BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,26

Burhan Kuzu'dan Nagehan Alçı'ya övgü

AK Parti'li Kuzu, gazeteci Nagehan Alçı'nın programda Muharrem İnce'yi köşeye sıkıştırdığını söyleyerek, "Bravo Nagehan Alçı! Sorularınla Muharrem İnce'yi gerçekten terlettin." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Serdar Yılmaz

Metin Akpınar'la Zeki Alasya'nın bir filmi vardı. Zeki Alasya minübüscü ve Metin Akpınar'ın kız kardeşine asılıyor. Ve sonunda Metin Akpınar'dan bir araba dolusu dayak yiyor filmde. Kafası gözü sarılı Zeki Alasya'ya muavini diyor ki : "Abi adamı iyi dövdün". O da diyorki : " döverim tabi, kendi kaşındı inek". Mekanı cennet olsun Zeki Alasya ustanın. O geldi aklıma.

ümit hoca

körler sağırlar bir birini ağırlar diye bir söz vardır bu size tam uymuş burhan bey ben tarafsız bir gözle izledim bence muharrem ince performansı ile hepinizi mat etti hayatımda mhp den başka partiye oy atmadım ama muharrem incenin performansı taktir edilir.nagehan hanım hepimizin malumu sizden biri ama renkten renge soktu hatip.

Misafir

Ha ha ha ha... Burhan Kuzu... Sen inanıyor musun söylediklerine? Nagehan alçıya kal geldi kal! Hele o soru karsısında avala aval bakakalması yok mu? Bunu bana sormayın,ben Karamollaoğlu'nun partisinde değildim,gidin onu Sivas Madımak olaylarının olduğu gün "aynı partide, aynı safta olana" sorun dedi ve kadının ağzı açık kaldı öylece...Terlemeye gelince..Terlemeyen yeri kalmadı!Herhalde bir gazetecinin rezil olduğu en kötü gündü!

Misafir

, valla tüm türkiye nagihan alçının nasıl madara olduğunu konuşuyor sayın kuzu

misafir

biz başka bir programmı seyrettik acaba madara oldu cevap veremedi onun karşısında burhan kuzu yoktu

  • 1