BIST 10.241
DOLAR 32,21
EURO 34,69
ALTIN 2.447,36

CHP Kurultayı'nda neler yaşanacak?

Cumhuriyet Halk Partisi, 36. Olağan Kurultay'ını düzenlemeye hazırlanıyor. Önceki kurultaylara göre bir farklılık yaşanacak bu kurultayda...javascript:;

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
m.ç.

HADİ... KAPTINIZ GİBİ GELECEK DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİNİ..ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Misafir

Kedi Uzanamadığı Ciğere Mundar der

Yusuf Alptekin

fetöyle kucak kucağa geçirdiğiniz yılları ve pkk terör örgütüyle masabaşı partilerinizi de anlatsana.

ecemnur

Kalbinden geçen provokatif temennilerin hiç biri tutmadı Sülmanım.kavga gürültü patırtı olmadı sandalyeler uçuşmadı yumruklar konuşmadı.Ha ufak tefek sürtüşmeler oldu ama geldi geçti.Bir insanın kalbi neyse sözü de oyledir hatta kışkırtıcılık bazen yüze bile yansır.

davut

Eğer fosseptik kokusu alıyorsanız kaleminizin mürekkebine bir bakın

vatandaş

CHP nin derdi seni niye gerdi. Memlekette yazacak o kadar aksaklık varken CHP'den sana ekmek çıkmaz be Sülüman

Misafir

BAK SEN YALAKA YAZI YAZMIŞ.............. ÇAĞ ATLADIK.............HERKESİ DÜMBELEK EŞLİĞİNDE GÖBEK ATMAYA DAVET EDİYORUM

Garibaldi

Beşiktaş Pazarında Maydanoz satsan daha başarılı olursun!....

Misafir

İşlamcı Diyanet skandal bir fetvaya daha imza attı “Sol elle şeytanlar yemek yer” dedi!..................... Burdur Cezaevinde yatarken kolu koparılan Veli Saçılık sosyal medyadan yanıt verdi: “Benim sadece sol elim var.”

adem

kılıçtaroğlu hainlerle işbirliği yaptığı için zerre sevmem...ama yazdığınız bu yazı miğde bulandırıcı bir yazı,ona değil size yakışmıyor memleketin onca sorunu varken...

misafir

Sayın Özışık gazeteci dediğin dürüst olur.Başkalarına yağ çekecem diye kişiliğinden ödün vermez.Keşke akp nin kongrelerinde işaretle aday olmuş,bir başbakan nasıl azledilir?Belediye başkanlarının neden istifa ettirildiği,hak,hukuk arayan insanların nasıl mağdur edildiği haberlerine yer verebilsen.Gazetecilik dediğin bir partiye değnek olmak demek değildir.

zihni

Hakaret yerine demokratik bir kurultay nasıl olmalı bize anlatsaydınızda biz biçare lerde sizin engin demokrasi bilginizden istifade ederek feyz alsaydık foseptik olmatan bir zihniyet nasıl olmayı bilebilseydik

Misafir

ay ne kadar komiiikkk

Misafir

Kendisine USTA YAZAR diyebilen usta!!!!!!!!!

Misafir

Yavrucuğum, Ortaçağda biz bütün dünyadan ilerdeydik. Ortaçağı ortaçağ olarak yaşayan Avrupa idi. Vicdanımız elvermediğinden el atıp onlara da Yeniçağ'a geçişi sağladık.

Atakan TÜRK

"FOSEPTİK ZİHNİYET";TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTAÇAĞIN KARANLIK KUYUSUNA TAŞIMAK İSTEYENLERİN ZİHNİYETİDİR! YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

Turgut Şentürk

CHP Kurultayında BARZANİ gibi PKK Besicisi Onur Konukları göremezsiniz Süleyman ÖZIŞIK... -Barzani denen bu Hain, AKP Kurultayına ‘’Onur Konuğu’’ olarak davet edilerek Kürsüye çıkarılıp Nutuk attırılırken AKP Delegeleri tarafından ‘’Türkiye Seninle Gurur duyuyor’’ diye tezahürat yapıldı. -Ankara ve İstanbul'da Barzani denen PKK destekçisi ve Besicisinin PKK PAÇAVRASINI Ay Yıldızlı Şanlı Bayrağımızın yanına Bayrak diye çekerek PKK'yı Devlet olarak tanıdığını İMA eden AKP, -Barzani denen bu Hain Türkiye’deki bütün Seçimlerde AKP’ye destek Verdi. -Hatta geçen 16 Nisan Referandumunda Barzani ve Bahçeli'nin el ele vererek AKP için Kampanya yürüttüklerine şahit olmadık mı.???

