BIST 9.936
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.449,45

1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli atıldı

1915 Çanakkale Köprüsü'nün temel atma töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım'dan önemli mesajlar.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Erol Baron

Bir türlü bitmeyen Sabuncubeli tüneli gibi olmaz inşallah.

MURAT AS

ELİN PARASI İLE YAPILACAK KÖPRÜ İÇİN ÖVÜNMEYİ DE BUNLARDA GÖRDÜK ŞAK ŞAK İLE AÇTIĞINIZ OSMANGAZİ VE YAVUZ SULTAN NİÇİN RANTABIL ÇALIŞMIYO.ÇÜNKÜ YABANCIYA VADETTİĞİNİZ GEÇİŞ ÜCRETLERİ ÇOK PAHALI ÜSTÜNÜ DEVLET KARŞILYOR

Turgut Şentürk

Türkiye'nin birçok yerinde çiçekler açmıştır. Sakarya'da, Dumlupınar'da, Sarıkamış'ta. Bu çiçekler Allah Allah nidalarıyla toprağa düşmüşlerdir. Hepsinin derdi çocukları torunları kısaca Vatanı milleti Sancağı ile yaşadıkları İslam dini idi. Keferelerden temizlemek için asırlardır çok çiçekler verdi toprağa Türk Milleti. Bugünde bir benzeri mücadale veriliyor dahili ve harici keferelere karşı. Yan Milletim ülkeye hizmet edenlerle vatanı için şehit düşenleri, Vatan hainlerini ve askerime polisime kurşun sıkan ülkemin altını oymak için dinamit yerleştiren kefereleri aynı kefeye koyma aynı terazide tarma.

Misafir

Çanakkale Zaferi EVET Gösterisine Dönüştü

Misafir

Allah yardımcınız olsun.

Misafir

Bütün araçlar 16 erodan geçiş yapacak, taahhüt edilen sayıda araç geçmezse farkı devlet bizim vergilerden ödeyecek. Hayır, hayır, hayır.

ALİ

YARIN...KÖPRÜDE..SATILIR...YABANCILARA

mfatih

hadi hayırlı olsun.... bir kazık köprüsü daha dikildi.yap-işlet-devret ama her ay,zarar edecek köprünün parasını milletin cebinden şirketlere akıtma projesi hayırlı olsun..

ALİ

BAŞ...KOMUTAN...ATATÜRK..Ü...ANMADAN...KUTLAMA

ALİ

ATATÜRK..Ü...ANMADAN....KUTLAMA

salhor

Mehmed Âkif'in, Çanakkale zaferi haberini, Arabistan'da bir köy istasyonunda Eşref Kuşçubaşı'ndan aldığını; bu haberi Kuşçubaşı'nın da bizzat ERKÂN-I HARBİYE REÎSİ ENVER PAŞA'nın telgrafıyla öğrendiğini unutmayalım. Enver Paşa'ya sövenler, belki ibret alırlar.

  • 1