BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.437,11

Ali Nesin'den Erdoğan'a övgü: O bir dahi

Aziz Nesin’in oğlu olan Nesin Vakfı yöneticisi Prof. Dr. Ali Nesin, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi. Ali Nesin, Erdoğan için dahi ifadesini kullanırken CHP'yi topa tuttu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Vatandaş

Allah yar ve yardımcısı olsun Erdoğan'ın. Milletin adamı, Büyük Adam vesselam.

amedislam

sırtında Allah olanın bileği bükülmez

mert olalım

doğru söylemiş,bilemediğin bileği sıkacaksın

Misafir

Erdoğan ın dış siyaset bilgisi en az seni tartacak kadar ağırdır. senin zihniyetine göre dış siyasette davranmadığı için sizin fikrinizde çuvallamış gibi geliyor ama bizim zihnimize kalırsa erdoğan bu vesile ile şeytandan taraf olmadığını, müslüman kanı üzerinden nemalanmayacağını dünya aleme bütün kemise kesinkes göstermiştir. işte işin deha kısmı burada

Misafir

sende dahi olmaya aday adayı gibi konuşmuşsun paşa ama .. seninkisi dahilikten çok sanki kehanete delalet eder gibi olmuş:)) 13 yıldır senin şeriat gelmedi de 4 içinde mi gelecek bu sizin beklediğiniz ŞERİAT.!?? zaten yıllardan beridir Atatarkçülük örtüsü ve laiklik zırhı ile tüm topluma kandırıp ülkeyi hep geriye ittiniz ve halen şeriat palavrası ile bunları devam etmeye çalışıyorsunuz ama NAFİLE.. SONUÇ ORTADA 13 yıldır ülke önceki yıllarda olmadığı kadar daha güçlü ve dimdik ayakta duran bir ERDOĞAN VAR. helal olsun... biz sevineceğiz.. siz hep üzüleceksiniz bu gidişle sanırım. zihniyet meselesi herşey memleket değil.. sorun burada.

Misafir

Guardian sol eğilimli bir gazetedir. Her şeyden de bir komplo çıkarmayın.

Misafir

RTE'nin dehası potansiyel sağ partileri egale edebilmesi. DYP, Genç Parti, Has Parti hepsi gitti. MHP zaten 2001 krizinden dolayı güvenilmiyor ve Devlet Bahçeli iyi bit hatip değil. Bu durumda zaten %60'lık bloktan en kötü %40 oy alırsın. CHP ismini değiştirse ve kadrolarını yenilese artış yaşayabilir. Çünkü Baykal nedeniyle insanlar nezdinde kötü bir izlenimi var. Yapacak bir şey yok. Oyun buysa kuralına uyacan.

sosyolog

"Dahi" olmaya gerek yok;Kuranı kerimin okullarda zorunlu ders olarak okutulmasını da içeren bir başkanlık sistemi referandumu ;yüzde 64 oranıyla "EVET" oyu alacaktır...BİTTİ

ONUR

KEMALİZM EŞİTTİR DİNSİZLİK OLARAK BELLETİLMEYE ÇALIŞILDI LAİK LİBOŞ VE KOKOŞLAR TARAFINDAN BU ÜLKEYE...İÇİ BOŞ ANLAMSIZ VE BİR İNSANI HAŞA İLAHLAŞTIRMAK TI ASIL AMAÇ AMA DAYANAKSIZ MANTIKSIZ HELE İŞİN İÇİNE İMANSIZLIK GİRERSE BİLİNİZ Kİ BEYHUDE ÇABALARDIR VE NİTEKİM BİR KEMALİST LAİK TARAFINDAN GERÇEK YERİNE TESLİM EDİLMİŞTİR.KEMALİSTLİĞİ BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMANLIĞI,KEMALİSTLİĞİ ALLAHSIZLIK OLARAK KULLANANLAR BOŞ YERE UĞRAŞTIKLARINI ANLAMIŞTIR SANIRIM.YOKSA ATATÜRK Ü SEVMEK FİKİRLERİNE DEĞER VERMEK ELBETTE OLACAKTIR SAYGI DUYULUR AMA ONA BİR PUT MUAMELESİ YAPMAK İLAHLAŞTIRMAK BİR TABU YA ÇEVİRMEK BU TOPRAKLARDA ASLA TUTMAYACAK BİR BOŞ FELSEFEYDİ NİTEKİM İTİRAFLAR SONUNDA GELMEYE BAŞLADI DEVAMI DA GELECEK..

