BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

AK Parti’de erken seçimin 4 nedeni!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasının ardından kulislerde AK Parti’nin bugüne kadar kesin dille yalanladığı erken seçime neden “evet” dediği konuşuldu. İşte AK Parti kulislerinde konuyla ilgili öne çıkan bazı görüşler şöyle...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 39 Adet Yorum
Misafir

işte akpnini gerici çağdışı bir zihniyetlilerin kurduğu bir ilkel parti olduğunu işaretidirbu sözler.islamda bile kadın hakları var.ama siz hangi tip müslümansınız acaba?hergün göstermelik alnını secdeye dayayankişiler tehlikeli islamı yıpratan kişierdir

el cevap

Hatun kişiye bu kadar helyum gazı verenleri 25 haziranda hatıra olarak anacaz aynı gençparti gibi pilavüstü döner.. sizde oda yok birader

Misafir

Bu kötü ekonomik durumun tek sorumlusu yozlaşmış AK Parti iktidarıdır. Gene seçilmeleri demek durumun değişememesi demektir. Hatta daha da kötü olacak.durum kötü olmasa zaten seçime gitmezlerdi. Ak partinin oyu 15-20 bandındadır. Hile bile artık kurtarmaya yetmeyecek. Doğru bizler de hilelere göz yumduk vaktiyle. Biz ve çevremdeki 16 senelik Ak Partililer bile artık AK Partiye OY vermeyeceğiz. Bu kötü ekonomiyle ASLA Ak Parti olamaz. Zaten bu kötü gidişatın en önemli sebebi de Ak Partinin kendisidir. Tekrar seçilmeleri durumunda durum aynısı olacak ve hatta daha da kötü olacak. O yüzden herkes artık aklını başına toplayıp bu kötü gidişatın sebebi olan Ak Partiye oy vermemektir tek çare.

Misafir

Buda köyün akıllısı:)

Misafir

SİZİN ASKER ŞİİRİNE BİLE KATLANA MIYORSUNUZ

Misafir

Madem yok sen hemen Saraya git ve oradan da çıkma.

Turgay

1-) İYİ Parti beklenenden büyük ivme yakaladı. 2-) Ekonomi sarpa sardı. Elde avuta satılacak bir şey kalmadı ama yine de bütçe yama tutmuyor, cari açık freni patlamış bayır aşağı giden kamyon gibi 3-) Yerel seçimler önce yapılsa idi ortada ne ittifak kalırdı ne de cumhur. 4-) Dış politika desen tam Allah'lık. Düne kadar her türlü hakareti yaptıkları ABD'ye sırf Esad'ı bombaladı diye yeniden kıble yapmalar daha ne sayayım ki. Yoksa her istediği kanunu meclisden çıkaran hatta meclisi devre dışı bırakıp KHK 'lar ile memleketi idare edenlerin ne acelesi olabilir.

Misafir

Anlat anlat he he İki güzel insan .Düne kadar bir birlerine söyledikleri laflar kavgada söylenmez o derece.Şimdi sıkışınca ittifak oldu.Daha doğrusu koalisyonun adını Cumhur İttifakı koyup millete sundular.

Misafir

oouuu tabi tabi evet evet ne demezsin.Yıllarca küfreden Bahçeli şimdi arka çıkıyor.Zaten MHP nin başına geliş amacı MHP yi bitirmekti ve bitirdi de.

Misafir

Arabası tanker olunca tabi,

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok 🎎👤👥👤🎎

Misafir

Niye verilen sözler tutulmuyor seker fabrikaları satılıyor geçici mevsimlik isçi kalmıcaktı ne oldu kadro sozleri ya engelli ve engeli yakınları neler yaşıyoruz bakım maaşı veriyorlar engelliyemi bakanami anlamış değilim hani engelli bakanlara emeklilik hakkı gelicekti ne oldu hiç ses yok bizler neler yaşıyoruz bizler biliyoruz

Misafir

AK Parti bu ekonomik şartlardaki maksimum oyu Yüzde 15-20 bandında. Bu manipüle anketlerle ancak Reisi gene kandırırsınız. Kimse kusura bakmasın. Şimdiye kadar her seçimde Ak Partiye oy vermiş esnaflar olarak biz bile SP-IYI partiye oy vermekte kararlıyız. Kimse kusura bakmasın ancak durum bu. Çıkın halkın arasına bakın ekonomik durum neymiş. Sata sata bir şey bırakmadınız. Biz de çok yanılmışız AK Partiye. Ama zararın neresinden dönmek gene bir kazançtır.

