BIST 10.329
DOLAR 32,22
EURO 34,75
ALTIN 2.457,71

CHP'de kurultay için kaç imza toplandı flaş açıklama

CHP'den kurultay için toplanan imzalarla ilgili son dakika açıklama geldi. Yapılan açıklamada 569 imza toplandığı belirtildi, "Kurultay yok" denildi. CHP'de 24 Haziran seçimleri sonrası kurultay yapılmasını isteyen parti içi muhalifler delegelerden imza toplayarak Genel Merkez'e teslim etmişti. Muhalifler kurultay için yeterli sayıya ulaşamadı. Kurultay için 622 imzanın toplanması gerekiyordu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
dede

Eften püften sebeplerle imza sayısı azaltıdı da azaltıldı. Rahmetli adalet!

Mİ notasından ince bir ses yankılanır yine Ankara vadilerinde "Adam kazandı"...Puhahaha...Puhahaha...

Z.z.

Sayılarla oynamak chp nin asıl işidir. Bunu hep yaparlar ve karşıdakini suçlarlar. Geleneğinde var.

Misafir

Hadi bakalım Kılıçdaroğlu,gene iyisin.Başkan Erdoğan,bugünlerde teheccüt namazına fazla kalkıp dua etmiştir senin için.Sen CHP ‘nin başında oldukça,O iktidarda olacak.aman o koltuğu ve Mercedes’i kaptırma.

CHP Hepimizin

CHP Cumhuriytimizin kurucusu ulu önder Atatürk'ün partisidir. Yani hepimizin partisi. Devletçilik döneminin işlevsel bir tek partisidir. Bugün bir parti olamayacak kadar umumileşmiş anayasaya girmiş halkın her kesmine ait olmuştur. Artık ismini ortak tarihimize bırakıp levha değiştirmelidir.

Misafir

sözde muhalifler yetrli imzayı toplayamadı.yenilgiyi kabul edip edepli davranmalı,chp yi akp nin mahkemelerinde süründürmemelidir.kendileri söz verdiler.chp yi,akp nin mehkemelerinde süründürmeyecekelrine dair söz veridiler.yenilgiyi kabullenemiyorlarsa,chp den istifa etsinler,ayrı bir parti kursunlar.edeplerini bozmadan parti faaliyetlerini kedi partilerinde yürütsünler.sözde muhaliflerin amacı üzüm yemek değil,bağcı dövmektir.bunun için sözde değer verdikleri chp tüzüğünü bile yok sayıyorlar.tüzükte 622 imza toplayın denmiyor geçerli ve yeterli imza toplayın deniyor.derin devleti devreye koyan erdoğan ,chp ye karşı ince ve ekibini kukla gibi oynatıyor.yazık erdoğan ın kuklası olanlara.chp genel merkezi olması gerekeni yaptı.yeterli ve geçerli imza toplayamayan sözde muhalifler yenilmiştir.

Misafir

Bu İnce'de acayip yüzsüzleşti. K.K pek sevmemde ama bu yüzsüz de İmzaları toplayamamış cebren kongre yaptırmaya çalışıyor.Kaç kez K.K kaybettiği halde şimdide sahtekarlıkla iş yürütmeye çalışıyor

Mert mert

Güldür güldür show CHP😂

ahmed

kk bi tek bu inceyi yenebiliyodu yine olan bu, zavallı chp komedi flimlerine fark attı

taşeron işci

ince chp nin kendine gelmesini sağlamaya çalıştı ama kılıçdaroğlu ve ekibi halen kayıp etmeye mahkum..kurultay olmassa kılıçtaroğlu kusura bakma oy yok...milletin umudunu söndürmeye hakkınız yok.biz hükümet olmak istiyoruz muhalefet değil..gençlik artık kaybetmekten yoruldu siz yorulmadınız dimiii

Fikirci Fikri

MHP'de yasal olarak olağanüstü kurultay toplanmıştı da ne olmuştu ki!?… Memlekette devletin temeli olan hukuk olmadıktan sonra hiç bir şey olmuyor.

Muhammed

Kemal gibi siyasetçi yok yemin ediyorum... kimleri kimleri yok etti... ne sarıgül, ne emine tarhan, ne ince, ne... herif reisten daha iyi biliyor siyaseti. Elini taşın altına koymadan chp şirketlerinin yönetim kurulu üyelikleri ve chp ceo maaşı ve vekillik maaşı ile yüzyılın ceosu... elon musk in kafası bu kadar çalışmıyor yemin ediyorum. Hicbir şey üretmeden bu kadar kazanan başka hiç kimse yok...

Baha

Kendi partisinden bile oy alamayan ince,bizden cumhurbaşkanı olmak için oy ıstiyor öyle mi... Komik parti yaaaa

aliz

kemal bey halay başını çeker ve... tey, tey...

ÇALIŞIN ŞİMDİ.

E hadi kolay gelsin de seçmenden kolay kolay oy yok size.

  • 1