Şaşıran şaşırana

Yurdum insanı için %60 ı budala derken kendisi gibi Ali Nesin'in babası da şaşırmıştı. Çünkü bu rakam aslında %88 olmalıydı.

Bilgehan

sn.Profesör;"dahi"yi güzel tanımlamışsın,bravo.Şunu da açıkça yaz;"Chp ve Atatürkçülük devre dışında kaldığında,Türkiyenin gideceği yol"şeriat düzeni" ve "bölünme" olacaktır"diye."Dahinin besin kaynağı"dindir.

harbi oldun teşekkürler

tebrik ederim sizi, nihayet mertçe bükemediği eli öpme erdemini gösteren birileri çıktı, böyle harbi ve dobra dobra olun, sevgimizi kazanın işte

Misafir

O zaman diğer %50 tam gerizekalı ki, vatan millet bayrakla etkilenen saf akıllı %50'yi kandıramamışlar???????

Misafir

Yav he he. 13 senedir aynı dersi alan tembel talebeler gibisiniz. Bi mezun olsanız da herkes kurtulsa sizden artık....

Misafir

diğerleri etkileseydi de görseydik. şaka gibisin bilader.

misafir

çok merak ediyorum akp 400 vekil aldımı aldıysa böyle olmazdı dediyi şey olurmu yani süreç barış

Misafir

Dış siyasette mücadele ettiğin ülkeler amerika rusya almanya. kolay mı kendi politikalarını onlara kabul ettirmek. Biz osmanlı bakiyesini sahip çıkıyoruz diye kızıyorlar bize. bak tika neler yapıyor balkanlarda. neden balkanlardaki osmanlı bakiyesi soydaşlarımız akpartiyi destekliyor zannediyorsun. aynı şekilde orta doğudada polikalarımız var ancak gücümüz sınırlı. daha fazla ekonomik refaha ihtiyacımız var. bunu içinde öncelikli olarak anayasa değişimi sonra pkk nın halledilmesi gerekir. enerji sorunumuz kendiliğinden çözülmüş oluruz. bugünden 3 kat daha büyük bir devlet oluruz.akparti bunu yapmaya çalışıyor anlayana.

Misafir

NEYSE ADAM BİR DEMEÇ VERMİŞ VE SES GETİRMİŞ SENİN YORUMUNDA GAZETELERDE SÜRMANŞET OLUR.

Misafir

KILIÇDAROĞLU PENSİLVANYANIN MÜRİDİ OLDU AMA OYU HİÇ ARTMADI EFENDİ

Çerezci

Aziz nesinin dediği %50'yi etkilemek için dahi olmaya gerek yok , vatan millet bayrak din iman edebiyatı yeter !.

ERDOĞAN DAHİ DEĞİL

ERDOĞAN DAHİ DEĞİL.SADECE SAMİMİ,İMANLI BİR MÜSLÜMAN.TÜRKİYE VE MİLLET SEVDALISI,BUNU TÜRK MİLLETİ BİLİYOR VE TAKDİR EDİYOR.HEPSİ BU..

Misafir

Dis siyasette neyi çuvallamış ? Adamdan bütün avrupa tırsıyor resmen.

adem

iç-dış farketmez. bu satranç oyunu gibi. akıl-cesaret-hız önemli etkenler. türkiyenin dünya siyasetindeki sıralaması sürekli yükseliyor. almanya-ingiltere-abd-israil-rusya veya diğerleri bu sebeple hedefine alıyor.

AKIL TUTULMASI BU

ABARTMAYIN BU SEÇİMİ DE BU KADAR. AKP DEN NE TÜRKİYE YE NE ORTADOĞUYA HAYIR GELİR. GÖRDÜK GÖRÜYORUZ GÖRECEĞİZ. ABD VE İNGİLTERE AKP İLE BİRLİKTE ORTADOĞUYU BU HALE GETİRDİ. KUZEY AFRİKA DA DAHİL. ÖZGÜRLÜK DEĞİL MESELE .. SUUD VE KATARIN ÖZGÜRLÜKLE ALAKASI NE. MESELE ORTADOĞUYU PARÇALAMAK YENİDEN. GÖRECEKSİNİZ Kİ AKP İLE HERŞEY DAHA KÖTÜ OLACAK. ZATEN 1 MİLYON IRAKLI ÖLDÜ 400 BİN SURİYELİ. KİMİN ZAMANINDA.. 5 MİLYON GÖÇ OLDU .. TÜRKİYE DE NE HALDE. DERS ALIYORUZ ACI BİR ŞEKİLDE.

Misafir

son günlerde okuduğum en mantıklı yorum.