BIST 9.889
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.451,23

Başbakan'dan Cumhuriyet'in o iddialarına tekzip

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet gazetesinin yaptığı haberde Başbakan Binali Yıldırım'ın oğullarının vergi kaçırdıkları iddia edilmişti. Başbakan ise iddiaları çürütecek belgeleri kamuoyu ile paylaşıp çocukları üzerinden yıpratılmak istendiğini açıklamıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Misafir

evet . ne isterseniz söyleyin millet sizi biliyor

misafir

kartvizit skandalının bir benzeridir bu durum. Önce soruşturulsun de sonra Meclise soruşturma talebi gelince hayır. Peki hangi yürekli savcı bu şartlarda soruşturabilir meclis redederse? Hiçkimse.

misafir

reis binali yıldırımı da istifa ettirebilir

ALFA

dışarda şirket kurulurmu evet kurulur. bu yasal mı evet yasal. peki ülkeyi yöneten birilerinin oglu kızı yakını olursa bu dogrumu ? kesinlikle yanlış. .zira sen halktan kazancının vergisini alacaksın senin yakınların vergi vermemek için dışarda şirketi olacak bu etik degil bence.

kundemacı

Şimdi işten anlamayan birileri kalkar; bu gemicikleri nereden aldınız der. Nereden olacak, dededen kalma. Bu çocuklarının dedelerini gemileri vardı. Erzincan-Sivas, Erzincan-Erzurum arasında bu gemiciklerle rüzgar nakliyatı yapıyorlardı.

Misafir

bak tekzip yayınlanmış bu adamların siyasetden önce zengin olmadıklarını vs ispatlayabiliyor musun aksi halde iftiracı olursun.

Misafir

para o kadar çok olunca gemiye yatırılıyor demek ki? hmmmm, bilelim de belki lazım olur...

DSERR

NEDENSE AKP BAŞBAKNALARI HEP GEMİCİLİĞE MERAKLI VE HIZL ZENGİNLEŞİYORLAR. BİR KAMU GÖREVLİSİ NASIL ZENGİNLEŞEBİLİR BU KADAR

QWE

HER MÜHENDİS O KADAR SERVET SAHİBİ OLABİLİRMİ MAKAMI OLMASA

hasan ali

Başbakan belediyede çalışmıyormuydu işleri çocukalra bıraktım diyor hepsi iktidara geldikten sonra açılmış şirketlerin devletten ihale almadık diyorlar gülermisin ağlarmısın yeğenler kardeşler ne olacak en ücra köşelerde bile kaymaklı işlerde hep başbakaın yakınları var o kadar para kazanmışlar ki nereye harcayacaklarını bilmediklerinden kumara oymaya gitmişler singapura.

elbistanlı

Tabi tabi bizde inandık sıkıysa vatandaş rızanın şirketi gibi incelensin peçete gösteren bakan gibi yalandan bir rapor temiz gülermisin ağlarmısın.

Misafir

Gösterdiğiniz belge Kol Saatı Belgesi gibi galiba.

Misafir

SS SEBO denen zat sen yazıyı okudunmu chp nin ne alakası var. Asıl senin yaptığın yazı ile alakası olmayan birine çamur at izi kalsın. Haklısın gıybet ve iftira atmak Allah katında en ağır suçlardan biridir.

ss.sebo

chp bu hep aynı ÇAMUR AT İZİ KALSIN gerisi ne olursa olsun. Bilinmelidir ki iftira Allah katında en ağır suçlardan biridir.

Misafir

Hakaret yok, küfür yok, sizi eleştiren yazılarımızı neden yayınlamıyorsunuz, gerçekleri yüzünüze vurmak zorunuzamı gidiyor.....

Misafir

Çok vergi vermek, vergi kaçırmaya engel değil ki.

Misafir

Sn Son Başbakan Devletin işlerini bir kenara bırakmış Oğullarının Avukatlığını yapıyor......Demek oluyor Gemicikleri Malta Limanına da sığmamış.

kundemacı

"çocuklarımın dokunulmazlığı yok, soruşturma açılabilir" dokunulmazlıkları yok ama daha önceki başbakanların çocukları davanın savcısı sürgün edilip yerine istedikleri kişi gelinceye kadar ifadeye bile gitmemişti. başbakanın çocuklarına kim hesap soracak, sorsun bakalım ondan sonra ya 780576 kilometrekare olan Türkiye'yi dolaşır ya da KHK ile bilmem neci olur görevden ihraç edilir.

hasan

mta ya gemileri ver devletle iş yapmadık de vergi kacır mak için maltada sirket kur sonra dava ac nasılsa mahkemeler sizde

ali

Yanlı yayın yapmayın o zaman Meclis’de neden araştırılmasın dedi akp

Misafir

Yanlı yayın yapmayın o zaman Meclis’de neden araştırılmasın dedi akp

la tahzen

gözünüzün içine girse nafile. yolsuzluk düşünen ya fetö yada chp ihniyetidir. ön yargı gözlüklerinden kurtulun. çocukların dokunulmazlığı yok. verin mahkemeye kardeşim. ama yok çamur izi kalsını dusturunu edinmiş gidiyorsunuz.

Eral

Sardes, çünkü konu meclisin konusu değil. Suclananlar mecliste değil. Sadece dava acilabilir. Herkesi meclis araştıracaksa mahkemeler ne iş yapar

Misafir

Marstan almışlar tüm ihaleyi, marsa gemilerle insanlık için su taşıyorlarmış. Gemilerde daha önceden kullanılan ama başarısız olan uzay araçlarının geri dönüşüm parçalarından hurdacı Muammer usta tarafından milli ve yerli olarak yapılmıştır.

çokİYİ

Hukuken bir suç olmadığı için rahatlıkla soruşturun diyor. Böyle milleti kandıramazsınız. Bizim gibi toplumlarda vicdan vardır, namus haysiyet vardır. Yapılan şey avrupada amerikada dünya hukukunda suç olmayabilir. Doğmamış yetimin hakkı ne olacak? 30 tane gemiyi nasıl aldınız?