BIST 9.882
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.449,64

Bakan bu sözlerle açıkladı: 'Ağır yük Türkiye'ye kaldı'

BM 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak üzere New York’ta bulunan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Ne yazık ki Suriye krizinin ağır insani yükü Türkiye'nin omuzlarına bırakıldı. Taahhütler yerine getirilmedi" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Erol Baron

En ağır yük Türkiye'ye kaldı" sözleri sadece iç basına değil, tüm dünyaya duyurulmalı.

Can osman

Erdoğan diyor mazaret ve eksikleri anlatmak kolay ,karanlikta bir mum tutuki ışık karanlikta bir delik açsin . Hep böyleydi 80 senede ...ışık turani kara delikler yutuyor .

Misafir

aç sınır kapılarını bu yükten kurtulalım. bu kaddar basit.

Misafir

sen hangi tarih kitabinda okudun bizimle savastiklarini? sen kafayi mi yedin yoksa arap soyundan misin? 1. dünya savasinda araplar bize en büyük ihaneti, kallesligi yaptilar. onlarin ihaneti sayesinde osmanli dagildi, kücüldü ve parcalandi.

Misafir

1.dünya savaşında savaşan halebli falan yok. Olsa bile bu suriyelilere ulkemizde kalma hakkı vermez. suriyeliler ülkelerine gitsinler.herkes kendi ulkesine..

Misafir

Üniversite eğitimini University Of East London’da alan Sevval Şahin Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasının birincisi belli oldu. İstanbul doğumludur.

Karpuz

Bazıları suriyelilere hakkımızı helal etmedigimizi söylüyor ama 1. Dunya savasinda onlar bize karşı savaşmadı bizimle beraber savaştılar çanakkalede şehit olan halep humus hamalıları unutmayın.

Misafir

Batı bir Gram bile vicdan taşısaydı Mültecilere sahip çıkardı. Ama merhamet, insanlık gibi kavramlar onların mahallelerinden bile geçmemiş malesef.

Misafir

Amerika "bizden tazminat talep edecek Türkiye" diye korkudan tir tir titriyor....Allahaşkına, biraz dünyada sözümüzün ne kadar hükmü olduğunu gerçekçi görün.Ayaklarınız yere bassın biraz. Soksa hep böyle "ağır yükler" hep bize kalır

Anti kunndemaci

1.dunya sabasinda sehit olan haleblileri hama lilari humuslulari bilmeyen cahil kundemaci seninin ne hakkin varda bu topraklarda konusuyosun.

kundemacı

Suriyeli' leri Türkiye' ye almasaydınız. Biz Birinci Dünya savaşında Araplar karşısında yüzbinlerce şehit verdik. Siz onların torunlarını ülkemize alıp bizim hakkımızı onlara yediriyorsunuz. Biz hakkımızı hiç kimseye helal etmiyoruz.

Can

Bu sizin bu ülkeye ,...........

Misafir

Valla mı be?Dev aynasından bakmak böyle olsa gerek,gerifler bizi sallamıyor bile bakan da buna serzenişte bulunmuş o kadar.Hediyesi de 4 milyon Suriyeli..

adem

mademki en ağır yük bize kaldı o zaman denizdeki suriyelileri bırakalım avrupaya gitsinler bizim kafamız çalışmıyormu

MİSAFİR

SİZLERİN VEYA AKP İKTİDARININ DIŞ SİYASETİNİN ÇOK İYİ OLMASINDAN ..BAŞKA SUÇLU ARAMAYINIZ..

Zulfikar

Sayenizde sayın bakan

Ata

En büyük sorumluluk biz aldıysak coğrafyanın doğal getirisinde Türkiye'nin olacaktır.Ortadoğuyu karıştıran ABD ise hem itibarını hem gücünü ciddi derecede kaybedecektir. Öyle 3 kuruşa beş köfte artık yok.

Misafir

e kimse sizi sevmiyor,zorla degil...

Misafir

AÇTIRMAZLAR,YOKSA AÇILIRDI.???

Misafir

TAM DA BÖYLE,BURADA HEPSİ SOKAKLARA DÖKÜLDÜ DİLENİYORLAR,BİR KISMI İŞ MİŞ KURDU AMA KENDİ VATANDAŞLARINA YÜZ VERMİYORLAR.ÖFF GİTSİNLER.

Misafir

O İŞ KAPANMADI MI????****

Misafir

KATILANLARA AFİYET OLSUN!!!

Misafir

E HADİ O ZAMAN TEKLİF TEKLİFTİR,YA TUTARSA!!!!

ESAT ESET OLMASAYMIŞ.

Baştan Suriye ile papaz olunmasaydı,durum çok farklı olurdu,ama meydan okuma nedense ön planda olunca kaybeden de biziz tabii ki yüklenirler böyle.

Misafir

Hadi düşün öne idlibe gidelim.