BIST 9.884
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.445,71

AK Parti Kızılcahamam'da seçim kampına giriyor! Bu ilk kez olacak

Üç günlük Kızılcahamam kampında hem 24 Haziran seçim sürecine mercek tutulacak hem de Mart 2019’daki yerel seçimlere yönelik çalışma ve stratejiler ele alınacak. AK Parti kurmayları, bu kapsamda ilk kez gerçekleştirileceğini belirttikleri kampın hem motivasyon sağlama hem de uyarı amaçlı olduğunu söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

la ülke elden gidiyor bunlar secimde azı çok u konuşacakmışşş

bir basit vatandaş

Kızılcahamam FETÖ nün adamlarının birinin sahipliğinde değil miydi? Bu sebepten kampı Antalya' ya almışlardı, neler değişti? Tekrar FETÖ yü baş tacı mı yapıyorlar? FETÖ nün oylarına mı tekrar muhtaç haline geldiler?

ülkücü kale

yiyin efendiler yiyin

Adnan

koyun can derdinde kasap et derdinde. ülke krize girmiş bunlar seçim kaygısına.

Balaban Beyi

SEÇİM KAMPI nı bırakınız lütfen de GEÇİM KAMPI YAPINIZ... Vatandaş zor durumda, daha da kötüye gidecek korkusu içinde...Öyle "..... onların doları varsa ,bizim de Allahımız var.." söylemi ile olmaz..Ciddi olmak gerek...

Misafir

Ya bıktık ya 5.yıldır kaçıncı secim

Misafir

Dolar7 liraya dayanmış.Ne seçimi yaaa...Padişahım çok yaşa.

Misafir

Benim bir görüşüm var. Belediye seçimleri kaldırılsın bunun yerine milletvekili seçimlerinde her ilçenin verdiği oylara göre hangi parti fazla oy almışsa belediye başkanı o parti tarafından belirlensin. Belediye meclis üyeleride partilerin oy oranlarına göre belirlensin. Böylelikle gereksiz bir seçimden kurtulmuş oluruz. Kimse unutmasın ki burası Avrupa ya da Amerika değil. Zor bir coğrafya da borçlu ve cari açık veren bir ülke olarak yaşıyoruz. Gereksiz seçimlerden vazgeçmeli, artık işimize bakmalıyız. Siyasetçiler lütfen bu önerime kulak versinler. İnanın kazanan Türkiye olacaktır.

Misafir

Önce bir havalimanı yapınki reisin uçağı inebilsin.

Misafir

Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Sadece çıkarlarınızı düşünüyorsunuz. Sosyal medyada paralı taraftarlarınıza pembe yorumlar yaptırıyorsunuz. Bıktık sizden.

Misafir

“68 Kuşağı” deyince aklınıza ne geliyor?

Misafir

fetöcülerde yapıyodu bu kamp olayını..

vatantaş

siyasetçiler gününü gün etsin türk parası düşsün halkı düşünmüyorlar

Fikirci Fikri

Her seçim öncesi seçim kazanmak için itina ile kampa girilir. Hiç bir şaaşadan, gösterişten ve masraftan kaçınılmaz. Ama Türkiye batıyor, kurtarmak için hiç bir kampa falan girmiyorlar.

Misafir

ne kampı la ülke batıyor alo kime diyorum la ben

ihsan

ak parti bırak seçimi falan ekonomiye bak

MESUTT

SORUN YOK HER ŞEY KONTROLÜMÜZ ALTINDA.BUNLAR DIŞ GÜÇLERİN OYUNU.ÜLKEYİ GAYET GÜZEL YÖNETİYORUZ.YAKINDA HER ŞEY DÜZELECEK.(YERSEN TABİ)

keyfsiz

Dolar euro almış başını gitmiş bunlar tatil yapıyor harcıyacakları parada benim hakım varsa zehir zıkım olsun

Misafir

Para Değeri, çarşı-pazara yansıyacak Başı örtülü Hatice Hanım allah kahretsin bunları diyecek!..... Ama Sonra Oyunu Onlara Verecek!...

Misafir

HEMDE EKONOMİNİN NE HALE GELDİĞİNİ MERCEK ALTINA ALIRSANIZ İYİ OLUR

Misafir

Koltukla yatıp koltukla kalkıyorlar. Koltuklarınızı düşündüğünüzün yarısı kadar şu ülkeyi düşünseydiniz ekonomiyi batırmazdınız. Seçimlere çalışacağınıza şu ekonomi için biraz çalışın.

SDASD

DOLAR 6 TL Yİ GEÇTİ ADAMLARIN UMRUNDA DEĞİL.

ramçoloji

adam olan yeni adaylarla çıkın milletin karşısına böyle gelmiş böyle gider derseniz yine, önce belediyeler, bir sene içinde de hükümet gider. benden söylemesi, damatlar eşler dostlar yeni yeni partilere kayar, satar, menfaatine bakar.

Misafir

Bunlar hala seçim derdinde, dolar 6 yı aşmış. Bu ülke şuan seçim stresini kaldıracak durumdamı

üNSAL

DOLARA BAK!BAŞKA BİR ŞEY BU MİLLETİ KESMEZ