BIST 10.219
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.452,74

Bakan Işık'tan son dakika bedelli askerlik açıklaması

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan bedelli askerlikle ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Işık, "Terörle mücadelenin devam ettiği bu günlerde bedellinin konuşulmasını dahi doğru bulmuyorum gündemimizde kesinlikle yok." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
a.l.

daha önceden de biri sizin gibi konuştu,sizinle birileri yoklama çekiyor gibi. sonra seçime doğru oy için sizi ters köşe yapabilirler. aslında ekonomi gereği ve oy için yapmalar onlara yarar gibi.. parayla değil mi ondan al başkasına profesyonel yaptır...

kundemacı

Sayın IŞIK, milleti mi alıştırıyor. O' na birisi bedelli mi sordu da açıklama yapıyor. Bu açıklamayı yapana kadar, Rota şirketine asker zehirleme yetkisi niye verildi bunu açıklasın.

olabilir

Yerini yapıyorlar demekki.Yakındır bedelli çıkması.Para lazım çünkü.

Misafir

gündemimizde yok dediklerine göre kesin çıkacaktır, hazine tamtakır, sıcak paraya ihtiyaç var, olan çerez parasını da 30 gün boyunca sarayda iftar davetlerinde yediler,

ezberledik

E tabi,bu tür çıkışlar seçımlere yakın yapılır.ki bir amaç taşısın.!! çok ta bütük haksızlık,parayı veren kurtarıyor.

ADALRTTTT

demek ki yakın zaman da BEDELLİ çıkıyor bunların her dediği TERS oluyor çünküüüü

Farklı Bakış

Bu açıklamaya ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK DERLER; Bay Bakan; Terörle çarpışan paralı askerler değil mi. Normal askere gidenleri dağlara mı gönderiyorlar diye biliyorsun.

  • 1