BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,62

AK Parti'den flaş istifa açıklaması

Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe'nin istifasının ardından AK Parti'den ilk açıklamayı yapan Bülent Turan, "sebep FETÖ ya da cezalandırmak değil. Yapılan anketlerde böyle çıktı" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
tepe

madem seviyordunuz neden kimse sesini cikarmiyor bizim sectigimiz baskana zorla tehditle görev biraktirmayiz diye ses cikmiyor secimde hile yapmadiysan sein secmeninde neden ses cikmiyor

ces

Ne anketi? İstifalardan sonra ki aşama mal varlıklarına el konulacak.Ahaa Buraya yazdım.

Hakkı ARAR

FETÖ'cü değilse, yolsuzluk yapmamışsa, partiden atılmıyorsa neden istifa ettiriliyor. İstifa etmezsen gereği yapılır deniliyor. O gereğinden kasıt nedir? Bülent TEZCAN açıklama yapacağı yerde yine ana muhalefeti suçladı.

Misafir

bizde yedik harbi koyun mu sanıyosunuz

Veli

Kahramanmarasta anketler nasil cikiyor sayin vekilim.

Misafir

Vaadler yerine gelmedi hala

misafir

Kastamonu Araç İlçesinde yıllardır mahalli gazeteler belediyede yolsuzluk iddiaları yazıyor.buradada bir anket yaptırsanız ve akp ye zarar verenleri ayıtlasanız.

Fatih

Tabii oyledir. Secimle gelen secimle giden diyenler simdi tersini isliyor. Daha cok kendilerini yalanlayacaklar.

MEHMET DAYI

VATAN MİLLET İÇİN HAYIRLI OLSUN

Misafir

Gökçek'in istifa edeceği tarih belli oldu................ 28 Ekim

Misafir

Taşören işçiye verilen vaat yerine gelmesin sen istifalari ozaman gör Hodri meydan hani söz namustu hani her sözünü yerine getiren partiydiniz yeter artık yeter

Seçimi bekkleyin,tümden değişsin

Anketler hemen değişsin mi diyor,iyi güzel,bir sürü çalıişmayan belediye varmış,seçimler ne için yenilenmek için,tabii DEMOKRASİLERDE.

MERAKLI

Belediye başkanları FETÖ ile irtibatlı ya da yolsuzluk yaptıkları için istifaya zorlanmadıysa AKP’nin içi neden bu kadar karıştı?

  • 1