BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.434,91

AK Partili Turan'dan CHP'li başkanın kurban tweetine tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Bülert Turan, CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın kurban kesmenin doğru olmadığını söylediği tweetine tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 38 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Türk ve İslam düşmanı HDP lilerin TBMM e girmesini halka pilav dağıtarak kutlayan, Şehitliğimizde şarap içerek sirtaki oynayıp tepinen soysuzların arkadaş ve dostlarından şerefli ve onurlu bir açıklama beklemek ahmaklık değil de nedir.

Oktay Dede

Chp dediğiniz zaman sözün hiç bir işe yaramadığını görmek zor değildir. Bunlara lag anlatmak zor.

Turgut Şentürk

Ezanlardan rahatsız olup imamları kesmek isteyenlerin açıklamaları böyle olur.

Misafir

"İNNEDDÎNE INDALLÂHİL İSLAM" ALLAH KATINDA DİN İSLAMD'IR. Bunun başka alternatifi yoktur. Arkadaşımız gerekeni yazmış müsadesi ile bende destekleyim istedim.

Misafir

allahın laneti kafirlerin üzerine olsun

Sağlam PARTİLİ***

Allah aşkına bu konularda aklına geleni söylemek kişi için doğru olabilir ama insanların inançlarını zedeler miyim? diye de düşünmek gerekir. Ayrıca taşıdığınız sıfat ile CHP toplumuna zarar verme hakkınız yoktur. Bu davranışınızı özgürlük olarak da yorumlayamazsınız. Çünkü sizin özgürlüğünüz bir başkasının özgürlüğünü ihlal etmemeli. Belediye Başkanı olmuşsunuz ama toplum sosyolojisinden bihaber oluyorsunuz...

Sardes

daha fazla üretim yapacağız diyor bu arkaş...?? her şeyin ithal, sarımsak, saman, et, bakliyat, şeker daha neler neler... ne üretiyorsun bi say bakalım... ülkeyi üretmeden tüketmeye yönelttiniz... traşı bırak arkadaşım..

Misafir

İSLAMI VE KURANI DOĞRU BİLMEK LAZIM ONUN BUNUN AGZINDAN DEĞİL DOĞRU BİLİRSEN DOĞRUYU BULURSUN ÇARPTIRILMIŞ GELENEK HURAFELER İSLAM DİNİ OLARAK KARŞIMIZA KİMSE KOYMASIN...İSLAM DİNİ EN BÜYÜK DİN VE EN SON DİNDİR İSLAM KÜLTÜR DEĞİLDİR AMA DOĞRU BİLMEMİZ ÖĞRENMEMİZ ŞART.. Kur’ an şöyle ifade etmektedir:"Allah katında din, şüphesiz İslâm’ dır." (Al-i İmran Suresi, 19

Misafir

Beyinsizler hep iş olsun diye fenomen olmak için kendi hevesine ve zanna göre konuşur. Belediye başkanımısın nesin? be adam bilmediğin bir hususta konuşma ve sus. Kevser, Suresi 2. Ayet: "O hâlde, Rabbin için namaz kıl, kurban kes."

Ender

Her kim olursanız olun bu milletin inançlarıyla oynamayın, sen kimsin de inancımı yargılıyorsun; sen inançsız olabilirsin, benim inancımı yargılama

Misafir

Sizin inandiginiz dinde kurban olmayanilir islam dininde kurban vardir ve vaciptir. Herkesin dini kendinedir. Allah ta kafirun suresinde oyle demiyor mu.

Misafir

İNANSANDA İNANMASANDA AYET VAR

Misafir

bilmiyorsan sus. az araştır öğrenmek çok kolay. yalandan yere ortalık bulandırma.

Misafir

dam üstünde saksağan

Misafir

hadi be sende kraldan çok kralcı

Misafir

sen inanmıyorsun diye din değişmez emir değişmez. Budistlerin yaptıklarına inanırsınız İslama inanmazsınız.

Misafir

kurbana hayvan katlediliyor diye karşı çıkanlar normal bir günde kasaplara mezbahanelerden ülke genelinde kaç hayvan kesilip geliyor bir öğrensinler. kasaptan aldıkları etler tezgaha nasıl geliyor acaba. boş işlerle uğraşmayın. kurban dini bir vecibedir bir ibadettir. okuyun öğrenin. sonra konuşun.

Misafir

oku öğren kafandan fikir yürütme. dinden çıkarsın. inanıyorsan tabi.

Doğru söylemiş

Ben inanmıyorum dinde böyle ibadet olmaz.

Misafir

"O halde, Rabbin için Namaz kıl, Kurban kes." Kevser Suresi TABİ OKUMAYINCA BİLEMEYEBİLİRSİN..

Misafir

hangi mzheplerde kurban farz hangilerinde sünnet ..ee peki sünnet olan mezhepler müslüman değilmi..........ya tüm dünta islamım biraraya gelin kararınızı verin yada kesmeyene laf etmeyin elbette kesenede laf etmeyin..

Misafir

O DEDİĞİN YAZMIŞ AMA DÜŞÜNEMEMİŞ ZAVALLI

Volkan AKTAŞ

Uzaylının biri kurbanı eleştirmiş. Ayet soruyor. Tabi aklınız iki bacak arasından çıkmadığı için başka bir şey düşünmüyorsunuz. Ayet:(Bakara 2/196),(Maide 5/27),(En’âm 6/162),(Hac 22/36),(Hac 22/28), (Kevser 108/2),(Sâffât 37/107) ve bir çok hadis. Gerçi bunlar Allah'a da inanmazlar. Geberince de Müslüman gibi gömülmek istiyor bir de cenaze namazı.

selami

kan akıtarak yılbaşı hindisi yenir..çeyrek domuz götürülür ama müslümanın ibadeti için kan akıtmak kurban kesmek olmaz..asla ve kat'a olmaz

Misafir

SEN KİMSİN DERKEN DİN KONUSUNDA KONUŞMASINDAN BAHSEDİYOR CAHİLMİSİN SEN ARKADAŞ.BELEDİYE BAŞKANIYSA NE YAPALIM YANİ.