BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52

Demirel’e 40 Ecevit’e 20 “tek millet” tamam sırada ....

aynı yollarda birleşebiliyor olması toplumun tamamının kan dolaşım sisteminin çalıştığını gösterir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

AKP, amacı Türkiye’yi dinselleştirmek olan cemaatler, tarikatlar koalisyonudur. Fethullah en önemli ortaklardan birisiydi. .............. Cemaat ne yaptıysa sorumluluğu AKP’dedir.

fetö imamları

dinci müslüman fetö den kurtulmanın sevinci ile bin rekat namaz mı kılacakmış böylesini de pek görmedim siz hangi müslümanlıktan bahsediyorsunuz müslümanın müslümana yaptığı suriyede işid türkiyede fetö suudiler çevresine gerisini de saymıyorum

Misafir

Hasta ruhlar yine üşüşmüş yazının başına.Bu ülkenin yetiştirdiği kendi değerlerine düşman .Nasıl bir şeysiniz ki İslam ülkesinde kendi değerlerine düşmansınız.Gidin bu ülkeden hem siz rahat edin hem de biz(Aslında gittiğiniz yerde buraları çok ararsınız.Çünkü hem Türk hemde Müslümansınız(inkar etseniz bile sonuç değişmez) sizi asla kabul etmeyecekler.Kendilerinden saymayacaklar.Aynı ırk olmasına rağmen Sırplar Boşnakları(müslüman olduğu için) katlettiler)

Erol Baron

*** """sene-i devriyesini""" Siz bu şekilde Arapça sözlükler eşliğinde makale yazarak bir şeyler ispat etmeye çalışırsanız, birileri de sizin gibi Türkçeyi bir kenara bırakıp size Fransızca ve İngilizce yorumlar yaparak sizi zor duruma sokar.

bildiğini yapmak

alkolikler sevindiğinde veya üzüldüğünde alkol içer aslında zaten içecektir bir de bahane uydurup kendini teselli eder dinciler de zaten namaz kılacaktır 12 eylül paşalarının bu ülkeye verdiği zararları bu gün hala çekiyoruz ve hala etkileri sürerken tek kelime bile söylememişsin

  • 1