BIST 9.890
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.448,12

Çatının altındaki 5 parti liderinden itiraf

Çatı aday İhsanoğlu'nu destekleyen siyasi parti liderleri, cumhurbaşkanlığı seçiminde başarısız olduklarını itiraf etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
hakiki eski ülkücü

mhp vagondur. cufcufcufcufcufcufcufcuf

Çöken çatının suçlusu.

Çatının hezimetinin suçlusu bulundu: Tek suçlu Mehmet Akif Ersoy. Eğer Çanakkale şiirini yazmasaydı şimdi İhsanoğlu Reisi Cumhur du.

düt düt

MHP ye metres diyen zavallı. Barzaninin Şivan Perverin Aponun kankası olmaktan hatta kanka ötesi olmaktan daha beter duyguları yakın yakın yaşıyorsun herhalde. Ne diyelim tercihindir.

Ali Kılıç

Yani arkadaş vicdanınız kurusun yahu yok basın tayyibin yanındaymış yok devlet imkanlarını kullanmış mış ulan siz İzmir'de yada CHP li bir belediyenin olduğu ilde 2 milyon kişiyi topladınız da yermi vermediler ? Tomayla yolunuzu mu kestiler ? Miting yapmayacağız diyen sizdiniz sonra yapmaya çalıştınız hadi oldu diyelim. Tüm doğan medyası yanınızdamıydı evet cemaat gazeteleri ve tv leri yanınızdamıydı evet belediyeden trilyonlar akmış kiralanan otobüslerin paraları belediyelere zaten ödeniyor koskoca CHP ve metresi MHP kalan vagonları saymıyorum yokmu propaganda yapacak parası bunlar hazineden destek alan partiler nasıl bir kafadır arkadaş bu anlayamadım gitti ya çok şekersiniz lan canlarım benim her seçim sonrası şu ağlak halleriniz fena !

Daa

Hele ABD deki KOCA KULAĞA kimse inanmıyor. Atın yakanızdan bu kulakçıları

vedat

aslında siz milleti anlayamıyorsunuz. millete rağmen siyaset yapmaya çalışanların sonu böyle hüsrandır. ne eski dünya var ne de eski türkiye. bilişim çağındayız. belki eskiden olsaydı milleti yalan vaatlerle maniple edip bir yere geçicide olsa yönlendirebilirsiniz. ama dünya bir köy şeklini almış. bilgi ve belgeye anında ulaşmak herkes için mümkün. onun için doğru politikalarla milletin ikna edilmesi gerekir. ondan öncede milletin nabzını iyi ölçüp ne istediğini anlamak ve nabza göre şerbet vermek lazım.

Kemal

Bunların alayı komedi. 3-5 kişi particilik oynuyorlar. Bu arada HAP diye bir parti de varmış, yeni öğrendim...

VATANDAŞ.

YANİ DEMEKKİ DURUM ŞU......CHP VE MHP NİN PEŞİNE TAKILDIK SONRADAN ANLADIKKİ HARAKİRİ YAPMIŞIZ DEMEK İSTİYORLAR...YANİ BUNLARDA TARİHE ĞÖMÜLDÜ.

GARİP

SANKİ ÇOK ÇALIŞTILARDA HEPSİDE SIRÇA SARYLARDAYDI BİRAZ CHP BİRAZDA MHP DESTEK VERMEYE ÇALIŞTI GERİSİ HİKAYE İSANOĞLUNUN GELİRİ ORTDA MR TAYİP DESEN HEM AVUZDAN HEM DEVLETİN TÜM İMKALARINI KULLANDI NASIL OLCAKTI BU İŞ TÜRKİYEDEKİ BELEDİYELRDEN TİRİLYONLAR AKTI GERİSİNİ BİR KENARDA DURSUN.

  • 1