

Sayın Bahçeli madem ki hesap soracaktın, bunun muhalefette kalmakla yapılamayacağını bilmiyor muydun da 7 Haziran sonrası hükümet kurmaya yanaşmadın. Muhalefette iken nasıl hesap soracaksın? İsmet YILMAZ' ı meclis başkanı yapmakla mı? Vay akılsız vay...

Birlikteler

ABD neden Suriyede Irakta birlikte katliam yapıyor. Neden ABD ve İran birlikte PKK ya yardım edip silah veriyor. ABD neden İrana mal alıp satarken sorun olmuyor. Neden mi? Güçlüysen haklısındır. Adalet ancak güçlüye çalışır. Bakın İsrail filistinli katlediyor. Hiç suç diyen var mı? Yok değil mi? Adalet ancak sen güçlüysen var. Adalet güçlünün dediğidir. Olay bu?

durustluk istiyoruz

Bahceli, senin durustlugune artik inanmiyoruz. AKP nin tek destekcisi siz ve partinizdir. Anayasa degisikligindede hukumete destek vereceginizi biliyoruz ve gelecek gunlerdede sahit olacagiz. Siz sadece nabza gore serbet veriorsunuz.

yalnız kurt

Dikkatinizi ÇEKTİMİ:Sayın Cumhurbaşkanımız zerrab hakkında açıklama yaptıktan sonra bu konu hakkında yorum yapıyor.Sahibinin sesi kusur kalırmı?

Misafir

Hangisinin doğru olduğu açık değil mi? Şarlatan sözü için Reza efendi daha önce Bahçeli'ye dava açmak istemiş, fakat İran'dan delil istenecek olması nedeniyle AKP'liler tarafından vaz geçirilmiştir.

Misafir

Annene benziyor olabilir mi?

Misafir

MHP'yi kimse karıştıramaz kardeşim, her partilinin kongre isteme hakkı var, aday olma hakkı var, tüzük çalışır ve gereği yapılır. Başka parti mensuplarına ve başka partilere oy verenlere laf düşmez. Sesinizi kesin.

Misafir

Çözümlere fikirleri olanları da gördük, memleketi kan gölüne çevirdiler, her gün beşer beşer şehit geliyor.

Misafir

Sana ne Bahçeli'yi kendi camiasının sevip sevmediği, seni ilgilendirmez. İki taraf arasındaki meselede senin gibi üçüncülere ne düşer iyi bilirsin.

Misafir

Reza ile Türk milliyetçiliğinin ne alakası var, adam Fars ve kendi ülkesine çalışmış, çalışırken de biraz rüşvet vermiş, biraz da kendi çalmış. Bu olayda Türkün ne karı var? Bize ne Reza'nın yediklerinden, Reza'ya saat ve çikolata hediye edilenler sahip çıksın.

Misafir

("Türük Oguz begleri budun eşiding. Üze Tengri basmasar, asra yir telinmeser Türük budun ilingin törüngin kim artatı udaç erti.") KIYAMET KOPMADIKÇA…(“Ey Türk Oğuz Beyleri! Bu sözümü iyi işitin! Üstten gök çökmedikçe, alttan yer delinmedikçe biliniz ki, Türk milleti, Türk yurdu, Türk devleti, Türk töresi bozulmaz.’’) Bilge Kağan 26 AĞUSTOS 1922 Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın. Yahya Kemal Beyatlı ( 1884 - 1958 )

yorum

adama tamam düzeldi derken yarım aklı yine devreye giriyor...yine fetö ye selam çakıyor....17-25 bir darbe girişimi idi....bunu anla ve Emperyalist Amerika'nın oyunlarına alet olup maşalık yapma...

Sezer ÖCAL

MHP şu politikaları uygularsa % 40 oy alır. 1- Avrupa Birliği, Gümrük Birliği gibi sömürgeci birliklere karşı durur hayır diye karşılık verilir. Alternatif olan Türk birliği için 1 yıl içinde kurulur. 2- Türk parasının konvertbl özelliği sonuna kadar kullanılır. Döviz kullanımı yasaklanır. Türk devletleri birbirleri arasında kendi para birimlerini kullanacaktır. 3- Stratejik önemi olan tüm üretim araçları devletleştirilecektir. 4- 12 yıllık hortum düzenini sonlandıracak nereden buldun yasası ile soygun edilen tutarlar hazineye kazandırılacaktır. 5- Emekli ve çalışanlara yıl içinde 18 maaş verilecektir. 6- Emeklilik yaşı tüm cinsiyetlerde 50 olarak belirlenecektir. 7- Banka finansmanlarında kolaylık sağlanacak ve vadeler uzatılacaktır. 8- Güneydoğuda sıkıyönetim ilan edilip karadan hava destekli sınır ötesi operasyon yapılıp Kandile Türk bayrağı dikilecektir.

Misafir

idam geri gelmeli,Bahçeli idam edilmeli

T.C D VATANDAŞI

BİRİLERİNE HAKARETLERDEN HESAP SORULUYORSA ? TERÖRİSTLERE SİYASİ DESTEK VEREN BÖLÜCÜ BİR PARTİ TBMM DE NE BEKLETİLİYOR. ANA KUZULARI BİR BİR ŞEHİT DÜŞERKEN ONLARIN HAZİNEDEN YARDIM ALMASI, TBMM DEN KOVULMAMASI, PARTİLERİNİN KAPILARINA KİLİT VURULMAMASI ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARININ SEVENLERİNİN KANINA DOKUNMUYORMU. BU BÖLÜCÜ HDP NEDEN KAPATILMIYOR.

Vatandaş

Malum şahıs hakkında her şeyi biliyordunuz da neden sesiz kaldınız.

Misafir

bahceli ve kilacdaroglu türkiyenin bas belasi ne arkadan geliyor nede önden gidiyorlar bu ikisinden siyasetci olmaz ülke soruna bir cözüm bir fikirleri varmi duydunuzmu?

halil andaç develi

Elbet 17/25 dosyaların hesabı birgün sorulacaktır.Hükümetin bu dosyalara darbe mührünu vurması,savcıları sürmesi milletin vijdanında derin yara açtıki ABD de Rızanın yakalanması ABD li savcının takipci sayısını arttırdı

Misafir

kendi camiasını sevmeyen,camiasının da onu hiç sevmediği mhp lideri yaptıkları ve yapacakları ile güven vermiyor,ne derse boştur.

CEM35

KONU BULAMADIN REZA ZARRAB KONU OLARAK KULANIYORSUN BUNLARDA MARZEME ARIYOR YAAA

Misafir

bahçeli idam edilmeli

Misafir

Meral gelecek dertler bitecek!

Misafir

rezaya sarlatan demis kara paraci demis altin kacakcisi demis oysa akepelilerde hayirsever diyor önüne yatarim diyor cari acigimizi kapatiyor diyor manevi oglum diyor sereflerini rezanin ayakalrina seriyor hangisi dogru acaba

Misafir

idam geri gelmeli ve bahçeli idam edilmelidir