Atakan TÜRK

YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ ! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !(Süleyman bey,bunlar sana )

rizeli

Sen biatçıları yaz sülüman. Sana demokrası hakkında yorum yapmak düşmez.

Turgut Şentürk

HER ŞEYİN SUÇLUSU CHP...! -Süleyman Şah türbesini terkedip kaçanların, -PKK ile Oslo'da gizli görüşmeler yapanların, -Dolmabahçe'de PKK ile Mutabakat imzalayanların, -FETÖ Terör örgütüne ne istedilerse verenlerin, -Kozmik odaya Terör örgütlerini sokanların, -Barzani denen PKK Besicisinin PKK PAÇAVRASINI Şanlı Bayrağımızın yanına Bayrak diye asarak PKK'yı Devlet olarak tanıdığını İMA edenlerin, -PYD Lideri Salih Müslim denen Haini Devletin en üst Makamlarında Ayaklarının altına KIRMIZI HALI sererek DEFALARCA görüşenlerin, -29 EKİM 2014 günü "Sanki Takvimde başka gün kalmamış gibi 29 Ekim..!" Cumhuriyetimizin ilanına NİSPET eder gibi Kuzey Irak'taki PKK'lı TERÖRİSTLERİ KUZEY SURİYEDEKİ PYD'li TERÖRİSTLERE YARDIM ETMELERİ İÇİN AĞIR SİLAHLARI ile TÜRKİYE ÜZERİNDEN KUZEY SURİYE'ye geçirerek PYD Terör Örgütüne Yardım ve Yataklık yaparak bu günkü noktaya gelmemize sebebiyet verenlerin HİÇ SUÇLARI YOK.! Atatürk, İnönü, CHP, Kılıçdaroğlu ve bilimum gerçek Vatanseverler SUÇLU.!

erencan

Kavga da demokrasinin gereğidir.Sizinkiler gibi bir kişinin dediğine bakan biatçılar alışıktır talimatla göreve gelip gitmeye.

Hakkı

Sayın Öz ışık CHP'yi bırak da yandaşı olduğun partiye bak. AKP kongrelerine bak. Hep tek aday, seçime giriyor, dalga geçer gibi. Tıpkı komünist Sovyetler Birliği rejimindeki Komünist Partisi kongrelerindeki gibi.

Misafir

Birilerinin oğulları,yeğenleri ve yakın akrabalarının en az 200 tanesinin askerlik görevinden çürük raporu alarak kaçtıklarını,parasını bastırarak bedelli askerlik yaptıklarını,yaptık diyenlerin de 2 aylık kısa dönemlerde "uygun yerlerde" askercilik oynayarak zaman doldurduklarını da yazacak kadar cesaretli ve insanlığın doğru,üstün ve değerli saydığı meziyetlere sahip misin? Sahipsen göstersene! Not!Kimlerin askerlik yapmadığını,nasıl yapmadıklarını internette araştırarak kolayca bulabilirsin!

Misafir

"Zihniyetiniz fosseptik olduktan sonra..." diye çok basit bir cümle yazmışsınız ya... Bu sizin beyninizde düşündüklerinizin dışa vurumu olsa gerek! Bu nasıl bir düşüncedir? Nasıl bir demokrasi anlayışıdır? Ben CHP ye ömrünce bir kez bile oy vermemiş bir kişi olarak sizi kınıyorum,ayıplıyorum!

Misafir

bir zamanlar fetöylede omuz omuza savaşıyordunuz