BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.445,59

CHP'den 'camide Kılıçdaroğlu eleştirisi' tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Kestanepazarı Camisi'nde cuma namazı vaazı veren kişinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, ismini vererek eleştirdiğini öğrendiklerini belirterek bu duruma tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
MAHMUT DEMİR

KONUŞAN DOGRU SÖYLEMİŞTİR TERÖRÜ HER DAİM TAM DESTEKLEYEN AÇIKLAMALAR YAPTIGINI ALGILAYAMAYANLAR VARMIŞ HAÇLIYA ÇALIŞANLARIN ÖRNEGİDİR.HENDEKCİLERE ARKADAŞLAR DEDİ PYD PKK YPG VATANIMA KİM SALDIRSA YANINDA OLDUGUNU SÖYLEDİ PARTİLİLİLER OLARAK UTANIYORUZ.

DR

kızan yerlerine buz koysunlar.

Misafir

AKP ye söyleseydi demokrat,ilerici olurdu.Adam siyeset yapmamış ki.Size afrin konusunda yapmanız gerekeni söylemiş.Biraz daha konuşursanız.% 12 lere düşeceksiniz.Belki HDP ile birleşir tekrar % 21 olursunuz.Çok kötü HDP li gibi olunca CHP eriyor.HDP yi eleştirince HDP liler uzaklaşıyor.

rabia

kardeşim siz vatan hainlikleriyle yani fetö ve hdp ile kolkola gezerken iyide, bir topluluğa sizi şikayet ederkenmi kötü olunuyor...chp de biraz vatanını düşmana karşı korusa kim şikayet ederki....

sivaslı

yalanmı söylemiş nerede işe güce yaramayan din vatan düşmanı varsa chp ye topladı sn kılıçdaroğlu.

Misafir

Türk ifadesinin kaldırılmasi hainliktir.

kızma birader

gerçekler acıdır, doğru söze ne denir.

Misafir

Partinin en tepesinden Anadolu’nun en ücra köyündeki vatandaşa kadar sirayet etmiş bir yoz kültür, önüne çıkan her iyi, güzel ve faydalı olanı ezip geçiyor.

Sivasli

Haine Hain demek Günahmi Gercek Tektir

abcd

Camileri sevmeyenler ezanlardan rahatsız olup imamları kesmek isteyenler bu güzel çağrıyı bile çarpıtırlar.

Misafir

Doğru söylemiş hakaret etmemiş. Bunlar her konuşulmalı, her yerde konuşulacak, duymayanlar sağırlarda duyacak, kitaplarda okutulacak devletimin milletimin ve dinimin düşmanları.

Asabi

Hoca birlik ve beraberliğe davet etmiş nolmuş laiklik elden gitmiş. Önce kendini sorgula biz ne yapıyoruz da camideki hoca bile bu çağrıyı yapıyor diye. Laiklik diye diye millettende koptunuz devlettende koptunuz. Zor günde devletin yanında ol dedi diye biz bu işin arkasınız bırakmıyacaz hadi bırakma bakalım.

Misafir

Atatürkün yanına o resim çok hafif kalmıyormu

İZMİRLİ ve İMANLI YURTTAŞ

Ben inancımı nasıl kusursuz yaşarım diye düşünürken Hocanın Camide siyasi hedef peşinde koşması dinimizde var mı? YOK yazıklar olsun...

YILMAZ MUYANOĞLU

Niye kızıyon eleştiren cami müdavimleri sizin cami ile bir hukukunuz yokki sizin stk larda Tayyip beyi eleştiriyorlar hemde acımasız

gaba dokyalı

hoca iman etmeye davet etmiş. ne demiş. bi de buna itiraz ediyorsunuz.

Misafir

haksızda sayılmaz

SÖZ KONUSU VATANSA,MUHALEFET..

"CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da bu konuda duyarlı olmaya, toplum içindeki huzuru ve barışı zedeleyecek konuşmalar yapmamaya davet ediyoruz" ...BU SÖZ BİR ELEŞTİRİ SAYILMAZ..ASKERLERİMİZ VATAN İÇİN CANINI VERİRKEN..SÖZ KONUSU VATANSA...MUHALEFET ,KILIÇTAROĞLU ,CART ,CURT ,TEFARRUATTIR..

Misafir

Parti Pırtı propagandası yapan hoca olamaz. Olsa olsa Şam babası olur.

Misafir

camimi siyaset meydanımı imammı siyasetçimi

astr

Eee hoca bile bunlara laf ediyorsa aynaya bak şikayetci olma...

Misafir

çok yazık hocada artık siyaset eder olmuş ayıp be

Misafir

Siyaset camilerin içine kadar girdi!

adil emanet

imam siyaset yapar da taraf tutarsa, muhalifleri dinden soğutur camiden kaçırır.maşlarını milletin vergilerinden alanların bu bölücülüğe hakkı da haddi de olmamalı ama....

mesut

imam doğru söylemiş ama yeri doğru değil.