BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.437,03

Demet Akalın'ı biraz daha kızdıracağız ama...

Demet Akalın'ı davalık eden Suriyeli mülteciler açıklamasına bir de bu taraftan bakalım. Şimdiden uyaralım: Bu yazı sizi de kızdırabilir!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

eee baş suçlu sayın cumhur onun talimatıyla alındılar içeri şimdi atabilirsen at parada yok kızılay sms le yardım istiyor insanlardan sayın cumhur bir aralar devamlı dünya baktı biz yardım ettik 35milyar dolar sonra rakam düşmeye başladı 30milyar oldu sonra 27milyar dolar neden düştü anlamadım. sayın cumhurum en cok nesine kızıyorum 4parmak göstermesi,işin ehli olmayanları yanına alması önemli mevkilere getirmesi, yeşili ormanı hiç sevmemesi, hayvan yasasını savsaklaması, birde makam aracının dozunu kaçırması

mevhibe inal

Bence Suriyelilere borcumuz var. Onların evlerini, ülkelerini, tarihlerini başlarına yıkma projelerini yapanlar müttefiklerimiz. Ayrıca işin garip yanı Suriyeli düşmanlarının evlerinde Moldovyalı, Gürcü, Ermeniler çalışıyor 3-4 bin lira aylıkla.

Misafir

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Misafir

Kardeşim 5-6 senede bi dili öğrenememişse ben bunu nasıl eğitime katacam.İlk okullarda bir sürü suriyeli var ve hepsi arapça konuşuyor.Bu dangalaklar iyi niyetli olsalardı şimdiye kadar Türkçe konuşmayı öğrenir,ne onlar ne de biz sıkıntı yaşamazdık.Birde olaya bu açıdan bak..

  • 1