BIST 10.175
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.400,37

Akşener elindeki son anketi açıkladı! Bomba sonuçlar...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, elindeki son anketi açıkladı. Akşener, “Anketlerde oyumuz yüzde 20’ye yakın çıkıyor. Her şartta oy vereceğini söyleyen yüzde 13’lük bir kesim var” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimi anketleri için ise çok iddialı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Türk

Demekki okadar fotocu var size oy verenler hepsi bölücü isterseniz araştırın

bitlis iyi

İYİ PARTİ ŞU ANDA OYU YÜZDE 12 VAR......

Enes Öztürk

Allah aşkına 15 yıldır hangi alanda başarılı oldular? Terörle mücadele, Eğitim, Adalet, Dış politika, Ekonomi, Hakça Paylaşım, Yolsuzluk ve yoksullukla mücadele, birliğimizi-dirliğimizi güçlendirme, madden ve manen bireysel kalkınma ve aydınlanma... Eşi dostu akrabayı kollamak, kayırmak ve onlardan dolar milyoneri çıkarmak dışında hangi alanda başarılı oldular?Bakın bugün bu partinin kurucuları nerelerde? Bu durumda dahi İyi parti anca %20 oy alacaksa başarısızlıktır. İyi Partiye başarılı oldular diyebilmem için en az %35 olması gerekir.

kerem aslı

%2 al, öp başına koy. Üstelik yine palavra atıyor. Abdullah Gül'ü destekleyecekler.

Misafir

Hdp den sonra ip barajı geçti/geçsin diye bakalım hangi belediye pilav dağıtacak

mniksek

HAYIRDIR AKŞENER, İLKDEFA SİZDEN FETÖYE AF DİYE BİR KONU DİLLENDİRDİĞİNİZİ DUYDUM, AF TEMENNİNİZ VAR ANLAŞILAN, NE SÖYLERSENİZ SÖYLEYİN HALA FETÖNÜN TASMASINI TAŞIYAN GAZETELERE KONUŞUYORSUNUZ, SİZ SERAP GÖRMEYE DEVAM EDİN, 2019 DA AK KOYUN KARA KOYUN MEYDANA ÇIKACAK, İYİ PARTİDE UMUDUNU, CHP GİBİ ABD YE BAĞLAMIŞ... DURUMDA...

Misafir

iyi partinin oy oranı %20 lerde.seçimlere kadar daha da artacağı kesin görülmektedir.erdoğan ve bahçeli nin,hülleleri için c ittifak(cittifak)yüzüğü takmaları boşuna gayret.birbirlerine takmak istedikleri o yüzük aslında s ittifak(sittifak)yüzüğüdür.yani sarayın, bahçeli ye takacağı saray ittifakının sittifak yüzüğüdür.erdoğan,bahçe linin parmağına hülle yüzüklerini donatsa da boşuna.akp çürüdü,mhp eridi.

Misafir

İyi partiye oy vermem, ama akpartiye hiç vermem bu satten sonra

Misafir

Şişirin balonu daha fazla şişirin, öyle çok şişirin ki çok havalansın. Patladığında yere çakılması eğlenceli, topraktan kazıması da zevkli olacak.

misafir

Aç tavuk kendisini darı ambarında sanırmış. Göreceğiz meral seni göreceğiz.İlk seçimde güüümmm. Sana oy verecekler kimler bana söyle bakam.

Misafir

bende bugüne kadar rüşvet almadım, çocuğumun gemiciği yok, enişteme man adasından para gelmedi, zarrabtan kol saati bahşiş almadım. o zaman oyunuzu bana vereceksiniz arkadaş! tabii soyulmaktan zevk almıyorsanız :) senin bu kriterlerin nabza göre şerbet günü kurtarmaya yönelik boş söylemler. tv nin medyanın verdiği gazla her önünüze gelene oy veriyorsunuz. meral akşener parti parti gezmiş sürekli koltuk peşinde koşmuş birisi. bir memleket davası var mı belli değil. vatan için uzun vadeli bir siyaseti politikası nedir? ilk kez mensubu olduğu partilerden bağımsız bir parti kurarak bir açıklama yaptı ve natoya selam durdu. bu mudur... hiçbir zaman liderlik göstermemiş hep 5.planda kalmış bir isim. tek özelliği kadın olması ve erkeklerle erkek gibi konuşması. benim özlemini kurduğum türkiye için yeterli vasıfları barındırmıyor. neden biranda liderimiz oluyor? lider vasıflı gerçek sosyal demokratlara, gerçek Atatürkçülere oy verelim. omurgasız polemik siyasetçilerinden bıkmadınız mı?

Misafir

Mektup yazdırarak içişleri bakanı oldu ya. Kim yazdı o mektubu araştır görürsün. Kimin adamı olduğunu.

Misafir

akepeci, chpci, mhpci, saadetci farketmez, meral abla devlette ahlakı temsil ediyor... meral ablaya oy vermeyip de rüşvetçilere mi verceksiniz???

Misafir

aday olacak hem de cumhurbaşkanı adayı....

Misafir

meral hanım bugüne kadar rüşvet aldı mı? çocuğunun gemiciği var mı? eniştesi dünürüne mercedes adasında para geldimi? zarraptan kol saati-bahşiş aldı mı? hayır mı? o zaman oyumuzu verecez arkadaş, tabii soyulmaktan zevk almıyorsak..!!

Misafir

fadıl hayırsever bir iş adamıdır...

hakan

çevremdeki bütün chpliler meral akşenere oy veriyor. aralarında eskiden bizzat meral akşenere hakaret edenler bile var. biz mhpli olarak meral akşeneri chplilere karşı savunurken, onlar meral akşenere ağıza alınmayacak şekilde konuşurlardı şimdi ne oldu? ne tür bir algı operasyonu insanları hipnotize etmiş anlamak mümkün değil...

murat taşkın

İtifak değil,İKDİDAR istiyor. İYİ ler le beraberiz.

Misafir

:) Hayal dünyası :) Milletveiki adayı olmaycakmış :) Neden acaba baraj altında boğulcam diye olabilir mi? Söylediği oranlar sözcü binasındaki ankette çıkmış olabilir.. Şu an ki oyu ilk kampanya başlangıcının üçte biri.. Senin gibi Fetö kuklasına oy verecek vatan evladı yok.

hasan erdem

Her şey İYİ olacak, DİP dalgası çok güçlü.

Ömer emenullah ZABCI

Tersten doğru.... Yüzde 2...

güven

Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş :))

ERDOĞAN ÇAMOĞLU

BU KADIN OYU KİMDEN ALACAK?MHP'DEN%4CEP'DEN%1FETÖCÜLERDEN%1TOPLAM%6. O ORANDA BUNLAR TEŞKİLAT KAVGASI EDERKEN BİN ALİ GİBİ MEHRİ MEHRİ DERKEN ÖZELLİKLE MHPLİ OYLAR GERİ DÖNECEK!CİCİM AYLARI BİTECEK KAVGA BÜYÜYECEK,BUNLARA YATIRIM YAPANLAR BİLE DESTEĞİ GERİ ÇEKECEK!HİÇ KENDİNİZİ DEV AYNASINDA GÖRMEYİN DERİM...

Serhan Özdemir

Satılık insanlarsınız bizim bir davamız var .Davadan asla vazgeçilmez kol kırılır yen içinde kalır.Fiyatınız kadar ederiniz var.

sss

biz seni seçimler de evine gönderelim de kocana çocuğuna bak iyi bir ev hanımı olursun cumhurbaşkanlığı senin neyine