BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.451,95

Cem Uzan'dan Türkiye'ye milyonluk dava

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Cem Uzan'ın Türkiye aleyhine 2,5 milyar Euro'luk yeni dava açtığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Mete Tunga

Bu arada cihat yaptığını söyleyen ışid irak ve suriyede muslumanlari katlediyor. Israile kurşun dahi atamaz. Çünkü kurucuları Abd ve Israil

sizi haramzadeler

Hırsızdan hırsızlık yapılırmı hiç. Türkiyeye dön beraber çalın sizi haramzadeler.

Erdal DAVUTOĞLU.

Niçin hep bir şeyler yapılmasını başkAlarından beklersiniz,yüreğiniz yetiyorsa gidin kendiniz yapın,Geçmişte bu devlete çalışanları bugün yerden yere vuruyorsunuz.

Ayhan Durak

Cem Uzan, Tescilli sahtekar. Zamanında yakalayıp içeri tıkmadınız, şimdi uğraşın... Adam "baklava hariç" her şeyi çalmış,yurt dışında halen daha saltanat sürüyor; yüzsüzlüğün son noktası.

Hasan Sağlam

Koskoca imparatorluk bakiyesi TC'nin şu iti infaz edecek bir delikanlısı yok mu? Milletin 10 milyar TL'si ile günlüğü 20 bin dolarlık hayat süren, yedi sülalesi doymaz hırsız. Hala milletin kanını emmek için yurt dışına kaçıran ekibin de yardımı ile eşikte fırsat kolluyor. Gebertin şu iti de yedikleri kursağında kalsın. Bu arada baba ve kardeş uzan'lar hangi cehennemde, sesleri çıkmıyor.

mertali

ne parası abi biz o parya villa filan alcaz he he

mertali

ne parası abi biz o parya villa filan alcaz he he

aa aa

ne utanmaz arlanmaz adammis bu yav.mazot 1 lira diye diye isi goturmus,deveyi hamuduyla goturmus,meger milleti uyutuyormus bu sahis.demekki secilse basbakan falan olsa tayyipten daha kotu olacakmis !!!

TuranXXX

Türkiyenin kanını emen sülükler. ve halâ da emmek istiyorlar.

DÜŞÜNEN GENÇLİK

ŞİMDİ MCHP ZORAKİ KOAİSYONU BUNA TARAF ÇIKAR NEDE OLSA HÜKÜMET VE TÜRKİYE ALEYHİNE HAREKET EDİYOR CEM ÇAKALI...

  • 1