BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,75
ALTIN 2.454,49

Ahmet Altan'dan Alaattin Kaya ve Önder Aytaç bombaları

15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri ve bu konuda çağrışım yapan mesajlar verdikleri iddia edilen 17 sanık hakkında açılan davada Ahmet Altan savunma yaptı. Altan Çağlayan Adliyesi'ndeki duruşmaya katışmadan SEGBİS sistemi ile savunma yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Ömer Bayram

Kişiliksiz herif ironi yapıyor gazetesinde adam öldürenelri savunanlara yer yokmuş ulan deyyus pkk nın başındaki bebek katili nice masumları öldürürken onu savunmayı nereye savunmanı neye daynanıyorsun deyyusun büyüğü

intikam bu mudur???

Bunların hepsi safsata sudan sebepler,hiç birinin de fetöcü olmadığını biliyoruz.ne önceden ne sonradan,ama olanlar hala dolaşıyorlar ve işin komiği bunları da içeri attırıyorlar,özel kızgınlıklarından.

Farklı Bakış

SEN YANLIŞ TARAFI SEÇMİŞSİN. BİR ZAMANLAR EL ÜSTÜNDE TUTULDUNUZ. ASKERLERİ İÇERİ ATMAK İÇİN SİZİN GAZETENİZİ DELİL GÖSTERİRLERDİ. O devir Perincek'in istediği yöne gitti. ŞİMDİ SİZ DÜŞMAN PERİNCEK DOST OLDU.

altanın savunmasından

Her ne kadar ahir zaman şeyhülislamları, dini de, ahlâkı da ayaklar altına alarak “yolsuzluk hırsızlık değildir” fetvası verse de, bu fetva yolsuzluğun hırsızlık olmadığını değil, o fetvayı verenin dinle de ahlâkla da bağının kalmadığını gösterir.

bir basit vatandaş

Ülkemizi bu hale getirenler YETMEZ AMA EVET çilerdir. Şimdi layık oldukları ceremeyi çekiyorlar.

bir basit vatandaş

Ülkemizi bu hale getirenler YETMEZ AMA EVET çilerdir. Şimdi layık oldukları ceremeyi çekiyorlar.

blackksea67..

..diyor ki! 'Ben o dönemde Taraf’ta yazmıyordum ama yazsaydım kesinlikle Gezi’yi desteklerdim'. Aslında söylemek istediği; yakıp yıkan zarar veren yağmalayan amaçları parktaki ağaçları korumak olmayan, terör örgütlerinin desteklediği devlete başkaldırışı bende desteklerdim diyor.. yazıklar olsun bu vatanın ekmeğini yiyen ve hainlik edenlere .. Gezi olayları küçük beyinlerin sadece ağaçları korumak olarak gördüğü devlete vatan bütünlüğüne bir başkaldırıdır destekleyen çatışan herkes bunun hesabını vermelidir..

Misafir

Ne oldu taraf akp nin öncü kuvvetiydi?Hedefleri taraf gösteriyor iktidar anında işlem yaptırıyordu.Dindar dediğimiz(akp li olmayan dindar sayılmıyor;hala öyle)kesim büyük bir gayretle taraf okuyordu.Ahmet Altan'a hayranlardı.Şimdi Ahmet abileri vatan haini.

AS

Aman aman ne bombalarmış. Sanırsınız patlayacak. İlla yamamaya çalışacaksınız değil mi? Sizin haber anlayışınıza, sizin gibi haberci geçinenlere, bu başlığı atan editöre... Yuh olsun

Misafir

muhalif oldukları için suçsuz yere içeride yatıyorlar yazık adalet herkeze lazım

  • 1