BIST 9.795
DOLAR 32,60
EURO 35,00
ALTIN 2.451,33

Can Dündar ve Erdem Gül gerçekten vatan haini mi?

Can Dündar, bir gazetecidir. AK Parti iktidarına karşı tarafsız olmadığına ben de katılıyorum. Ama Can Dündar bir "vatan haini" ya da "casus" değil. Cumhuriyet'in Ankara Temsilcisi Erdem Gül de öyle, bu insanlar gazeteci.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 56 Adet Yorum
Misafir

bence gazetecilik ülkenin çıkarlarını gözetmeksizin haber yapıp ülkeyi ülkenin gizli sırlarını ifşa edip hükümetide devletide halkıda zora sokmak değildir(bunu usa da rusyada yapsalar adamı asarlar)devlet sırlarını hiç bir yayın kuruluşu reyting uğruna yayınlayamaz?bunu yapanlar yarın öbür gün bu hükümet gider lakin ülkemizi düşürdükleri durumu nasıl izah edecekler?bu hükümet meselesi değil ülke sorunudur?

canan

evet vatan hainidir yargilanmalidir vatan hainleri

Misafir

Sayın yazar; bu söylenenleri sanki hakettin gibi...

Misafir

Aynen fikirlerimize tercüman olmuşsunuz kardeşim....

S.Ahmet

Devletinin gizli sırlarını bilerek isteyerek düşmana verene vatan haini derler..

Ofli Hoca

Müslüman bir ülkede vatandaşlar bir birlerini vursun diye, terör örgütleri devleti ortadan kaldırsın diye ve milyonlarca Müslüman mülteci durumuna düşsün, yaban ellerde sürünsünler, namuslarını korayamasınlar, tecavüze uğrasınlar diye tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan Milli silahlarımızı çalıp gönderenler hain değiller ise ortada hain yok demektir.

evet

evet evet evet evet..vatan haini.

mahmud bolluk

zaten önce kendine kıblen yahuda demişsin

mustafa menfaatlı

Bence vatan haini casus değil,daha fazlası.

Muzaffer Ceylan

Bal gibi vatan ve millet haini. Daha ne yapması gerekiyor. Hain olması için birde onu açıklasana da bizde öğrensek.

aklıselimsagduyusahipleri

Can Dündar ve Erdem Gül çoooooooooook hatalı. Ne de olsa gazeteci dayanışması ve yalakalığını yapıyorsunuz!.. "Ne olur ne olmaz yarın onlara muhtaç kalırım" şark kurnazlığı ile yazmışssınız. Cemayüzevvelleri bilinmiyor sanılmasın hiç kimsenin....Bu gün iktidarın yanındaymış gibi yazarsınız; yarın kriptoların yanında yandaşlık yapılmayacağının çoooooooooklarını biliriz.

gerenimo

ne kadar hain varsa allah belalarını versin bu vatan gerçek sahiplerinindir i.....r ortaya çıkıyor yavaş yavaş cenazenizi bu tobraklar da kabul etmeyecek çünkü bu topraklar şehit kanlarıyla sulandı.

Hakan Konuk

Bunlar hatasız değil derken neyi kastettiniz Hadi Bey? Masumlar ama tam değil mi? Size şunu sormak isterim: ABD'de 11 Eylül olayı sonrası belli başlı şeyler yayınlandı. Oradaki basın özgür değil mi? Hamburg'da bizdeki gezi benzeri bir olay yaşandı. Bir tane olay basına yansımadı. Oradaki basın da o ara uyudu herhalde. Fransa'daki olay sonrası bir tane ceset fotosu yayınlanmadı. Herhalde oradaki basın da özgür değil. Nedense sadece konu Türkiye olunca insanların aklına özgürlük, demokrasi geliyor. Bir de şu batı hayranlığınız da bitsin artık. Neymiş; dünyaya rezil olmuşuzmuş? Biz dünya bizim hakkımızda ne düşünüyormuşa bakmıyoruz artık. Biz bize yeteriz. Ama önce aramızdaki hainlerin gerçekten temizlenmesi lazım. Vesselam.

sahin38

vatan haini değiller ama erdoğan ve akp kini düşmamlığı bazılarına şuursuzca hareket ler yaptırıyor vatan teferruat oluyor

Misafir

Assange Abd'nin gizli belgelerini açıkladı diye ülke ülke geziyor. Tabi ABD'de bizim kadar ilerici demokrasi yok(!). Can Dündar Çok gizli belgeleri açıklamış ta ne olmuş(!)Böyle özgürlük olur mu ya

Misafir

ellerinize sağlık Hadi Bey, bende size katılıyorum

Misafir

Senin Rusyan Turkiyede bilgimi topladida sacacak ? O bilgiyi bir yapanci gecmiste dusman devlet toplarken sen bildigin halde niye durdurmadin ? Iste senin gibiler haindir. Bak dunya kac bucak.

Kamil

Çok güzel olmuş,iyi ki tutuklandılar.Ben sizin baktığınız pencereden bakamıyorum.Gözlerim kör değil,sadece mekanımız ayrı.

Misafir

ağbi kardeş farklı yorumlarda bulunuyorsunuz, yakışmıyor size..

ISIRGAN OTU

RRR(Radion Romanowich Rasklnikow) diyor ki :"cahil ile sohbet, ISIRGAN otu ile taharet almaya benzer".. benden tavsiye; cahilleri bosverin, ne halleri varsa görsünler..

ISIRGAN OTU

RRR(Radion Romanowich Rasklnikow) diyor ki :"cahil ile sohbet, ISIRGAN otu ile taharet almaya benzer".. benden tavsiye; cahilleri bosverin, ne halleri varsa görsünler..

bilhanbilhan

insanları yargılamak veya çamur atmak değilde. birde gönüllerdeki beraat edebilme meselesi var. siyasi oyunlar veya taraflı hukuğun verdiği kararlar vicdanları da rahatsız ediyor

Katiller YAKALANDI

Devletin mi Erdoğan'ın mı sırrı ihlal edildi?'

Emekli Memur***

Savcının delili, yargıcın gerekçesi yok!__________________ Haklarında gösterilen tek ‘delil’ Gazetecilik haberleri......... Rejime bağlı mahkemenin tutuklama kararı mevcut ‘delil durumu’ ve ‘kaçma şüphesi’ gibi basmakalıp gerekçelere dayandırıldı.

entelektüel hamsi

Balbay kesinlikle yattığını hak eden bir adam.benim için genç subaylar rahatsız manşeti bile yeterlidir.seçilmiş hükümetleri asker ile korkutmaya kalkmak,gazetecilik değildir.Can Dündar'da hak ediyor.yaptığı iş ortada,inkarlık bir durum yok.o bunu suç olarak görmeyebilir,bana göre ise affedilemeyecek bir suçtur.vurduğu hükümetimiz değil devletimizdir.