BIST 10.256
DOLAR 32,22
EURO 34,70
ALTIN 2.449,37

Akşener'den 'HDP ile ittifak' sorusuna bomba Erdoğan yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, medya temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalırsanız HDP ile ittifak yapar mısınız?" sorusuna "Şu anda farzı mahal konuşuyoruz. Belli mi olur? HDP ile Sayın Erdoğan'ın anlaşacağını düşünüyorum ben ikinci turda.'' şeklinde cevap verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
İYİ

Kendisine sorulan soruya cevap veremeyen, cevabı Sn Cumhurbaşkanına iftira ve hakaret te bulan zavallı kadının açıklamaları.

Misafir

Klm adlı yorumcu. Sen cahil cühela aklınla element uydurmuşsun. Sen kini kindar nesil isteyen adama sor. Bak peşindekilerin her bir tarafı kin tutmuş mu tummamış mı? Senin sıkıntın da bu zaten. Beynini biraz özgür bırak. Başkalarının elinde esir etme.

Klm

Ak partililerden tiksinen arkadaş çaresizlik kine yol açar...çözüm üretebilirseniz daha az kin tutarsınız...

Demir

Madem ittifaklarla olacaktı bu iş cumhurbaşkanlığı sistemine ne gerek vardı.Ha koalisyonla hükümeti kurmuşsun ha ittifakla.ikisi de aynı şey.

Misafir

Şu yorumlara baktıkça ak partililerden tiksiniyorum.

Misafir

Allah yolunu açık etsin inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun.

Misafir

Bunca zamandır MHP ye oyunu veren biri olarak artık oyum sanadır diyorum Meral Akşener.

kerim

muhalefetin dili aynı yani bu muhalefetten bi nane olmaz.teyze git evinde torun sev bu işler seni aşar.

Misafir

ÜNİVERSİTELER: Bilim, araştırma, deney, tez ve tebliğ’in artık bir hükmü kalmadığı, AKP bayrağı önünde poz vermiş Saray nargilecilerinin bile rektör olabildiği, Saray insanına fahri doktora vererek terfi edilen içi boş büyük yapılar.

Misafir

Tanal dilekçesinde, 2014 yılında Mardin’deki 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nin PYD, YPJ ve YPG’yi “terör örgütü” olarak ilan ettiğine ilişkin kararına dikkat çekerek, bu karar sonrasında PYD’nin Eş Genel Başkanı Salih Müslim’in Ankara’da hükümet tarafından ağırlandığı ifade edildi.

Misafir

AKP sendikal alanı yeniden düzenliyor: Sarı sendikacılıktan yandaş sendikacılığa geçiş dönemi başladı

hadi ordan

hadi ordan kendicanı istiyor da,çamur at izi kalsın, tayyip düşmanlığı için siz herşeyi yaparsınız,çakma ve toplamalarla...

klm

Meydan Larus değil Çırpın Larus arpadan baklava olmaz.

Meydan Larus

Hodri Meydancı adındaki yorumcu. Böyle konuşmana YSK, kediler, trafolar ve fazladan basılan oylar neden oluyor. Ancak hile yapmazsanız gene Allah'ın izni ile bu kadar oy almıyorsunuz. Bunu Reis de biliyor. Sen de farkındasın.

Reisin Neferi

sana sadece haberi okuyanlar cevap verir...

CCC

Hiç bir zaman MHP li olmadın ki akşener. Ancak nemalandın. Bizim gibi milliyetçilerin yerini işgal ettin.

aaa bbb

Bu yavru, 15 temmuzdan önce toplantılarda "yurtta sulh, cihanda sulh ilkeleri gereğince 15 temmuzda başbakan olacağım" diyen yavru değil mi? Herkese duyurulur.

has

İlginç bir haber...bomba yanıtı bir daha görmüştüm bu sitede ...erdoğana gazilik verilmesi ile ilgili ...güya kanunla değil cephede verilirmiş diyor akşener bu da bomba yanıt oluyor...erdoğan geldiği günden beri cephede demek yeterliydi... yanıtın neresi bombaysa .... sitede birileri akşenerden bomba üretmek mi istiyor acaba ?

Hodri Meydan

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalacak diyen bu ablaya bir önerim var: Recep Tayyip Erdoğan ilk turda seçilirse ve seçim ikinci tura kalmazsa İSTİFA edecek misin? Siyaseti bırakacak mısın?

ALFA

YORUMLARA BAKMADIM NE YAZIYORLAR OLUMLU YADA OLUMSUZ AMA KESİN AK TOROLLER BİŞEYLER YAZMIŞTIR. BUNLA İLGİLİ . YALNIZ ŞUNU DEYİM ERGAN "BEN AMACIMA ULAŞMAK İÇİN GEREKİRSE PAPAZ ELBİYSESİ BİLE GİYERİM"! DİYEN BİRİ !

tttttttt

akp.li olarak bu kadına güveniyorum. Bana hak ve hukuku gözeten , yanılmayan,samimi ,dürüst biri lazım...

rrrrrrrr

akşener iktidar inşallah

adem

bu kadını görünce öfkem fırlıyor.truva atı hikayesi aklıma geliyor

AKP.li Tarık

Bir akp.li olarak bu kadına güveniyor ve ona oy vereceğim diyorum.Bana yanılmayan,samimi biri lazım...

Mehmet ÇAKIR

Rize'nin mısır ekmeği hamsi birde adamı meşhurdur.