BIST 9.884
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.445,71

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gelecek Afrika kıtasının olacaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hartum Üniversitesi'nde fahri doktora töreninde konuşma yaptı. Dostlar Meclisi'nde gerçekleşen törenle Erdoğan'a, Hartum Üniversitesi tarafından hukuk alanında fahri doktora takdim edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

avrupayı sildi,abd yi kırdı,israil i tepti,bae ve suudi arabistanı küstürdü,mısır ı vurdu.erdoğan dostluğu ve dostları birirince afrika ya el attı.şimdi, afrika ülkeleri yandı.erdoğan nereye önce el attıysa, arkasından oraya düşman olmuştur.

Demir

Kudüs meselesinde eğilmeyeler Suriye meselesinde niye boyun eğip yahudi koridoruna müsaade etti de terör YPG IŞİD burnumuzun dibine kadar geldi sormak lâzım

HASAN AL

ZATEN SUDAN GİBİ GELİŞMİŞ ÜLKELERDEN HEP ÖVGÜ ALIYORUZ.ADAMLAR TEKNOJİDE DÜNYA DEVİ.KENDİLERİNİ KURTARDIKLARI GİBİ BİZİDE KURTARACAKLAR. SİZE NE OLDU DA GÜLÜYORSUNUZ

hakan

gelecek afrika kıtasının olacakmış. g...le gülüyorum.aidis,fuhuş ,uyuşturucu zirvedeyken nasıl olacak

Misafir

Son iki OHAL KHK’si... Zaten aksi de beklenemezdi.

Fikri

Ne mutlu Sudana.Bizim ülkemizde adı milyarlarca euroluk yolsuzluģa karışan bakanlar elini kolunu sallayarak,sosyal medya da mutluluk resimlerini postalıyor. Darısı bizim başımıza.

Misafir

hakkı sever vatandaşa sözüm dünya lıderisıdan devlet başkanı degıl erdogandır konuya biraz vakıf olun

Rihter😊

İSTANBUL depreminin ayak sesleri geliyor

Hakkı SEVER

Sudan Devlet Başkanı yeni Dünya lideridir.

kundemacı

"Hamd olsun, şimdi yeniden restore etmek, ayağa kalkmak, kaldırmak bizlere nasip olduğu için ayrı bir memnuniyet içerisindeyim." Nu mutlu Sudanlılara, keşke bizim ülkemizi de ayağa kaldırmaya uğraşan birileri olsa.

  • 1