Misafir

Birinci ana neden.YAZAR KASA ATILDI HAHAHAHAHAHAHAHHAAA

Misafir

ya ya he he tabi tabi.Ver mehteri veeerrrr..

Misafir

AKP bu ekonomik şartlardaki maksimum oyu Yüzde 30'dur. Bu manipüle anketlerle ancak Reisi gene kandırırsınız. Kimse kusura bakmasın. Şimdiye kadar her seçimde Ak Partiye oy vermiş esnaflar olarak biz bile SP-IYI partiye oy vermeyi düşünüyoruz. Kimse kusura bakmasın ancak durum bu. Çıkın halkın arasına bakın ekonomik durum neymiş. Sata sata bir şey bırakmadınız. Biz de çok yanılmışız AK Partiye. Ama zararın neresinden dönmek gene bir kazançtır.

RTE

Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, müminler asker, Bu ilahi ordu dinimi bekler, Allahu Ekber, Allahu Ekber.

İYİcCc

İyi parti ccc gelecek iyi olacak herkes

MİSAFİR

AK PARTİYE VE BAHÇELİYE SONUNA KADAR İNANIYORUM .EN DOĞRU EN DÜRÜST EN İMANLI TÜRKİYEYİ EN ÇOK DÜŞÜNEN VATAN MİLLET DEVLET SEVDALISI İMANLI İNSANLIK DOSTU BU İKİLİ DÜNYANIN TÜM FAŞİSTLERİNE SATILMIŞLARINA HAİNLERİNE İNSANLIK DÜŞMANLARINA TERÖRE TERÖRİSTE İÇ VE DIŞ EZİKLERE KARŞI DURAN ONURLU NAMUSLU İMANLI İKİ BULUNMAZ GÜZEL İNSANLARDIR

KEREMM

ERKEN SEÇİM İSTEYENLERİN KIVIRDIKLARINI ZEVKLE İZLİYORUZ.

Misafir

Size oy veren esnafa çifçiye köylüye emekliye değil bir avuç faiz lobisine yandaşa hırsıza yol verdiniz millet bunu gördü. Kalanlarda uyanmadan bu işe geçtiniz Bakın seçim için bile milletin 600 milyonunu gider ayak yardım adı altında iç edecekler. Reisle kılıçtaroğlunun farkı ne ? Horoz dövüşü.

Misafir

ALIN SİZE NEDEN:ne dört nedeni kardeşim sokakta çarşıda pazarda vatandaş sorun onları dinleyin anlatsın size sıralasın hükümetin hatalarını kusurlarını 50 krş domates burada 6-7 tl satılıyor et kıyma ucuzlayacak dediniz 45-50 satılıyor kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor gözlerimizle gördüklerimiz gerçektir beyler insanlar halen halk ekmek kuyruklarında bekliyor bunlara hergün şahit oluyoruz insanlar artık arabasına yakıt alamaz oldu.

fikret boduroğlu

erken seçim.biz yönetemedik demektir.bunlara oy vermeyin.

MİSAFİR

TİPİTİP SENİ ONUN YANINA KOYSALAR KENDİNDEN TİKSİNİRDİN,İNSANLIĞINDAN UTANIRDIN .ONDA BİR TİP VARKİ ONURLU İMANLI NAMUSLU VATAN MİLLET SEVDALISI İNSANLIK DOSTU BİR TİP .İNAN SEN ONUN UŞAĞI BİLE OLAMAZSIN ,AMA SENİN GİBİ TİPİTİPLERE CORC LAZIM DEMİ LAAA

ülkücü kale

siyasette iman olmaz...