BIST 10.301
DOLAR 32,26
EURO 34,81
ALTIN 2.457,57

Bekir Bozdağ: Kimlik bilgileri bir parti tarafından sızdırıldı

Kimlik bilgilerini kim nasıl sızdırdı? Kamuoyu merak edilen sorunun cevabını ararken, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan kritik bir açıklama geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
Misafir

Evet yine düzmece bi olay yarattılar.ysk nın yapısını değiştirmek için çalişiyorlar,..

turgay

Biri çıkar paralel der öteki çıkar parti der. Biri çıkar açılım der öteki çıkar ne açılımı der. Sorsan devlet idare ediyorlar adamlar daha kendilerini idare etmekten acizler.

dün paralel bugün x parti

dün paralel bugün x parti yarın ben sızdırdım derse şaşırmam

akp iller

başka ülkede olsa yer yerinden oynar bizi akp liler kıs kıs gülüyor

memocan

Ulan kime inanılacak daha döne kadar inkar ediliyordu vay halimize....

SADECE BİR VATANDAŞ

bundan sonra mı. dalga mı geçiyorsun bakan. ulan 50 milyon diyo kim kalmış geriye. zaten gerisi seçmen değil Allah Allah. siz partiyle seçmenlerin kimlik bilgisini nasıl paylaşırsınız. Nüfus ve Tapu bir ülkenin namusudur namusu. Siz bu namusu ihlal ettiniz. milletin namusuna halel getirdiniz

Misafir

fetö örgütü diyeceklerdi baktılar artık buna kimse inanmaz bu sefer parti diyelim dediler hadi bizde inanadık.....

RTÖ

Bence de asıl mesele AKP'nin seçmen listelerinde hile yapma çalışmalarıdır. Gerisi teferruat.

adalet

birşey olmaz diyorlar ya çok şey olur bu işten, büyük ihtimalle ya paraleller ya hdp'nin işi bu, Allah korusun bir özel harekatçının adreini annesini babasını bulabilir bu yolla teröristler, aman birşey olmaz deyip geçiştirilecek birşey değil

hadi be

bundan sonra paylaşmazmazlarmış yüzde %80 le gelin hemi? vay uyanıklar vay..

Feridun

İş işten geçti bu saatten sonra kararı alsanız ne olur almasanız ne olur. Teknoloji çağında yaşıyoruz ve bilgisayar açıp kapamasını bilmeyenler siyasi yalakalıkları sayesinde bazı birimlerin başında. Halbu ki bu ülkede ne veri uzmanları ve network uzmanları var.

Misafir

ali efendi bu gün hava çok sıcak akp yaptı, dünde yağmurluydu onuda akp yapmıştı

Misafir

adalet bakanı tahmin ediyor.neredeyse fal bakacak.bunlarda utanmada yok.ülke böyle yönetilmez.yeter artık.

Misafir

Olsa olsa paralel sızdırmıştır.

MİSAFİR

YA ANLAMIYORUM BU MEMLEKETİ KİM YÖNETİYOR,YASAMA,YÜRÜTME VE YARGI BİZİM ELİMİZDE DİYE BAĞIRAN SİZ DEĞİLMİSİNİZ DEVLETİN BÜTÜN KURUMLARI SİZİN ELİNİZDE DEĞİLMİ O HALDE NEYİN MAZERETİ BUNLAR

Ali Velican

BU kimlik bilgilerimizi sızdırılması işinin altında İktidarın Seçmen Kütüklerinde hile yapmaya çalışması yatıyor. AKP liler Seçmen listesiyle oynarken sistemi korsanların açık hedefi haline getirdiler

Misafir

"Herkesi cahil sanmayın." diye söze girenler hep cahil olmak zorunda mı? biyerde okuyor sonra bilgisi olmadan doğruymuş gibi savunuyorlar. muhtarlıklara asılan kağıtlar neyse bunlar da o. Akparti süper bi hamle yaptı, bu sayede partilerle paylaşmayacak, NVI verilerini istediği gibi değiştirecek. ölüsüne dirisine oy kullandıracak.

Vatandaşş

Yine büyük suçlu oldukları olayı kendi leyhine avantaja çevirip kullandılar helal olsun. Ne demek partilerle paylaşılmayacak? Artık sahte vatandaş mı sahte oy mu döner bilemeyiz.

Misafir

kendileri birilerine servis etti. başbakanın rahat tavırları bunu gösteriyor. espri yapıyor bi de. seçmen bilgilerini partilere vermeyip seçimde istedikleri gibi at oynatmak amaç. zaten cihan haber ajansı da seçimi takip edemeyecek. ohhh al gülüm ver gülüm.

Misafir

9-10 yıl diyorsun ve akp suçlu diyorsun. Ya veriler 15-20 yıl önceye ait ise yine akp mi suçlu oluyor?

Gazi

Onu bunu gecinde yokmudur hic sorumlusu? Vatandasin en ufak hatasinda hemen girtlagina cokuyorsunuz. Siz hata yapinca bir daha olmayacak derken dalgami geciyorsunuz? Bir daha paylasilmayacakmis. Ne olacak 50 milyon vatandas cope atip yeni vatandasciklarlami degsitireceksiniz?

RTÖ

Bu sızdırmanın 9-10 yıl öncesine ait olduğu kanaatindeyim. AKP bundan sorumludur. Şimdi bu olayı soruşturacak yargı da kalmadı. Allah, işi ehline vermeyenleri ıslah eylesin.

Misafir

biz de yedik. 50 milyon seçmenin tek tek hepsinin bilgisi 30 küsür partiye verilir mi. eğer böyle bir uygulama varsa 20 sene önce de çalınırdı bilgiler. yarın ben de kurarım bir parti ben de alırım bilgileri oh ne ala.

Misafir

Bunlar kadar beceriksiz bir hükümetdaha önce görülmedi. Ne olursa olsun hep başkalarını suçluyorlar. Hiç "biz hata yaptık" demiyorlar

güzel ülkem

devlet tahminlerle yönetiliyor, ne hazin bir tablo