BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.437,11

Abidik gubidik işler...

CHP'li 15 vekil, İyi Parti seçimlere katılabilsin diye gönderilmedi. Bunu ben değil, İyi Parti sözcüsü Aytun Çıray söylüyor. O zaman cevabını araammız gereken soru şu:

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 97 Adet Yorum
ümit bademci

süleyman by yüreğinize kalemınıze saglık nede güzel bir başlık bulmussunuz abidik gubidik işler diye cuk dıye oturmuş başlık iyi partiye giden bazı arkadaşların bir kısmı şimdiden pişmanlık duyduklarını dillendirenlerden tanıdığım kişilere kapak olsun bu yazılar kemal beyde bence 15 milletvekılı gönderdığine pişman olmuştur ya bakalım zaman neyi gösterecek

Misafir

YSK Başkanına diyelim de zatı alinizi ziyaret edip bilgi versin.. Sizden izinsiz Öyle iş mi olur değil mi Sayın misafir :)

Misafir

BU NE SEÇİMİ YAAAA!.................. SEÇİMİN YASAL ZEMİNİ HAZIR DEĞİL!......KİM SEÇİLECEK?. ....UYUM YASALARI NEREDE GİZLENİYOR!... KHK’LAR İLE SARAY'DAN MI BİÇİMLENDİRECEK...............

red

Koray Aydın "Meral Akşener'e parti kurma talimatı Fetö'den geldi" dedi. bunu kelimesi kelimesine belgeleye bilirmisin.

Erol Baron

Son günlerde panikledikçe çırpınan, çırpındıkça abidik gubidik yapan birisi (RTE) için muhalif yazarlara çok malzeme çıktı. Peki, bu panik durumunu taraflı yazarlar nasıl izah edecek diye çok merak ediyorum doğrusu. Çünkü çok mahcup durumdalar.

Misafir

fetöcü fetöcüyü övüyor.sonra başkasına fetöcü diyorlar.

Misafir

misafir, yorumu ciddiye almışsın, sen erkanı mehtapı süleymanı tanımıyon herhalde; yada kardeş sen haber sitelerinde gezinme, git magazin oku.

Erol Baron

FETÖ suçlaması için Arınç, "bana aptal deyin ne derseniz deyin" oldu bir kere anlamına gelen laflar etmişti. Şimdi yine RTE'nin danışmanlığına soyundu. Neredeeen nereye...

Erol Baron

Korkunun ve Arınç'ın ecele faydası yok.

Misafir

Flash_______________ N'olcak Ya! Balbay YSK'dan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine girecek olan her adayın üniversite diplomalarını yayınlamasını istedi.

Misafir

AB'de OHAL ve mevcut koşullarda düzenlenecek seçimlerin "Avrupa kriterlerine uygun olmayacağı" gösterildi!

macit

Eline kalemine sağlık abi kalemin ne kadar batıyo şu fetöristlere Allah sağlık sıhhat versin

macit

25milyon tl partiye seçim yardımı yapılıyor bu paradatransfer ücreti var m

Misafir

ahahahah la git işine

Misafir

Arkadaşın nasıl zoruna gittiyse yorumları dahi yayınlamıyorlar.

Misafir

SEN AKLINCA AKLIMIZLA ALAYMI EDİYORSUN.....KÜÇÜCÜK ÇOCUĞA SORSAN BU SEÇİM NİYE BU VAKİTTE YAPILDI DİYE İYİ PARTİYE ENGEL OLMAK İÇİN DER....biz safız ya sen yaz ..ama seni ancak uyuyanlar uykuda anlar uyanıkken sana diyeceklerini burada yazmaya .............. neyse..sen anladın ..

Erol Baron

%50 de fazla oy alamama şüphesi halinde, kentsel dönüşümü bir kenara bırakıp, AKP abidik gubidik bir gecekondu affına baş vurabilir.

sancar

süleyman özışık, a haberden erkan tan, yeniakitten mehtap yılmaz..ülkenin en değerli fikir ilim düşünce insanları...

TACETTİN

AĞZINA SAĞKIK HOCAM KOVULMUŞLAR VE DESTEKÇİLERİ HEPSİ BİR OLSA GENE YIKAMAZLAR RABBİMİZİN İZNİ İLE

davut

Abidik gubidiği başlatanlar, şimdi niye sızlanıyor ki?

abukluk sadece akp ye mi helal ?

makyavel misali... her türlü manevra sadece akp için reva ?

aslnn

naber yandaş gene ne yandaş haber peşindesin yazık size

hakkı

evet sağ seçmene koyun diyenler, 24 haziranda dediğinizi gene yapacağız ve sizler 25 haziranda meclise mosmor gideceksiniz.

Erol Baron

Nasıl olsa yurdum insanı abidik gubidikten anlamaz düşüncesiyle, muhtemelen AKP içindeki FETÖcülere dokunmadan seçime girecek.

Misafir

Gün gelir de akp den başkası iktidarda olursa akp hakkında neler sallayacaksın sabırsızlıkla bekliyorum. İnsan bir partiye yakın olur, gönül bağı da olur ama biraz da haysiyeti olmalı değil mi? Süleyman Soylu, Türkeş v.b. gökten zembille mi indi yoksa diğer partilerden transfer değil mi? Akp ye helal olan diğer partilere haram mı?