BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52

Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili ilk KHK yayımlandı

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine yönelik düzenlemeleri içeren ilk KHK Resmi Gazete'de yayımlandı. 74 maddelik yeni KHK, Cumhurbaşkanı'nın ant içerek göreve başladığı gün yürürlüğe girecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
44

Muhalefetin sürekli bahsettiği gibi Demokrasİden TEK ADAM rejimine geçiş tamamlanıyor. Unutmayalım bugün bu sistem bir başka art niyetliye nasip olursa ALLAH Bu MİLLET'in Yar ve Yardımcısı olsun.

metin

sayın cumhurbaşkanım sizin başarılarınızdan hiç şüphem yok yalnız gözlemimi söyleyecegim son seçimde 9 puan kaybettiniz yani yüzde 17-18 kaybettiniz tek nedeni var idam ufak çocuklara yapılan sapıklık kadunlara sidet öldürme adam öz evladını öldürüyor hayvanlara eziyet bunlar olmadıgı müddetçe oy kaybedeceksiniz teok olmasın dediniz 3 gün sonra kalktı ama eeee idam önüme gelirse imzalarım demeniz gerçek degil siz dedinizmi ertesi gün kararname önünüzde size oy veren biri olarak butür yasaları elden geçirin hadımlık bişey ifade etmez beyin önemli

Balaban Beyi

Bunların hepsi halen uygulanan işleri, kanunen yapılabilir hale getirmeden öte bir şey değildir. R.T.Erdoğan zaten kanunen tam yetkisi olmayan bütün işleri yapıyordu...DEĞİŞEN İŞİ KİTABINA UYDURMAKTAN İBARETTİR...

Misafir

Şu uyum yasaları tez çıkarılsın zaten maddeler belli artık rahat rahat işimize bakalım

HASAN AL

TUTULMAYAN YEMİNİ ETMENİN BİR ANLAMI VAR MI

Misafir

Bir yönetim sistemi değişiyor lakin değişen bişey yok. 16 nisan referandumundan sonra çıkarılması gereken yasalar çıkarılmadı. Günübirlik KHK larla yönetiliyor, yönetilmeyi ülke olarak hak ediyoruz. Anayasası dahi muğlak olan bir ülkede huzurun tesisinin mümkün olacağını iddia edenlerle zaman mefhumu kendi içerisinde hesaplanacaktır.

  • 1