BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.436,02

Akşener'den CHP ile ittifaka şartlı onay

İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP ile ittifak yapacakları iddiaları için "Birinci turda kendi adayımızı çıkaracağız, ikinci turda hayır blokunun adayı için çalışacağız" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

yolun sonu göründü dinlemeniz gerek bu türküyü

Misafir

muhittin efendi sen kesin fetöden yanasın.o yüzden işkembe-i kübradan sallamışsın.. 2.tur olmayacak. millet buna müsaade etmeyecek.

Misafir

Yine bana hasret yine bana hüsran kaldı diye mirildanirsiniz yine ...

Misafir

Yalanlarını yiyim...

Hahahaha

Zzzzzzztttt Erenköy.... :-))

yüzdeyüzmilli

MHP dahil bunlarin alayi, topu, cürmü, enigi, büyügü, ufagi, tefegi, vari, yoku, ölüsü, dirisi bir olup Cumhurbaskanligi secimlerinde zaten ittifak olmadilar mi? Bunlarin alayini 18-19 parti sandiga gömmedik mi? Simdi bir olsaniz ne olmasaniz ne? Bu bir...Ikincisi ise sorarim Meral Aksener denilen "YURTTA SULH..." sevdalisi FETÖ'nün cici kizina! Neden sasirmiyoruz acaba CHP ile ittifak görüsmelerine. Sizin hangi safta kimlerden yana durdugunuzu bu millet görüyor merak etme. Seni bir daha cikamayacak sekilde o sandiga gömecegiz.

Misafir

Bizde yedik. Ben niye rastşlamadımöylebirine hiç

Muhittin Keskin

Yeter Ak Partiye oy verdimiz, bundan sonrada oylarimiz Iyi Partiye, onceden kime verecegiz muhalefetmi var diyen cevremdeki tanidigim cok Ak partili,bundan sonra MERAL HANIM diyorlar.

Hakkı GÖREN

İlk turda her parti kendi adayını çıkarmalı.

Vatandaş

batının istediği oyun , gün geçtikçe daha iyi anlaşılıyor, Türkiye kaosa ,koalisyonlara ,çıkmazlara girsin isteniyor,bu yüzden hayır cephesi kuvvetlendirilmeye çalışılıyor.Her gücün üstünde mutlak bir güç var,kader var.

A. Kar

iyi parti (!!!), iyi HDP (!!!) mi oldu? İyi kelimesi anlamını yitirdi? Sıfatlardan isim olmazdı zaten.

O KADAR

İŞTE BUDUR BUDUR BE BU ÜLKENİN KİYMETİNİ BİLEN DEGER VEREN DEVLET BAHÇELİ BEN DEMEDİ BİZ DEDİ. HERŞEY VATAN MİLLET İÇİN KİŞİSELİGE YER YOK GERÇEKTEN..

gaba dokyalı

Mer-ak projesinin lideri takiye yapmış. Özetle demiş ki biz % 15 alalım hadi %20 alalım. Ama biliniyor ki chp nin en kötü ihtimalle oyu %25- 30 otomatikman chp adayı desteklenecek. mer-ak ın ilk tur da chp yigeçme şansı olmadığına göre ilhan kesici yi destekleriz demiş. Kayı boyunda IYI ayağına ertuğrul dizisini seyredenlerin de bu işte sorumluluğu olacak. Netice de abd kazanacak.

MİSAFİR

İŞTE BUDUR..GERÇEK TÜRK OLAN -BU ÜLKENİN KIYMETİNİ VE DEĞERİNİ BİLMELİ..BEN DEĞİL--BİZ DEMELİ VE HER ŞEY VATAN İÇİN YANİ TÜRKİYE İÇİN DEMELİ..KİŞİSELLİĞE YER OLMAMALI ..

Misafir

Gayet mantıklı bir karar.Kimin göstereceği aday önde olursa ikinci tura kalanı desteklesin diyor.MHP gibi AK Parti listelerinden meclise girmeye çalışmıyor.

Akil

Ertugrul dizisini fazla izlemiş kendini Kayı boyundan hayme ana sanıyor :)

ÖTÜKENLİKURT

FIRAT DİCLE YANYANA, NAZLI NAZLI AKIŞIR / BAŞKANLIĞA AKŞENER, NE DE GÜZEL YAKIŞIR. Artık ülkemizin çağdaş bir çizgiye geçme zarureti vardır!... İMAJIMIZ YERDE SÜRÜNÜYOR YAHU...

Misafir

AKP yi korku sardı😅😅

Misafir

gerçek muhalefet chp,hdp ve iyi parti başkanlık seçimlerinde ittifak etmeleri elzemdir.akp,mhp le ittifak ediyorsa;gerçek muhalefet niçin ittifak etmesin.saygılar.

salhor

Hah! Körler ile sağırlar birbirini ağırlar... Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Şıracının şâhidi bozacı... Daha atasözü yazayım mı?

Turgut Şentürk

CHP İYİ parti ittifakı güzel bir ittifak olarak düşünülüyor fakat eksik bir ittifak, o gün geldiğinde HDP/pkk da dahil olur ittifak kimliğini bulur. Türk milleti de ayakta alkışlar bu ittifakı.

Mehmet

CHP'li ile ittifak senden parti başkan olmaz sen nasıl milliyet cisin PKK ve feto HDP kardeş olanlar la iltihak yapmak akıl karı değil

Efe

Ak parti odemis teskilatini duzenlemezse benden oy yok.

Misafir

İttifak yok ey CHP sakın Kanma bu oyunlar kaybettirdi trollere kapıyı kapat.

Merhaba

İyi parti iyi yolda yolunuz açık olsun